justmike Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 λοιπον, βαζει η μανα μου κατι προγραμματα και εκει που βγαινουν τα παραθυρα για την εγκατασταση αρχιζει το κινεζικο... μαντευεις που λεει ναι και οχι, και γενικα δεν βλεπεις τιποτα στο παραθυρο. αλλα και μετα την εγκατασταση το ιδιο πραμα. δηλαδη δεν εχει νοημα να προσπαθησεις. δεν εχει ξανατυχει σε κανενα αλλο προγραμμα. εχω αλλαξει τα font απο το display properties> apearance> advanced και εχω βαλει comic sans που εχουν ελληνικο script. στην εγκατασταση των windows εχω βαλει ελληνικα απο χρειαζεται. εδω και ποσα χρονια ημουν μια χαρα. τωρα τι εγινε? τι μου διαφευγει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Να ρωτήσω; Control Panel > Language And Regional Settings > Advanced έχεις βάλει Greek;
justmike Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 παντου ειναι greek και ειναι και τσεκαρισμενα και ολα τα scripts που εχουν σχεση με ελληνικα. αυτα τα κανω απο το setup των windows ετσι και αλλιως.
NKod Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 nomizw to problima vrisketai se mia apo ta tsekarismata to opoio grafei Greek - IBM.... ayto nomizw prepei na meinei atsekaristw gia na doulepsoun ta ellinika fysiologika...gia dokimase to
asmorod Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Κάποτε είχα αγοράσει μια vga Ati 9000 all in wonder και καθώς προσπαθούσα να κάνω εγκατάσταση τους drivers και software είχα το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου. Τελικά είχε πρόβλημα το cd της εγκατάστασης το όποίο αντικαταστάθηκε. Μπορεί να φταίει το cd λοιπόν.
justmike Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 μολις κανω restart θα σας πω αν ειναι τελικα το greek ibm. απλα εχω το dc++ και κανω restart καθε 3 μερες...
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 exeis greek i english windows ?? an eine english.... exeis allaksei ta fonts sto: display propeties > appearance > advance >? gia dokimase to ayto, afora outos i allos to deskop. episis moreis na egkatastisis extra fonts perisotero symvata greek. an de ginete kati tote ta winxp greek tha lisoun to provlima.
justmike Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 λοιπον εχουμε και λεμε. 1.αυτα απο τα display properties εχουν γινει πριν την εμφανισει των κινεζικων. (και το λεγανε και στις ειδησεις για τα κινεζικα αλλα δεν τους ακουσα....) 2.απο τα region settings εκανα οτι πιθανο συνδιασμο μπορει να κανει ανθρωπος (ανετα εκανα χτες 30 restart) 3.το να βαλω ελληνικα windows ειναι πατεντα δεν ειναι λυση. (δεν το λεω με κακια, απλα καλο ειναι να μαθαινουμε να φτιαχνουμε κατι που πιθανως να φτιαχνεται χωρις format..., αρκετοι λογοι υπαρχουν ηδη για να κανεις format μη το κανουμε καθε μερα...
tonis22pap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Control Panel > Language And Regional Settings > Advanced ksetsekare ola ta Greek kai ksanakanta egkatastash apo to cd twn Xp
tonis22pap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 dokimasmeno paliotera apo emena me to idio problima kai petixe
justmike Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 μπα... τα ιδια... γιατι καθε pc να εχει το δικο του τροπο να σου σπαει τα νευρα?
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 mporei na ftei o typos arial greek fonts pou exeis.. tora an sou protina na sviseis ta dika sou arial greek kai na valeis alli version? paliotera etsi eftiaksa to diko mou PC..
dali13gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μήπως τελικά είναι όντως κινέζικα τα γράμματα στο setup και τσαμπα παιδεύεσαι; :-Ρ
justmike Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 δεχομαι οποιαδηποτε προταση εκτος απο το φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.