Προς το περιεχόμενο

Clear Cmos Prob?????

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc μου... Συγκεκριμένα μόλις ανοίγω το pc κολλάει όταν μετράει την μνήμη ή αφού μετρήσει την μνήμη και κάνει detect τις ide συσκευές ή στην δεύτερη σελίδα που γράφει όλες τις συσκευές που είναι πάνω στο υπολογιστή

Μετά από καμιά δεκαριά restart μπαίνω στα windows αλλά το pc κολλάει στο πεντάλεπτο...

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση???

Δημοσ.

Δοκίμασε να το κρατήσεις σταθερό σε DOS.

Αν μείνει κάνε ένα update. Έχω διορθώσει μητρική έτσι στο παρελθόν.

Δεν νομίζω ότι έχεις πολλές εναλλακτικές.

Δημοσ.
Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc μου... Συγκεκριμένα μόλις ανοίγω το pc κολλάει όταν μετράει την μνήμη ή αφού μετρήσει την μνήμη και κάνει detect τις ide συσκευές ή στην δεύτερη σελίδα που γράφει όλες τις συσκευές που είναι πάνω στο υπολογιστή

Μετά από καμιά δεκαριά restart μπαίνω στα windows αλλά το pc κολλάει στο πεντάλεπτο...

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση???

allaxe prota apo ola mnhmes,dino tis perisoteres pithanothtes kati na paei straba ekei. An dei idio apotelesma tote proxora se bios update ktl

mipos prostheses suskeues sto pc? to leo apo apopsh trofodotikou mipos de ftanei i mipos telika gia kapoio logo den dinei stathero reyma kai kolaei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...