sotris99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc μου... Συγκεκριμένα μόλις ανοίγω το pc κολλάει όταν μετράει την μνήμη ή αφού μετρήσει την μνήμη και κάνει detect τις ide συσκευές ή στην δεύτερη σελίδα που γράφει όλες τις συσκευές που είναι πάνω στο υπολογιστή Μετά από καμιά δεκαριά restart μπαίνω στα windows αλλά το pc κολλάει στο πεντάλεπτο... Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση???
Highlander Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε ένα BIOS Update και πάρε και κανα backup μην συμβεί τίποτα χειρότερο.
sotris99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Backup έχω κάνει αλλά bios update το φοβάμαι γιατί κολλάει συνέχεια το pc
Highlander Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε να το κρατήσεις σταθερό σε DOS. Αν μείνει κάνε ένα update. Έχω διορθώσει μητρική έτσι στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι έχεις πολλές εναλλακτικές.
greeneye Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το pc μου... Συγκεκριμένα μόλις ανοίγω το pc κολλάει όταν μετράει την μνήμη ή αφού μετρήσει την μνήμη και κάνει detect τις ide συσκευές ή στην δεύτερη σελίδα που γράφει όλες τις συσκευές που είναι πάνω στο υπολογιστή Μετά από καμιά δεκαριά restart μπαίνω στα windows αλλά το pc κολλάει στο πεντάλεπτο... Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση??? allaxe prota apo ola mnhmes,dino tis perisoteres pithanothtes kati na paei straba ekei. An dei idio apotelesma tote proxora se bios update ktl mipos prostheses suskeues sto pc? to leo apo apopsh trofodotikou mipos de ftanei i mipos telika gia kapoio logo den dinei stathero reyma kai kolaei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.