Προς το περιεχόμενο

LimeWire Pro

soulreaver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με το εν λόγω p2p όταν προσπαθώ να κατεβάσω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λαμβάνω το μύνημα "LimeWire is unable to find a licence for this file..."Τι παίζει;και κατεβάσω κάτι δεν παίζει μετά.Έχω την εκδοση Pro 4.93.Επίσης είμαι 'πίσω" από firewall και proxy.Φταίει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Αν μιλάμε για ταινίες τότε ναι.

Δεν παίζουν ποτέ φίλε μου. Εγώ δούλεψα και LimeWire Pro και Kazaa και όταν το πετάει αυτό τότε δεν παίζει. Ξέρω κι εγω τι άδειες ζητάνε;

Η ουσία πάντως είναι πως δεν παίζουν οι ταινίες ή τα clipάκια με αυτό το μήνυμα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

υπαρχει καποια επιλογη για να βγαζει το Limewire περισσοτερα αποτελεσματα και πιο γρηγορα; αν και εχει καλες ταχυτητες, απο αναζητηση ειναι μαυρο χαλι!!

Δημοσ.

to provlima inai oti otan prospathis na katevasis tenia apo opiodipote p2p tha soy vgali ayto.vevaia ayto ginete tis perissoteres fores otan katevazis tainies me sexoyaliko periexomeno kai soy zitai na katevasis ena instant access poy alote exi dialer mesa.

Δημοσ.
υπαρχει καποια επιλογη για να βγαζει το Limewire περισσοτερα αποτελεσματα και πιο γρηγορα; αν και εχει καλες ταχυτητες, απο αναζητηση ειναι μαυρο χαλι!!

δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα περισσοτερο.

εχει βεβαια την δυνατοτητα (οταν σου βρει εστω καποια αποτελεσματα ) να σου δειξει αριστερα το genre, artist, album οποτε εσυ μπορεις απο κει να κανεις νεα αναζητηση βαση του αλμπουμ π.χ πραγμα που πολλες φορες μπορει να βοηθησει σημαντικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...