Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την ταχύτητα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 4 μέρες έχω ADSL. Την πρώτη και την δεύτερη ημέρα κατέβαζα μέχρι και με 40KB/s. Την δεύτερη μέρα ανακάλυψα ένα site που μετράει την ταχύτητα της σύνδεσης (http://www.abeltronica.com/velocimetro/pt/?idioma=uk&newlang=uk) και έδειχνε 360 - 384 kbps.

Το πρόβλημα είναι ότι από εχτές το μεσημέρι παρατήρησα μείωση στην ταχύτητα και από τότε όποτε τρέχω το test μου δείχνει πολύ χαμηλές τιμές (από 120!!! μέχρι 280kbps). Γνωρίζω ότι λίγο πολύ όλοι έχετε παράπονα με τον ΟΤΕ και με τις ταχύτητες αλλά είναι λογικές αυτές οι τιμές;;; Μήπως τρέχει κάτι άλλο με την δικιά μου σύνδεση και τι θα πρέπει να κάνω; Η σύνδεση είναι 384 της Οτενετ. Ευχαριστώ...

Δημοσ.

poli apla pare ena thlefwno ton g@$#no (p)ote kai dhlose vlavh sthn adsl grammh soy ... se kana 2 weeks tha exeis ksempleksei...

dustixws eixa kai egw afto to provlima meta apo 2 mhnes peripou omws.

elpizw na eisai tuxeros kai na sto ftiaksoune xwris polla polla .... kane ligo ipomonh.. en anagkh pes tous oti tha kaneis diakoph klp klp ...

Δημοσ.

Kalos bikes sto club :)

Tetia problimata tha ta vlepeis pou k pou .. k egw pou exw FORTHnet odws tis 2-3 teleftees meres exw diapistosei kapia mikri ptosi sto download k kapia arketa megali sto upload idika kata to mesimeri-apogevma.

I lisi einai i afti pou sou eipe o NeCrOmAnCeR19 i apla na parimeneis 4-5 meres k tha ftiaksei, etsi kanei sinithos se mena!!!

Oso gia to na tous "ekviaseis" oti tha kaneis diakoph .. to polu polu na sou pei na stin kanei autos ekini ti stigmi :P

Min ksexname pws o pOTE einai dimosio distixos :(

Δημοσ.

Μήπως μπορείτε να κάνετε και εσείς το test και να μου πείτε πόσο σας δείχνει; Το 120 kbps δεν νομίζω να θεωρείται μικρή πτώση στο downloading! Τι διάολο η σύνδεση είναι 384! Αν συνεχιστεί αυτό και την επόμενη εβδομάδα εγώ έφυγα από το club! Δεν θα με έχουνε πελάτη έτσι για να μάθουν :P Δεν έχω όρεξη ούτε να πληρώνω για 384 και να έχω 120 (τι διάολο δεν έβαζα μια isdn; ) ούτε να κάθομαι κάθε λίγο και λιγάκι να λύνω προβλήματα με την σύνδεση. Τεσπα ας κάνω μια προσπάθεια. Που να πάρω στο 1242;

Δημοσ.

Vivodi 256

upld:95.20-11.9kb/sec

d/l:302.4-37.8kb/sec

{Με 34κάτι γιούργια ενεργοποίηση,με κοντά60 σαν πρώτο λογαριασμό(διπλός και του επόμενου για να μας έχει μέσα) και με 28κάτι το μήνα οι υπόλοιποι μήνες}

Δημοσ.

razier sto 134 pare gia na dilwseis vlavi.

FORTHnet 384

d/l : 197.20kbps - 24.65kb/s

u/l : 51.68kbps - 6.46kb/s

eides pou sou elega ? k emena xalia einai aftes tis meres .. upomoni :)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά αυτά τα site που υποτίθεται μετράνε την ταχύτητα δεν τα εμπιστεύομαι. Καλύτερα είναι να κατεβάσετε κάποιο μεγάλο αρχείο ( 30-40ΜΒ ) απο Ελληνικό γρήγορο server πχ ntua και να δείτε τη μέση ταχύτητα, εκεί που σταθεροποιείται δηλαδή.

Δημοσ.

Angeldust και εγώ στην αρχή ήμουνα λίγο επιφυλακτικός αλλά μετά από πολλές μετρήσεις είδα ότι πραγματικά όταν έπεφτε η ταχύτητα το ίδιο έδειχνε και εκεί. Δες και τα αποτελέσματα που έχουν γράψει τα παιδιά δεν λένε άλλα αντί άλλων. Τέσπα.

Τελικά πήρα την Otenet και στην αρχή βγήκε ένα παλικάρι το οποίο ένα 5λεπτο προσπαθούσε να με πείσει ότι ντε και καλά η σύνδεση είναι μια χαρά (παρόλο που του έλεγα ότι κατεβάζω max με 25) χωρίς να κοιτάξει τίποτα. Άρχισε να μου εξηγεί όλη την λειτουργία του internet χωρίς να ζητήσει ούτε το username όπως κάνανε τουλάχιστον οι άλλοι 2 που πήρα πιο μετά. Ε την τρίτη φορά μου είπαν να δηλώσω βλάβη. Μετά με πήραν κανα δύο τηλέφωνα από τον ΟΤΕ και από ότι κατάλαβα μου έλεγαν εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν πρόκειται να δω πάνω απο 40kb/s και ότι αυτό δεν είναι κάποια βλάβη στη γραμμή. Τέσπα τώρα κατεβάζει το πολύ με 33-35 οπότε θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

e kala tora ote einai aytos .! Paizei omos rolo kai se ti dslam eisai .Telika nomizo oti ayto einai to vasikotero .! Ama einai full ti na perimeneis .... Kai ego pou tous pira mou eipan na min katevazoume tainies .......( Asta giati meta eimouna sta kokkina )

Δημοσ.
e kala tora ote einai aytos .! Paizei omos rolo kai se ti dslam eisai .Telika nomizo oti ayto einai to vasikotero .! Ama einai full ti na perimeneis .... Kai ego pou tous pira mou eipan na min katevazoume tainies .......( Asta giati meta eimouna sta kokkina )

επρεπε να τον ρωτησεις τον κυριουλη τι να κατεβαζεις για να δουλεύει σωστα ι δσλ σου! ακου να μην κατεβαζεις ταινιες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...