hobbitakos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Καλησπερα παιδια απο Λαμια λοιπον ειμαι μακροχρονιος χρηστης του νετ κ.τ.λ.π. αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βαλω ADSL λοιπον μια και εχω μαυρα μεσανυχτα απο ADSL θα ηθελα να ρωτησω α)Δεν εχω γραμμη αυτην την στιγμη στο σπιτι οποτε θα κανω γραμμη μεσω ποτε ¨) β) ποια εταιρια ειναι η πιο οικονομικη και με σχετικα καλες ταχυτητες στα 256/128 γ) να παρω εξοπλισμο δωραν απο εταιρειες η να προτιμησω δικο μου Με ενδιαφερει να μου βγει ενα καλο συνολο με κοστος αρκετα καλο Ευχαριστω προκαταβολικα ολους για τις απαντησεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Me ena search sto forum tha vreis "apires" apadiseis panw sto erwtima sou. Anyway, kane mia sindesi tilefonou sto spiti arxika. Meta ama thes kapio paketo tha sou protina to ADSL In A Box, des k leptomereis sto site tis FORTHnet. An pali thes na ta kaneis ola monos (kati pou prosopika to prwtinw) kane mia aitisi ston OTE gia ADSL, agorase ena modem US Robotic or Zyxel, k vres ena isp kata protimisi FORTHnet kai ... kala downloads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.