ALR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Ενώ έκανα αυτόματη εγκατάσταση μιας και δεν είχε συνοδευτικό cd , σε ένα λάπτοπ , ανοίγω msn ,κάνω video and audio setup και είναι όλα καλά. Η κάμερα δείχνει κανονικά, κάνω και μια πειραματική συνομιλία με το pc που έχω συνδεδεμένο στο δίκτυο και απεικονίζει μια χαρά. Ώσπου ξαφνικά αρχίζει και σκοτεινιάζει και γίνονται όλα πράσινα λες και έχω υπέρυθρες! Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό ή τι μπορώ να κάνω για να ξεπεραστεί το πρόβλημα ; Μήπως πρέπει να κατεβάσω συγκεκριμένουν drivers για την κάμερα και αν ναι, από πού ; Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
Angeldust Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Drivers θα βρεις εδώ -> http://www.crypto.gr/gr/drivers.htm Αν και δεν ξέρω αν είναι καινούργιοι ή πρόκειται για τους ίδιους drivers που περιλαμβάνει η συσκευασία, δοκίμασε τους, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
ALR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Drivers θα βρεις εδώ -> http://www.crypto.gr/gr/drivers.htm Αν και δεν ξέρω αν είναι καινούργιοι ή πρόκειται για τους ίδιους drivers που περιλαμβάνει η συσκευασία' date=' δοκίμασε τους, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.[/quote'] Ευχαριστώ , θα τους δοκιμάσω. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε έχει να κάνει με τους drivers.. Λές και ενεργοποίησα night vision είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.