Daedalus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Έφτιαξα ένα συστηματάκι με ένα Athlon64 3800, ASUS A8N-SLI Deluxe και έιπα να βάλω και μια ΑΤΙ Χ850ΧΤ. Όταν συνέδεσα τα κομμάτια και άναψα τον υπολογιστή στην αρχική μάυρη οθόνη της εκκίνησης οι χαρακτήρες ήταν μπερδεμένοι, άλλα γράμματα φαίνονταν καθαρά και άλλα φαίνονταν σαν τετράγωνα. Έσβησα αμέσως το μηχάνημα δοκίμασα μερικές φορες ακόμα αλλά τιποτα. Έχει κανείς καμμια ιδέα για το τι μπορεί να είναι? Το τροφοδοτικ'ο που έχω είναι Enermax 480W (μπορεί να φταίει αυτό, να είναι μικρό Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Αποκλειω το να φταιει το τροφοδοτικο,αυτο που εχεις ειναι απ'τα καλυτερα... Γενικως drivers εγκατεστησες καθολου?...για την μητρικη ,καρτα γραφικων κτλ..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daedalus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δεν έχω μπει στα windows γιατι πρεπει πρωτα να τα εγκαταστησω. Το προβλημα ξεκιναει μολις ανοιξω τον υπολογιστη. Ειχα βάλει λάθος τις μνήμες και δεν άναβε. Με το που τον άναβα δούλευαν οι ανεμιστήρες αλλα δεν έπαιρνα σήμα καθόλου. Φοβαμαι ότι έχει γίνει ζημια στην κάρτα. "Μπήκαμε μέσα για τα καλάαααα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Φαντάζομαι έχεις βάλει την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Όταν το ανοίγεις δείχνει την κανονική οθόνη του post, απλά με τετραγωνάκια και παραπιξελιάσματα ? Αν ναι, πιθανότατα έχεις ελαττωματική vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Στο Bios μπηκες? εκανες τις σχετικες ρυθμισεις? Μπες στο Bios δωσε load optimesed defaults & Save and exit και δες τωρα τι παιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daedalus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Ναι η τροφοδοσια ειναι οκ. την έχω πατήσει στο παρελθον.... Αυτο λεω και εγώ. Μάλλον τον Ήπιαμε τον καφέ.... κλαψ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Ναι η τροφοδοσια ειναι οκ. την έχω πατήσει στο παρελθον....Αυτο λεω και εγώ. Μάλλον τον Ήπιαμε τον καφέ.... κλαψ... Ενοχλητική αναποδιά, αλλά θα σου στείλουνε άλλη μόλις της κάνεις RMA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daedalus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δυστυχως την πηρα ελαφρως μεταχειρισμενη... απο το εξωτερικο... Οπότε δεν ξερω αν εχει καν εγγυηση. Τι ειναι το RMA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 RMA = Return Merchandise Authorization... εν ελληνιστί αυτό που λέμε "επιστροφή για service/αλλαγή" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Αν μπορείς να δανειστείς κάποια άλλα κάρτα γραφικών, δοκίμασέ την στη μητρική σου. Αν δεν παρουσιάζει παρόμοιο πρόβλημα τότε, φταίει η κάρτα γραφικών. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι ελαφρώς μεταχειρισμένη και από εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aviator737 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δοκίμασες να κάνεις format και να τα ξαναπεράσεις ολα απο την αρχή?Ειχα κι εγω πρόβλημα με την ίδια κάρτα ωσπου εκανα format και περασα απο την αρχή τα πάντα και τώρα δουλευει τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δοκίμασες να κάνεις format και να τα ξαναπεράσεις ολα απο την αρχή?Ειχα κι εγω πρόβλημα με την ίδια κάρτα ωσπου εκανα format και περασα απο την αρχή τα πάντα και τώρα δουλευει τέλεια. Αν διαβάσεις καλά το πρώτο post, λέει πως και στο POST ( όταν ανοίγεις το PC ) δείχνει παραμορφωμένη εικόνα...άρα τα Windows δεν φταίνε φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daedalus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Πολυ απλα... την πεταξα και αρκεστηκα σε μια 6600GT. Περαστικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redxaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 απο πια εταιρια ειναι η καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daedalus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Sapphire X850xt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.