Προς το περιεχόμενο

Pia apo tis 2?

dimip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eyxaristo para poli orea ta screen shots........:) Xeklidosan kai ta 16 ala anagastika na giriso sta 12 opou kai doulevoun ola telia tora.........Tin anevasa kai sta 350/850 Mhz xoris kanena provlima an kai to riva mou vgazi oti mpori na pai mexri mexri ta 450 tha kano dokimes na vro to orio.........opote tora pou ine sta 12/6 ine kati san 6800gt? an exeresoume ta 128mb?

Δεν κάνει τίποτα. Μιας και το΄γραψα εγώ να μην ευλογήσω τα γένια μου;

Ο οδηγός δεν θα σε αφήσει να ανεβάσεις λογικά της μνήμες πάνω από 450ΜΗz (900 effective) αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

Κατάφερες να την μετατρέψεις σε υπερχρονισμένη 6800, που ήδη είναι σημαντικό βήμα γιατί κέρδισες περίπου 30% σε επιδόσεις (ξεκλείδωμα + υπερχρονισμός) από default 6800LE.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

iparxi kati alo pou mporo na kano? kapou diavasa oti mpori na mpi bios apo gt i kati tetio?

Mια χαρά μου φαίνεται. Το είχες τρέξει πριν για να δεις τι διαφορά έκανε; Δεν θα σου συνιστούσα να αλλάξεις το bios της κάρτας.

Itan kato apo 9.......:) Diladi oti itan na gini egine e? kapio alo mod pousarisma den perni?

Πολύ κάτω από 9 πρέπει να ήταν πριν το ξεκλείδωμα/υπερχρονισμό. Δεν σου φτάνει τόσο; Πολύ απαιτητικό σε βρίσκω LOL.

Καιρός για παιχνίδια θα έλεγα εγώ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...