Προς το περιεχόμενο

Kleino to dvd-r kai xanaanoigei mono tou!!

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίεργο, το ίδιο ακριβώς μου έκανε το παλιό μου dvd player (Pioneer 115) που το έβαλα πριν από καμιά 10αριά μέρες στη θέση ενός dvd recorder. Τις μισές φορές που έκλεινα το συσρταράκι, αυτό άνοιγε μόνο του μετά 3-4 δευτερόλεπτα! Δεν μπόρεσα να βρω τι έφταιξε.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το ίδιο πρόβλημα στο PC του ανηψιού μου , το μόνο "φάρμακο" που βρήκα είναι να του έχω μέσα ένα CD/DVD έτσι δεν ξανανοίγει το πορτάκι .

Τώρα γιατί γίνεται δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα , ίσως κάποιο πρόγραμμα να ζητάει CD/DVD , βέβαια το κάνει και χωρίς να ανοίξεις πρόγραμμα άρα θα πρέπει να τσεκάρουμε τι τρέχει στο task manager/processes ή στο startup ( μόλις τώρα μου πέρασε απο το μυαλό ).

Θα το τσεκάρω ........

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε ένα Plextor όπου είχα αλλάξει την πρόσοψη (από άσπρη-μαύρη)...

Μάλλον κάτι δεν είχε κουμπώσει καλά και ξαναάνοιγε...

(μάλλον άσχετο με το πρόβλημα σας αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω :) )

Δημοσ.

Αν ανοίγει έστω και μόνο του καλά είναι. :P

Και που να αποκτήσετε κάνα σαν το δικό μου το οποίο απλά δεν ανοίγει. :?

Του έχω βρεί όμως ένα συνδετήρα ωραίο στα μέτρα του (της τρυπούλας του εννοώ :grin: ) και το ανοίγω έτσι.

Μόλις πεταχτεί λιγάκι έξω πρέπει με το άλλο χέρι να το πιάσω αλλιώς ξανακλείνει :?

Και τώρα διαβάζω που άλλοι παραπονιούνται που ανοίγει μόνο του.

Σας δίνω το δικό μου που δεν έχει τέτοια τεράστια προβλήματα :grin:

Τι τραβάμε με αυτά τα PC :wink:

Δημοσ.

To ekane se ena filo mou kai poli apla to vgalame kai to spasame!KAi pire en lg dvd-rom epeita.

I moni lisi pou skeytika einai update sto firmware,alla den to dokimasame.Osi exete ayto to provlima dokimaste firmware update den xanete tpt.

Na fantasto pos exete windows 98?

Δημοσ.

Μπα, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με firmware update. Το θέμα είναι ότι - στην περίπτωσή μου - με το ίδιο drive στην ίδια θέση και με την ίδια συσκευή ως master, πριν από λίγους μήνες δεν το έκανε. Άσε που έχω το τελευταίο FW και άλλο δεν υπάρχει, αφού πλέον το drive μου είναι παλαιολιθικό. Τι μπορεί να φταίει λοιπόν; Μάλλον θα μείνει άγνωστο.

Για XP πρόκειται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...