Προς το περιεχόμενο

Απο βιντεοκαμερα σε τηλεοραση plasma

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα ενα avi με το pinnacle studio απο την ψηφιακη μου καμερα sony και μετα το εκανα dvd με το win avi video converter.

Σε δυο τηλεορασεις sony 21 ιντσων παιζει μια χαρα....

Στην plasma 42αρα Sony εχει μεν καθαρη εικονα αλλα τραιμοπαιζει παρα πολυ...Δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο...Τα αλλα ετοιμα dvd τα παιζει μια χαρα.

Καμμια ιδεα ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Αν θέλεις πες μας τη σήμα δινεις απο το dvd σου στην Plasma.Με scart με S-video με χρωμοδιαφορες με DVI? Και τι ρυθμίσεις εχει το dvd σου στο μενου της εικονας.Αν Θελεις πες και το μοντελο του dvd και της Tv.

Δημοσ.
Αν θέλεις πες μας τη σήμα δινεις απο το dvd σου στην Plasma.Με scart με S-video με χρωμοδιαφορες με DVI? Και τι ρυθμίσεις εχει το dvd σου στο μενου της εικονας.Αν Θελεις πες και το μοντελο του dvd και της Tv.

Σημα δινω με scart , το dvdrw ειναι το ΗΧ900 και η tv η KE -P42M1

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ηρθε σημερα το service της sony και συνδεσαμε ενα φτηνιαρικο dvd player στην plasma και εδειχνε το dvd μια χαρα... Μου ειπαν λοιπον οτι καποια ασυμβατοτητα εχει το recorder ή καποια ρυθμιση χρειαζεται το pinnacle studio. :neutral: :neutral: :neutral:

Μιας και χαλασε το video της κορης μου πηγα και της πηρα ενα sony ενσωματωμενο dvd palyer και video player...Δοκιμασα το περιβοητο δισκακι σε αυτη τη συσκευη και παλι ...τρεμει!!!! Αρα κατι εχει να κανει με τις συσκευες dvd της Sony....

Τι αραγε ομως ???? :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

Πηρα παλι σημερα στην Sony και μου ειπαν να γραψω το dvd απο το pc σε δισκακι με ταχυτητα πιο μικρη και σε κενο Sony dvd...

Και που το εκανα σε ταχυτητα 2.4χ αποτελεσμα μηδεν !!!! :-x :-x :-x

Δημοσ.

Όταν λες τρέμει πώς ακριβώς το εννοείς...? Η εικόνα ολόκληρη σα να κάνει flicker (αν θυμάσαι μαζί ψάχναμε πριν πολύ καιρό πως να μειώνουμε το flicker που είχαμε οταν περναγαμε το video στο pc απτις DV)?

Η τρεμοπαίζει πχ σα να έχεις κακό καλώδιο? Για παράδειγμα... αν βάλεις ένα μούφα καλώδιο scart θα έχει χειρότερη ποιότητα εικόνας από ένα καλό, το οποίο είναι εμφανές κυρίως στους υπότιτλους, σα να ξεθωριάζουν και να κάνουν ενα μικρό τρεμόπαιγμα 1-2χιλιοστών..

Δοκίμασε με το scart της TV που παίζει καλά το δισκάκι και δες.. Ειδικά τα scart που έρχονται μαζί με τις συσκευές ειναι πολύ χάλια, το οποίο όσο ανεβαίνεις σε ποιότητα τηλεόρασης (και άρα ποιότητα εικόνας/απεικόνισης κλπ) γίνεται εμφανέστατο.

Δημοσ.
Εφτιαξα ενα avi με το pinnacle studio απο την ψηφιακη μου καμερα sony και μετα το εκανα dvd με το win avi video converter.

Γιατί όχι κατευθείαν σε DVD από το Pinnacle Studio?

Δημοσ.
Όταν λες τρέμει πώς ακριβώς το εννοείς...? Η εικόνα ολόκληρη σα να κάνει flicker (αν θυμάσαι μαζί ψάχναμε πριν πολύ καιρό πως να μειώνουμε το flicker που είχαμε οταν περναγαμε το video στο pc απτις DV)?

Η τρεμοπαίζει πχ σα να έχεις κακό καλώδιο? Για παράδειγμα... αν βάλεις ένα μούφα καλώδιο scart θα έχει χειρότερη ποιότητα εικόνας από ένα καλό' date=' το οποίο είναι εμφανές κυρίως στους υπότιτλους, σα να ξεθωριάζουν και να κάνουν ενα μικρό τρεμόπαιγμα 1-2χιλιοστών..

Δοκίμασε με το scart της TV που παίζει καλά το δισκάκι και δες.. Ειδικά τα scart που έρχονται μαζί με τις συσκευές ειναι πολύ χάλια, το οποίο όσο ανεβαίνεις σε ποιότητα τηλεόρασης (και άρα ποιότητα εικόνας/απεικόνισης κλπ) γίνεται εμφανέστατο.[/quote']

Η εικονα τραιμοπαιζει σαν...σεισμοπληκτη!!!!

Θα δοκιμασω και με αλλο scart και θα δοκιμασω και εγγραφη με το pinnacle αμμεσα οπως λεει και ο georgeadams.Ευχαριστω. :smile: :smile:

Δημοσ.

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις S-Video ή component (αν διαθέτουν και οι δύο συσκευές). To SCART μπορεί να είναι ο ευκολότερος τρόπος να συνδεθούν, αλλά δεν είναι και ο καλύτερος.

Δημοσ.

Λοιπον...Εφερε στην κορη μου μια φιλη της μια κασσετα απο αλλη ψηφιακη sony minidv καμερα και την εκανα παλι με το pinnacle studio αλλα μεσα απο αυτο εκανα και την εγγραφη του dvd οπως λεει και ο georgeadams...Το dvd παιζει μια χαρα και στα sony dvd players....

Πιθανολλογω οτι μαλλον αυτη ειναι η λυση και οχι το οτι ειναι γραμμενο σε κασσετα απο αλλο μοντελλο sony minidv καμερα. :smile: :smile: :smile: Το μελλον οταν τραβηξω με την δικη μου καμερα ...θα δειξει!!!!! :smile: :smile:

Δημοσ.

Λοιπον...Εφερε στην κορη μου μια φιλη της μια κασσετα απο αλλη ψηφιακη sony minidv καμερα και την εκανα παλι με το pinnacle studio αλλα μεσα απο αυτο εκανα και την εγγραφη του dvd οπως λεει και ο georgeadams...Το dvd παιζει μια χαρα και στα sony dvd players....

Πιθανολλογω οτι μαλλον αυτη ειναι η λυση και οχι το οτι ειναι γραμμενο σε κασσετα απο αλλο μοντελλο sony minidv καμερα. :smile: :smile: :smile: Το μελλον οταν τραβηξω με την δικη μου καμερα ...θα δειξει!!!!! :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...