TheBoyFromSalina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Το βίντεο που παίζει το MAD είναι το λογοκριμένο? A, αρχισανε? Καιρος ηταν. :smile: Δεν το εχω δει ομως ακομα στο MAD για να σου πω ποιο ειδες ακριβως .
ad16tatu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 νεο videακι γι'αυτους που λενε οτι εχουν μαλακωσει... http://www.megaupload.com/?d=018CTRWL ή high quality: http://music-videos.ru/vidz/Tatu-Lyudi_Inv...-PAL-RUZone.mpg
ad16tatu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 δοκιμασε αυτο http://www.tatu.ru/video.html
stefanos_79 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεί να επιστρέφουν αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έλειψαν σε κανένα...τελοσπάντων θα έγραφα κι άλλα πολλά αλλά κρατιέμαι ....:-#
TheBoyFromSalina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεί να επιστρέφουν αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έλειψαν σε κανένα... Μην εισαι και τοσο ;-)
Belial Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Eκτός από το all about us, καλή εντύπωση μου έκανε το cosmos_(outer_space), το dangerous_and_moving, το friend_or_foe και το loves me not.
ad16tatu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Eκτός από το all about us, καλή εντύπωση μου έκανε το cosmos_(outer_space), το dangerous_and_moving, το friend_or_foe και το loves me not. τα κατεβασες απ'το internet? γιατι εγω σαν πιστος fan περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα που κυκλοφορει στην αγορα και εχω ακουσει μονο τα πρωτα singles...δεν ξερω για το αγορι απο salina
ad16tatu Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 #8 στη Βρετανια το All about us. το album κυκλοφορησε και αν και διαφορετικο απο το παλιο τους cd πιστευω πως ειναι καλυτερο,σιγουρα πιο ωριμο... οντως το all about us τα παει καλα αλλα και συνολικα το album ηδη μπηκε στα US&UK charts... επισης τα κοριτσια θα εμφανιστουν (δεν νομιζω να τραγουδησουν) στα MTV EUROPE MUSIC AWARDS στις 3 Νοεμβριου
tzinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 nai wrimasane san mousikoi kai grapsan komatares, mhn trelathoume, den bgalane da kai kana epos, pop mousikh einai, plasaroun image kai diafhmish, tous grafoun ta tragoudia kai autes to pezoun lesbeiakia gia na kanoune ntoro. De leo o kathenas goustarei oti thelei, alla tora "wrimasan mousika oi tatu" einai ligo astoxo, kataskeuasmenh microwavable pop htan kai to idio menei, kalh gia na kaneis ton xabale tou alla os ekei.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 το album ηδη μπηκε στα US&UK charts... Ναι, στο 78 στη Βρετανια :-x Τελος παντων, μπορει μετα την κυκλοφορια του δευτερου σινγκλ να ανεβει το αλμπουμ. Εγω θελω να βρω το ρωσικο - μαλλον σε καμια Καλλιθεα θα πρεπει να κατεβω
ad16tatu Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ναι' date=' στο 78 στη Βρετανια :-x Τελος παντων, μπορει μετα την κυκλοφορια του δευτερου σινγκλ να ανεβει το αλμπουμ. Εγω θελω να βρω το ρωσικο - μαλλον σε καμια Καλλιθεα θα πρεπει να κατεβω [/quote'] εγω δεν νομιζω να το βρω πουθενα...αν το βρεις please πες μου να παω να το παρω...
panosru Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 eimai thn rap mousikhs skinis (oxi ths neas to rap gia mena pethenei ligoi exoun minei kaloi, oi neoi to mono pou kseroun einai na alhlobrizontai kai na mhn tragoudane gia tpt allo opos kanan oi palioi rappers px tupac opou tragoudouse gia ta diafora problhmata) oi sympatriotises mou kopeles ebgalan neo album den to exo akousei exo akousei to all about us opou mou arese mporo na po an einai to ypolipo album etsi kalo einai den to exo akousei gi' ayto den grafo perisotera. apla ena kalos orisate tatu. сприездом тату!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.