mathimatikos196 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 παιδια καλησπερα!!! μηπως κατα τυχη ξερει καποιος που μπορω να βρω ενα ποδοσφαιρακι ξυλινο?? (αυτο το κλασσικο που υπηρχε στα μπιλιαρδαδικα) ενδιαφερομαι αν ειναι δυνατον για μεταχειρισμενο σε καλη ομως κατασταση ευχαριστω!!!
kleidokratwr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Αν ήμουνα σην θέση σου θα έμπαινα σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά/μπιλιάρδα και θα ρώταγα το τηλέφωνο αυτού που τα φέρνει. Μπάμ μπάμ λύση.
k_w_t Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Συνηθως εχουν ταμπελακι του εισαγωγεα καπου κολλημενο! Αλλιως ψαξε σε καμια εταιρια που φερνει μπιλιαρδα
Wolfidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 http://www.sivissidis.gr και ο Ελευθερίου επίσης (Μενάνδρου 51), από τους πιο παλιούς στο επάγγελμα, για την Αθήνα πάντα μιλάμε. Άνοιξε κάνα χρυσό οδηγό και θα βρείς και άλλους.... Πάντως να ξέρεις ότι οι τιμές είναι απίστευτα ψηλές εφόσον τα κλασικά ξύληνα και όχι μούφες σαν την παραπάνω στο λινκ, είναι απλησίαστα εφόσον προορίζοντε για καταστήματα. Το καλύτερο είναι να βρείς από κάνα μπιλιαρδάδικο κανα μεταχηρισμένο και να το χτυπήσεις... Εγώ αγόρασα ολόκληρο ξύληνο πριν καμιά 15αρια χρόνια με 20.000 δρχ!!!! Αλλά αυτός με ήξερε επειδή σύχναζα στο μαγαζί του... όχι όμως μόνο σ αυτό Το δικό μου είναι πια εγκαταλελημένο και "σαπίζει" στο υπόγειο, εφόσον κανείς από τους γνωστούς μου δεν ασχολέιτε με το άθλημα.... αλλά δεν με συμφαίρει να το σκοτώσω... όπως καταλαβαίνεις....
Wolfidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Επίσης μην κάνεις το λάθος και παρεις ποδοσφαιράκι με πλαστικά παιχτάκια..... η μέρα με την νύχτα... μόνο ξύλινους... πχ στο site του Σιβισσήδη μόνο το μεγάλο έχει ξύληνα... δεν ξέρω αν μπορείς να αντικαταστήσεις τους παίχτες αν τελικά βρεις κάποιο κατώτερο μοντέλο με πλάστικούς. (ίσως είναι πολύ μεγάλοι, στο ύψος, οι ξύλινοι για τα άλλα μοντέλα) Επίσης όσο πιο βαρύ το ποδοσφαιράκι τόσο καλύτερα για να μην διαλήσει και να μην συκώνετε όταν σφηνώνεις και σουτάρεις.... (βέβαια όσο ασήκωτο και να είναι τελικά δεν κρατιέται στο έδαφος) ΕDIT: Βρήκα και αυτό αν σε ενδιαφέρει http://www.billiards-elite.gr/podo_gr.htm
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 endiaferon thema alla ti sxesh exei me to software kai to insomnia ?
urezin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Eida kai sto Practiquer exei me 250 euro peripou xulino
redxaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 πιστευω μιας και ζηταει Link για καταστηματα to παιδι,καλυτερα θα ηταν να μεταβει στο ιντερνετ!!
mathimatikos196 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις σας! θα κοιταξω τα παραπανω λινκς και θα δω τι γινεται. ζηταω και '' συγνωμη '' και απο το φιλο μου γιατι ισως οπως ανεφερε, το θεμα δεν εχει σχεση με το forum!!! ευχαριστω και παλι ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.