Προς το περιεχόμενο

ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ

mathimatikos196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!!! μηπως κατα τυχη ξερει καποιος που μπορω να βρω ενα ποδοσφαιρακι ξυλινο?? (αυτο το κλασσικο που υπηρχε στα μπιλιαρδαδικα)

ενδιαφερομαι αν ειναι δυνατον για μεταχειρισμενο σε καλη ομως κατασταση

ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Αν ήμουνα σην θέση σου θα έμπαινα σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά/μπιλιάρδα και θα ρώταγα το τηλέφωνο αυτού που τα φέρνει. Μπάμ μπάμ λύση. :D

Δημοσ.

Συνηθως εχουν ταμπελακι του εισαγωγεα καπου κολλημενο!

Αλλιως ψαξε σε καμια εταιρια που φερνει μπιλιαρδα

Δημοσ.

http://www.sivissidis.gr και ο Ελευθερίου επίσης (Μενάνδρου 51), από τους πιο παλιούς στο επάγγελμα, για την Αθήνα πάντα μιλάμε. Άνοιξε κάνα χρυσό οδηγό και θα βρείς και άλλους.... Πάντως να ξέρεις ότι οι τιμές είναι απίστευτα ψηλές εφόσον τα κλασικά ξύληνα και όχι μούφες σαν την παραπάνω στο λινκ, είναι απλησίαστα εφόσον προορίζοντε για καταστήματα.

Το καλύτερο είναι να βρείς από κάνα μπιλιαρδάδικο κανα μεταχηρισμένο και να το χτυπήσεις... Εγώ αγόρασα ολόκληρο ξύληνο πριν καμιά 15αρια χρόνια με 20.000 δρχ!!!! Αλλά αυτός με ήξερε επειδή σύχναζα στο μαγαζί του... όχι όμως μόνο σ αυτό ;)

Το δικό μου είναι πια εγκαταλελημένο και "σαπίζει" στο υπόγειο, εφόσον κανείς από τους γνωστούς μου δεν ασχολέιτε με το άθλημα.... αλλά δεν με συμφαίρει να το σκοτώσω... όπως καταλαβαίνεις....

Δημοσ.

Επίσης μην κάνεις το λάθος και παρεις ποδοσφαιράκι με πλαστικά παιχτάκια..... η μέρα με την νύχτα... μόνο ξύλινους...

πχ στο site του Σιβισσήδη μόνο το μεγάλο έχει ξύληνα... δεν ξέρω αν μπορείς να αντικαταστήσεις τους παίχτες αν τελικά βρεις κάποιο κατώτερο μοντέλο με πλάστικούς. (ίσως είναι πολύ μεγάλοι, στο ύψος, οι ξύλινοι για τα άλλα μοντέλα)

Επίσης όσο πιο βαρύ το ποδοσφαιράκι τόσο καλύτερα για να μην διαλήσει και να μην συκώνετε όταν σφηνώνεις και σουτάρεις.... (βέβαια όσο ασήκωτο και να είναι τελικά δεν κρατιέται στο έδαφος) ;)

ΕDIT: Βρήκα και αυτό αν σε ενδιαφέρει

http://www.billiards-elite.gr/podo_gr.htm

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις σας!

θα κοιταξω τα παραπανω λινκς και θα δω τι γινεται.

ζηταω και '' συγνωμη '' και απο το φιλο μου γιατι ισως οπως ανεφερε, το θεμα δεν εχει σχεση με το forum!!!

ευχαριστω και παλι ολους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...