Προς το περιεχόμενο

WinAVIVideoConverter kai VobSub

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys exo ena problhmataki me ayta ta 2 proggys. exo katebasei to winavi 7 pou mou ftiaxnei tainia se 30 lepta alla den mou kanei panta encode olous tous ypootitlous.(pou kai pou iparxoun kena, xani merikous ypotitlous)

tous ypotitlous tous pernei apto vobsub opote problhma tou vobsub eine. mipos paraeine grigoro to proggy (80fps) kai den prolabenei to vobsub na pernaei tous ypotitlous?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

guys brhka to problhma telika. epeidh to winavi xtypaei apo 65-90 fps kai to vobsub eine perisotero gia na blepeis tainies oxi gia encoding otan kanete encoding na ksetsekarete thn epilogh misc/pre-buffer subpictures apo ta settings tou direct vobsub allios pou kai pou mporei na xanete ipotitlous (kai sxedon sigoura ton proto an arxizi kato apo 1 lepto)

Δημοσ.

re file ego exo to winavi 7 kai genika me exei vohthisei poli auto to prog exo kapsei arketa dvd alla mou argei poli pigenei mexri 22 fps kati mallon den kano sosta exeis na protineis tipota? exo p4 sta 2 den xero an pezei rolo tautoxrona logo adsl katevazo me to bit comet

Δημοσ.
re file ego exo to winavi 7 kai genika me exei vohthisei poli auto to prog exo kapsei arketa dvd alla mou argei poli pigenei mexri 22 fps kati mallon den kano sosta exeis na protineis tipota? exo p4 sta 2 den xero an pezei rolo tautoxrona logo adsl katevazo me to bit comet

emena giati pianei 200 me 220;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...