De@th L0rd Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Η αλήθεια όμως παρ΄αυτά δεν κρύβεται και πράγματι τον κάθε ενδιαφερόμενο μόνο μια δοκιμή θα τον πείσει. Και σε αυτήν την δοκιμή πραγματικά εύχομαι να βρει αυτό που πραγματικά θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καλύτερα. Akrivws ekei 8elw na katalh3w ki egw sthn e3yphrethsh tou ka8e xrhsth.Twra oi ex8rikes anafores kai antiparatheseis den odhgoun pou8ena an kai afto ginetai synexws.File Ahriste oso tekmhriwmenes htan oi apopseis tou KOSTAS_XT pou eipe "makria" allo toso htan tekmhriwmenes kai oi dikes pou eipes oti sou paei teleia.Makari na sou phgainei den 8a diafwnhsw me afto!Otan elega egw gia mia 9600 SE ths ASUS oti mou paizei kala polloi me doulepsan.Otan to eidan me ta matia tous alla3an gnwmh.Egw ex8ra me thn Nvidia den exw me thn 6600 GT...perissotero exw me ta asteria tous drivers pou vgazei... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-x :-x :-x :-x :-x :-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Egw ex8ra me thn Nvidia den exw me thn 6600 GT...perissotero exw me ta asteria tous drivers pou vgazei... Αν αυτό αποτελεί σοβαρή δήλωση και όχι αστεισμό, τότε μην περιμένεις κανένας να βασιστεί στην αντικειμενικότητά σου. ΄Ολες οι εταιρίες θέλουν ΜΟΝΟ τα λεφτά μας και ουδεμία είναι αγγελικά πλασμένη. Θα σε δικαιολογούσα αν είχες μετοχές στην ΑΤΙ, έπαιρνες ποσοστά πωλήσεων ή οτιδήποτε άλλο εξωπραγματικό. Για ποιά ακριβώς τεκμηρίωση μιλάμε; Το ότι παιχνίδια όπως το NFS Underground 1 και 2 είναι απελπιστικά CPU limited το παρατήρησε κανείς σας σαν απλό παράδειγμα; Αν θέλω να χαντακώσω την μία κάρτα δεν έχω παρά να φορέσω στο σύστημα ένα Celeron της κακιάς ώρας και στο άλλο να βάλω ένα κατά πολύ δυνατότερο επεξεργαστή με μια άλλη κάρτα και ω του θαύματος η διαφορά μεταξύ Α και Β θα είναι σαν την μέρα με την νύχτα. ΄Εχετε μήπως την εντύπωση ότι κανείς μας δεν έχει άποψη για την εκάστοτε κάρτα και αυτό με κάτι παραπάνω από μακροχρόνια εμπειρία; Τον Νοέμβριο του 2002 η 9700PRO μου είχε στοιχίσει σχεδόν 500 ευρώπουλα και την είχα μέχρι πρότεινως σε παλιό σύστημα, κάρτα η οποία έβγαζε και βγάζει μέχρι και πάνω από τις διπλάσιες επιδόσεις από μια 9600PRO, λόγω μεγαλύτερου εύρους μνήμης, διπλάσιων μονάδων και δεν συμμαζεύεται. Αυτές είναι οι επιδόσεις μιας 9600XT (και όχι PRO) στο NFS Underground με 3.4GHz P4: http://www.techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=12 Και εδώ μια X700PRO στο NFS Underground 2 με Αthlon64 3500+: http://www.hardocp.com/article.html?art=NzA4LDY= Φυσικά αν πάρω σαν δεδομένο ότι όλες οι ιστοσελίδες έχουν καταλήξει σε ομόφωνη συνομωσία δεν έχω λόγο να τους πιστέψω. Αλλά κανείς βρε αδερφέ δεν βρέθηκε ακόμα να ξεσκεπάσει το "σκάνδαλο"; Ακόμα και αν δεν είχα οποιαδήποτε εμπειρία με μια αρκετά πλατιά διαλογή συστημάτων, καρτών γραφικών, επεξεργαστών κλπ. δώσε μου ένα τουλάχιστον σοβαρό λόγο γιατί να μην πιστέψω την πλειοψηφία των ιστοσελίδων που βγάζουν παρεμφερή αποτελέσματα και γιατί να πιστέψω εσένα ή τον δείνα χρήστη και ειδικά αν η παραπάνω δήλωση δεν ήταν για πλάκα. Λέω απλά ότι ένας απλός χρήστης θα πειστεί για την αλήθεια μόνο όταν κάτσει να συγκρίνει τις προαναφερόμενες περιπτώσεις ιδίοις όμμασι. Απλή αυτοπεποίθηση δική μου είναι, γιατί γνωρίζω καλά ότι κάτω από φυσιολογικές προυποθέσεις δεν διακηδεύεται τουλάχιστον η δική μου αξιοπιστία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.