Προς το περιεχόμενο

Πολλα mp3 σε cd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να γραψω καπου 20 τραγουδια σε μορφη mp3 σε ενα μουσικο cd αλλα δεν χωρανε οταν το nero τα αποσυμπιεζει...Υπαρχει καποιος τροπος να τα καταφερω ???? Εχουν μεγεθος σε μορφη mp3 120MB.Ευχαριστω. :smile: :smile:

Δημοσ.

audio cd με mp3 ?Μονο αν κανεις cd-rom iso στο nero (στο new compilation) που δεν ειναι audio cd αλλα cd που παιζει σε pc και σε συσκευες που παιζουν mp3.

Δημοσ.

το διορθωσα ελπιζω να ειναι πιο κατανοητο ετσι,με τον τροπο που λεω θα μεινουν mp3

αλλα σε απλο cd player δεν θα παιζουν.

Δημοσ.

gianni me apogoiteyhs ...... ta 9273 mhnimata sou kai hmrominia eggrafisou den dikeologoun teties erwtiseis ( alla apo thn ali eisai vazelos xixixi :) )

ean exeis to kenourgio nero exeis kai epilogi mp3 cd kia enweite kai audio cd

enw ean den exeis kainourgio sxetika nero epilegeis data cd ;)

Δημοσ.

Τα Audio CD έχουν χωρητικότητα 74/80 λεπτά. Αν τα τραγούδια που θέλεις να γράψεις έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, δεν νομίζω ότι μπορείς να τα κάνεις να χωρέσουν.

Για τον τρόπο εγγραφής, σου απάντησαν παραπάνω.....

Sam.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειμαι τοσο ασχετος οσο φανηκα....Ξερω για mp3 cd που κανει το nero αλλα εγω αυτο που τελικα θελω αλλα δεν το διευκρινησα μαλλον καλα ειναι μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να μειωθει η ποιοτητα του wav που κανει το nero και να χωεσουν ολα τελικα...Και μαλλον γινεται αλλα δεν ξερω τον τροπο.. :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

δεν εχεις κανει σωστα την ερωτηση μαλλον

λες " Θελω να γραψω καπου 20 τραγουδια σε μορφη mp3 "

ενω μαλλον ηθελες να πεις Θελω να γραψω καπου 20 mp3 τραγουδια σε audiocd

Κανονικα τα βαζεις στο nero σαν audiocd και παραλειπεις οσα δε χωρανε

Δε γινεται κατι ωστε να χωρεσουν ολα γιατι ειναι θεμα διαρκειας λεπτων που χωραει στο cd σου

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις τα κενά που υπάρχουν μεταξύ των τραγουδιών. Ίσως έτσι σου χωρέσουν. Έχει επιλογή στο Nero για αυτή την δουλειά.

Sam.

Δημοσ.

Γιάννη, μη μπερδεύεσαι! δεν έχει σχέση το μέγεθος ως mp3 είται 100 mb είται 200 mb έχει να κάνει με τη ποιότητα των mp3 για να γράψεις audiocd σε νοιάζει μόνο η συνολική διάρκεια των τραγουδιών δηλαδή 20 κομμάτια mp3 μπορεί να είναι 150 mb με συνολική διάρκεια 85 λεπτά άρα δεν χωράνε..........

Δημοσ.

POPO ASTROPELEKIA

loipon ta cd grafoun mexri 80 lepta anaparagogi... an ta kseperaseis prepei na kaneis overburn alla kai pali den tha ta kseperaseis kai polu...

auta kai telossssssss..............

Δημοσ.
Ρε παιδια δεν ειμαι τοσο ασχετος οσο φανηκα....Ξερω για mp3 cd που κανει το nero αλλα εγω αυτο που τελικα θελω αλλα δεν το διευκρινησα μαλλον καλα ειναι μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να μειωθει η ποιοτητα του wav που κανει το nero και να χωεσουν ολα τελικα...Και μαλλον γινεται αλλα δεν ξερω τον τροπο.. :-x :-x :-x :-x

me ena wavlab meioneis thn poiotita toy wav arxeioy apo ta 44.1 sta 22(kai to mege8os sto miso) alla proton, otan 8a to akoyseis 8a pe8aneis apo to gelio kai deyteron akoma kai na meiosis thn poiotita apo ta 44 sta 22 h synoliki diarkeia 8a einai akribos idia, me xalia hxo. Pantos an einai gia 2-3 lepta poy den sou xorane ta mp3 dokimase thn lisi tou overburn (me ena kalo diskaki) sini8os tros porta sto lead-out ala 99% ala to cd pezi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...