Daredevil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 dioti to centrino den anaferete ston epe3ergasth mono anaferete sthn platorfma cpu+chipset+wifi adapter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Παρόλα αυτά όμως διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του centrino ε? (για θερμοκρασίες, αυτονομία)..Τι αυτονομία έχει? (σε χρήσεις εκτός παιχνιδιών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 enoeite, konta stis 2 wres kai ena tetarto kapou kei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 O Κατασκευαστής τόσο έλεγε? (λίγο μου φάνηκε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 o kataskeyasths leei 4 wres peripou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Sa1901 είσαι ευχαριστημένος από τον M40-105 σε γενικές γραμμές από αυτονομία,θερμοκρασίες? Σε dvd, office, internet δεν έχει πρόβλημα ισχύως? Αge of empiresII π.χ. σηκώνει? Το να βάλεις κάρτα wifi σε αυτόν δε θα έχει καμιά διαφορά με ένα laptop που την έχει ήδη ενσωματωμένη ε? Το reader δεν υποστηρίζει compact flash ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Sa1901 είσαι ευχαριστημένος από τον M40-105 σε γενικές γραμμές από αυτονομία,θερμοκρασίες? Σε dvd, office, internet δεν έχει πρόβλημα ισχύως? Αge of empiresII π.χ. σηκώνει? Το να βάλεις κάρτα wifi σε αυτόν δε θα έχει καμιά διαφορά με ένα laptop που την έχει ήδη ενσωματωμένη ε? Το reader δεν υποστηρίζει compact flash ε? Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ εκτός ρεύματος, αλλά όσο το άφησα 2,5-3 ώρες τις έχει. Κυρίως για ιντερνετ το έχω χρησιμοποιήσει, κανένα πρόβλημα εκεί. Παιχνίδια δεν παίζω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία διαφορά με το αν είναι onboard ή pcmcia η κάρτα wifi. Compact Flash όχι, δεν υποστηρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Τελικό ερώτημα...(μάλλον,χεχ) Θα δω διαφορές μεταξύ centrino 1,6 και celeron 1,4 σε εφαρμογές internet, office και dvd playing?(και σε θέματα αυτονομίας-ποιότητας). Αξίζει να δώσω τα περίπου 300 ευρώ παραπάνω?(είμαι συνηθισμένος σε p4 3,0 με 1gb ram..). Μιλάω πάντα για toshiba.. Thaanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.