Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite L10-193..Tι λέτε..?

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρόλα αυτά όμως διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του centrino ε? (για θερμοκρασίες, αυτονομία)..Τι αυτονομία έχει? (σε χρήσεις εκτός παιχνιδιών)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sa1901 είσαι ευχαριστημένος από τον M40-105 σε γενικές γραμμές από αυτονομία,θερμοκρασίες? Σε dvd, office, internet δεν έχει πρόβλημα ισχύως? Αge of empiresII π.χ. σηκώνει? Το να βάλεις κάρτα wifi σε αυτόν δε θα έχει καμιά διαφορά με ένα laptop που την έχει ήδη ενσωματωμένη ε? Το reader δεν υποστηρίζει compact flash ε?

Sa1901 είσαι ευχαριστημένος από τον M40-105 σε γενικές γραμμές από αυτονομία,θερμοκρασίες? Σε dvd, office, internet δεν έχει πρόβλημα ισχύως? Αge of empiresII π.χ. σηκώνει? Το να βάλεις κάρτα wifi σε αυτόν δε θα έχει καμιά διαφορά με ένα laptop που την έχει ήδη ενσωματωμένη ε? Το reader δεν υποστηρίζει compact flash ε?

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ εκτός ρεύματος, αλλά όσο το άφησα 2,5-3 ώρες τις έχει. Κυρίως για ιντερνετ το έχω χρησιμοποιήσει, κανένα πρόβλημα εκεί. Παιχνίδια δεν παίζω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία διαφορά με το αν είναι onboard ή pcmcia η κάρτα wifi. Compact Flash όχι, δεν υποστηρίζει.

Τελικό ερώτημα...(μάλλον,χεχ)

Θα δω διαφορές μεταξύ centrino 1,6 και celeron 1,4 σε εφαρμογές internet, office και dvd playing?(και σε θέματα αυτονομίας-ποιότητας). Αξίζει να δώσω τα περίπου 300 ευρώ παραπάνω?(είμαι συνηθισμένος σε p4 3,0 με 1gb ram..). Μιλάω πάντα για toshiba..

Thaanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...