Προς το περιεχόμενο

Periergo problhma me Mobo socket A, CPU kai psuktra...

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

evales thermoagogimi pasta anamesa se psiktra kai cpu????

kai epitelous eimaste sovaroi? uparxei periptosi na exei asumvatotita to cpu me tin mobo kai to pc na leitourgei kanonika.....

oi thermokrasies pali exoun sxesei me to "pronomio" auto to ekseretiko ton amd na psinoun kafe :)))))))))))))

filika

Δημοσ.

Ναι, έχω βάλει πάστα, αλλά αυτή που είχε μέσα η καινούρια ψύκτρα. Βασικά επειδή έχω πολλούς γνωστούς με ΑΜD παρατήρησα πως φτάνουν μέχρι τους 60, το πάρα πολύ 65 σε περίπτωση που χρησιμοποιείται κάτι βαρύ (βλέπε παιχνίδι), ενώ εμένα σήμερα χτύπησε 73 με παιχνίδι! Οι απορίες μου βασικά είναι το αν σίγουρα είναι συμβατό το CPU με τη MoBo (socket 462 με socket A), πόσους βαθμούς μείον έχει μια ψύκτρα σαν την Icecube, αν ο συγκεκριμένος CPU έχει μεγαλύτερο πρόβλημα υπερθέρμανσης σε σχέση με τους υπόλοιπους Athlon XP 3000+ (ο πυρήνας πρέπει να είναι burton, αλλά για να σιγουρευτείτε είναι πράσινος με κίτρινο το "ύψωμα") και αν η εγγύηση περιλαμβάνει σαν πρόβλημα την υπερβολική θέρμανση.

Δημοσ.
evales thermoagogimi pasta anamesa se psiktra kai cpu????

kai epitelous eimaste sovaroi? uparxei periptosi na exei asumvatotita to cpu me tin mobo kai to pc na leitourgei kanonika.....

oi thermokrasies pali exoun sxesei me to "pronomio" auto to ekseretiko ton amd na psinoun kafe :)))))))))))))

filika[/QUO

Μαλλον πως εχεις μεινει πισω γιατι εδω και καιρο οπως ειναι γνωστο η AMD σερβιρει μονο φραπε σε θερμοκρασια δωματιου ;-)

Φιλικα

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω! Βασικά κατέβασα τα Everest Home Edition και το SpeedFan, αυτά δείχνουν την πραγματική θερμοκρασία του CPU; Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα προγράμματος. ΟΛΑ τα προγράμματα παίρνουν τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες από το BIOS. Αυτό με τη σειρά του διαβάζει τη θερμοκρασία από ένα αισθητήρα που βρίσκεται κάτω από ή μέσα στον επεξεργαστή. Δυστυχώς πολλές φορές η μέτρηση αυτή έχει απόκλιση από την πραγματική (ανάλογα με τη θέση του αισθητήρα, το motherboard, την έκδοση του BIOS κλπ).

Δημοσ.

Δε διαφωνώ πως γίνεται έτσι η μέτρηση, αλλά εχω 3 προγράμματα που μου δίνουν την ίδια ακριβώς θερμοκρασία και το BIOS με το Easy Tune 4 νσ μου δίνουν 10 παραπάνω βαθμούς... Τέλοσπαντων, απ'ότι κατάλαβα αν δεν έχεις θερμόμετρο δε γίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...