Προς το περιεχόμενο

Pio tha pernate?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LMAO ROFL ROFLMAO

OMG t3h 1nt3l is teh w1nn3r!!! AFAIK AMD64 1S t3h sux0rz rox0rz 1100100010001

Αναλαμβανω επισημος bookmaker για τα στοιχηματα στην κοντρα Peppao_0 - Stelaras_0.

Αυριο θα δωσω αποδοσεις.. :P

btw re Bill to acronym einai laughing my ass off.Τι κανεις κ μπερδευτηκες αγορι μου;... :P

Δημοσ.

Απορω πως μερικοι σωνει και καλα υπερασπιζονται την Intel ,μιλαμε για αυτην την χρονικη περιοδο,λες και ειναι του θειου τους απ'την Αμερικη,ενω ολος ο κοσμος μιλαει μονο για τους αλλους(AMD),λογω επιδοσεων,τεχνολογιας,τιμων,πολιτικης κτλ...δηλ αρον αρον Ιντελ και τα μυαλα στα καγκελα...βρε αμαν ..βρε δες..διαβασε..δοκιμασε...ΟΧΙ,δεν θελουν γιατι το βλεπουν εγωιστικα ( οπως ολοι κανουμε με τις ομαδες μας,τα γουστα μας κτλ)..

Λοιπον ,δεν προκειτε να παθιαστω ουτε για την Ιντελ & Αμδ,ουτε για Ατι &Νβιδια,αγοραζω αυτο που με συμφερει ...οοοοταν και οοοοποτε με συμφερει...Για το μονο που παθιαζομαι ειναι για την ΑΕΚ! & τις γυναικες..

Να ειστε καλα ολοι

Δημοσ.
εγω μπορώ να στοιχηματίσω 5000$ στον εαυτό μου ?

Sorry m8 this is a clear violation of the rules.

P.S(Δωστα στον Thresh να πονταρει σε σενα) :P

@nimik

Απορω πως μερικοι σωνει και καλα υπερασπιζονται την Intel ' date='μιλαμε για αυτην την χρονικη περιοδο,λες και ειναι του θειου τους απ'την Αμερικη,ενω ολος ο κοσμος μιλαει μονο για τους αλλους(AMD),λογω επιδοσεων,τεχνολογιας,τιμων,πολιτικης κτλ...δηλ αρον αρον Ιντελ και τα μυαλα στα καγκελα...βρε αμαν ..βρε δες..διαβασε..δοκιμασε...ΟΧΙ,δεν θελουν γιατι το βλεπουν εγωιστικα ( οπως ολοι κανουμε με τις ομαδες μας,τα γουστα μας κτλ)..

Λοιπον ,δεν προκειτε να παθιαστω ουτε για την Ιντελ & Αμδ,ουτε για Ατι &Νβιδια,αγοραζω αυτο που με συμφερει ...οοοοταν και οοοοποτε με συμφερει...Για το μονο που παθιαζομαι ειναι για την ΑΕΚ! & τις γυναικες..

Να ειστε καλα ολοι[/quote']

Καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι. ΑΥΤΗ την στιγμη ομως δεν μπορει κανεις να αμφισβητησει τα πρωτεια της AMD και στην προκειμενη αυτο ρωτησε ο φιλος οχι την προιστορια των αντιπαλων εταιρειων.

ΒΤW αυτο για την ΑΕΚ τι το θελες; :razz:

Δημοσ.
STELARAS_O ' date=' μην μου εξαφανιστείς boy :D

@llv:

ok, κάνω ένα έμβασμα πρός τον Χάρη τώρα ( Thresh )[/quote']

LOL Πλακα πλακα γουσταρεις να το στησουμε να χασεις να τα παρουμε χοντρα? :P

Δημοσ.
Sorry m8 this is a clear violation of the rules.

P.S(Δωστα στον Thresh να πονταρει σε σενα) :P

@nimik

Καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι. ΑΥΤΗ την στιγμη ομως δεν μπορει κανεις να αμφισβητησει τα πρωτεια της AMD και στην προκειμενη αυτο ρωτησε ο φιλος οχι την προιστορια των αντιπαλων εταιρειων.

ΒΤW αυτο για την ΑΕΚ τι το θελες; :razz:

Offtopic..

ΔΗλ συμφωνουμε σε ολα εκτος απ'το τελευταιο.... :razz: :?: :wink: ??

Καληνυχτα

Δημοσ.
ΈΛα' date=' θα μπείς και εσύ μωρή στην κόντρα ?

Έλα να δούμε το LLV-NewCastle να πέφτει :D[/quote']

Νo comment. Ουτως η αλλως ειμαι Outdated τωρα, Σε λιγο καιρο την παμε ξερεις εσυ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...