billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 ROFLMAO, θες κόντρα ? Έγινε. Μπέκα MSN Messenger, πρόσθεσέ με, και δίνω την λίστα με τα benchmarks.
ApSiMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 pw pw kayto to thread ayto! paidia peite kai apotelesmata apo ti kontra,just for the record!!! oson afora to thread, filaraki akoma mia psifos stous AMD.dagkwta
Pink_Panther Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 AMD kai apo edw Nomizw kaine kai ligotero revma.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 arketa ligotero gia thn akriveia...
littlelouievegos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 LMAO ROFL ROFLMAO OMG t3h 1nt3l is teh w1nn3r!!! AFAIK AMD64 1S t3h sux0rz rox0rz 1100100010001 Αναλαμβανω επισημος bookmaker για τα στοιχηματα στην κοντρα Peppao_0 - Stelaras_0. Αυριο θα δωσω αποδοσεις.. btw re Bill to acronym einai laughing my ass off.Τι κανεις κ μπερδευτηκες αγορι μου;...
nimik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Απορω πως μερικοι σωνει και καλα υπερασπιζονται την Intel ,μιλαμε για αυτην την χρονικη περιοδο,λες και ειναι του θειου τους απ'την Αμερικη,ενω ολος ο κοσμος μιλαει μονο για τους αλλους(AMD),λογω επιδοσεων,τεχνολογιας,τιμων,πολιτικης κτλ...δηλ αρον αρον Ιντελ και τα μυαλα στα καγκελα...βρε αμαν ..βρε δες..διαβασε..δοκιμασε...ΟΧΙ,δεν θελουν γιατι το βλεπουν εγωιστικα ( οπως ολοι κανουμε με τις ομαδες μας,τα γουστα μας κτλ).. Λοιπον ,δεν προκειτε να παθιαστω ουτε για την Ιντελ & Αμδ,ουτε για Ατι &Νβιδια,αγοραζω αυτο που με συμφερει ...οοοοταν και οοοοποτε με συμφερει...Για το μονο που παθιαζομαι ειναι για την ΑΕΚ! & τις γυναικες.. Να ειστε καλα ολοι
billpeppas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 εγω μπορώ να στοιχηματίσω 5000$ στον εαυτό μου ?
littlelouievegos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 εγω μπορώ να στοιχηματίσω 5000$ στον εαυτό μου ? Sorry m8 this is a clear violation of the rules. P.S(Δωστα στον Thresh να πονταρει σε σενα) @nimik Απορω πως μερικοι σωνει και καλα υπερασπιζονται την Intel ' date='μιλαμε για αυτην την χρονικη περιοδο,λες και ειναι του θειου τους απ'την Αμερικη,ενω ολος ο κοσμος μιλαει μονο για τους αλλους(AMD),λογω επιδοσεων,τεχνολογιας,τιμων,πολιτικης κτλ...δηλ αρον αρον Ιντελ και τα μυαλα στα καγκελα...βρε αμαν ..βρε δες..διαβασε..δοκιμασε...ΟΧΙ,δεν θελουν γιατι το βλεπουν εγωιστικα ( οπως ολοι κανουμε με τις ομαδες μας,τα γουστα μας κτλ)..Λοιπον ,δεν προκειτε να παθιαστω ουτε για την Ιντελ & Αμδ,ουτε για Ατι &Νβιδια,αγοραζω αυτο που με συμφερει ...οοοοταν και οοοοποτε με συμφερει...Για το μονο που παθιαζομαι ειναι για την ΑΕΚ! & τις γυναικες.. Να ειστε καλα ολοι[/quote'] Καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι. ΑΥΤΗ την στιγμη ομως δεν μπορει κανεις να αμφισβητησει τα πρωτεια της AMD και στην προκειμενη αυτο ρωτησε ο φιλος οχι την προιστορια των αντιπαλων εταιρειων. ΒΤW αυτο για την ΑΕΚ τι το θελες; :razz:
billpeppas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 STELARAS_O , μην μου εξαφανιστείς boy @llv: ok, κάνω ένα έμβασμα πρός τον Χάρη τώρα ( Thresh )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 kai egw 8a thn kanw gia Brazilia me auta ta euro
littlelouievegos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 STELARAS_O ' date=' μην μου εξαφανιστείς boy @llv: ok, κάνω ένα έμβασμα πρός τον Χάρη τώρα ( Thresh )[/quote'] LOL Πλακα πλακα γουσταρεις να το στησουμε να χασεις να τα παρουμε χοντρα?
billpeppas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ΈΛα, θα μπείς και εσύ μωρή στην κόντρα ? Έλα να δούμε το LLV-NewCastle να πέφτει
nimik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Sorry m8 this is a clear violation of the rules. P.S(Δωστα στον Thresh να πονταρει σε σενα) @nimik Καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι. ΑΥΤΗ την στιγμη ομως δεν μπορει κανεις να αμφισβητησει τα πρωτεια της AMD και στην προκειμενη αυτο ρωτησε ο φιλος οχι την προιστορια των αντιπαλων εταιρειων. ΒΤW αυτο για την ΑΕΚ τι το θελες; :razz: Offtopic.. ΔΗλ συμφωνουμε σε ολα εκτος απ'το τελευταιο.... :razz: :?: :wink: ?? Καληνυχτα
littlelouievegos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ΈΛα' date=' θα μπείς και εσύ μωρή στην κόντρα ?Έλα να δούμε το LLV-NewCastle να πέφτει [/quote'] Νo comment. Ουτως η αλλως ειμαι Outdated τωρα, Σε λιγο καιρο την παμε ξερεις εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.