Προς το περιεχόμενο

Pio tha pernate?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re pedia imarton oloi me tous Amd!(mipos tous protimisate logo kostous?!)

file gia dvd-ripping INTEL

gia pehnidia i alithia einai pos me ftinotera ilika ston AMD tha ehis kalitero apotelesma(vevea an dosis to kati parapano sto intel tha eisai ok)

genika san sistima anepifilahta INTEL

ROFL!!! :D

Θα ανοίξω αύριο βραδάκυ ένα καταπληκτικό Intel PR Thread.

Μην το χάσετε.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

billpeppas

ROFL! (WHAT IS ROfl?DO you speak GREEK?)

Μ'αρεσει που μαλωνουν κατοχοι ΑMD με ΙΝΤΕL kai οι Μοderatores kλειδωνουν τα τοπικ ενω η ΑΜD Kανει καραγκιοζιλικια του τυπου

AMD σε Intel : Μονομαχούμε ;

H AMD, η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια επεξεργαστών, σε μια επιθετική κίνηση marketing προσκαλεί δημόσια την Intel σε μια αναμέτρηση επιδόσεων με αντιπάλους τους επεξεργαστές με διπλούς πυρήνες (dual core) θέλοντας να αναδείξει τη τεχνολογική υπεροχή των νέων Opteron 200 και Opteron 800.

(αυτο το ΔΕΥΤΕΡΗ τζουζει ε bill???)

εγραφα πως το AMD ειναι καλο για ηλικιες 10-16

τωρα φανηκε πως αυτοι που δουλευουν στην AMD εχουν και αυτοι μυαλα 10 χρονων

Δημοσ.

an kai pote den eixa amd den tha elega oti mia proklisi einai karagioziliki.faneronei megali empistosini sto proion sou.skeftese na antapokrithei h intel kai na apodiktei xiroteros o amd?(an kai nomizo oti gia na prokalesei i amd kati exei dokimasei poio prin sta ergastiria tis.)

• Super Moderators
Δημοσ.

Stelio kai to oti einai deuterh ti leei? kai h Ati einai 2h sto meridio agoras me thn Nvidia einai 3h...h Intel einai h prwth logo twn enswmatwmenwn kartwn grafikwn...leei tpt auto? ftiaxnei h Intel kalyteres VGA apo tis alles 2 etaireies? asfalws kai oxi...

o Internet Explorer einai 1os browser...einai kalyteros apo ton Firefox h ton Opera? asfalws kai oxi...

kai an exeis dei pote sou reviews gia Opteron (pou synh8ws einai VS Xeon) 8a 3ereis oti oi Opteron patane xamo san skoulikia tous Xeon :)

Δημοσ.

Και η απάντησή μου πρός τον STELARAS_O είναι:

ROFLMAO και για εξηγήσεις... Rolling On ( The ) Floor Laughing My Ass Out :D

STELARA, διάβασε αρκετά reviews, και έπειτα έλα να μου πείς ποιός είναι πιο γρήγορος...

ιδιαίτερα στα games η Intel είναι πολύ μπροστά...στο Pac Man :D

Δημοσ.

Μία φορά πήρε η intel τεχνολογία της AMD και τη βγάλατε 2η. Τουλάχιστο 15 χρόνια (από τότε που ασχολούμαι με PC) θυμάμαι την AMD να ακολουθεί την τεχνολογία της intel (MMX κλπ.) φτιάχνοντας αποτυχημένους intel κλώνους. Ανάλογα χρόνια ονομάζει τους επεξεργαστές της (με μικρά διαλείματα) γελοιωδώς με βάση την απόδοση των ΜHz των intel (π.χ. 3000+) ωθώντας εσχάτως την intel να μετονομάσει τα δικά της σε 5xx, 6xx, 8xx για να γλυτώσει από τη σύγκριση. Αυτά για την ιστορία.

Στην εποχή που μιλάμε όμως συμφέρει ο AMD γιατί είναι ισοδύναμος (αν όχι καλύτερος) από τον αντίστοιχο intel και το κυριότερο γιατί έχει πλέον το καλύτερο chipset (nforce) να τον υποστηρίζει. Τα καλά mobos για ιντελ είναι πανάκριβα.

Παρότι "οπαδός" της intel, για το σπίτι θα έπαιρνα Athlon. Αν κρεμόταν η δουλειά μου από το μηχάνημα θα έπαιρνα intel, γιατί αυτός είναι το standard στην αγορά.

Δημοσ.

Για την ακολουθία της τεχνολογίας...

η Intel με τον δικό της τρόπο έκανε τους Game Dev. να χρησιμοποιήσουν τις MMX...

αλλά σε σύγκριση στο Quake III Arena των MMX2 με τις 3D Now! οι 3D Now ήταν πιο γρήγορες.

Απλά κάποιες φορές συμβαίνει να υποστηρίζουμε τις όχι πιο γρήγορες εντολές...

Η AMD επίσης τράβηξε δικό της δρόμο, με άλλη αρχιτεκτονική της CPU, και φυσικά απέφυγε την μεγαλύτερη πατάτα της Intel...NetBurst.

"Αν κρεμόταν η δουλειά μου από το μηχάνημα θα έπαιρνα intel, γιατί αυτός είναι το standard στην αγορά."

Αυτό δεν το πιασα...δηλαδή όποιος έχει μεγαλύτερο ποσοστό αγοράς λόγω των..."μονομερών συμφωνιών" ( βλέπε Dell ) είναι και καλύτερος για business use :D ?

Δεν πείραζει...ο George Lucas ( με ότι αυτό συνεπάγεται...THX...LucasFilms... ), η Ferrari, η DreamWorks χρησιμοποιούν AMD :)

Δημοσ.

kai tora tha vgei o STELARAS_O kai tha pei: Gia auto i ferrari paei kata diolou fetos... :):):)

Re pedia i mclaren ti exei? Eimai sigouros pos exei intel...allios den eksigeitai i diafora sto amaksi tis fetos...

ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό ο Lucas και πολλοί άλλοι τα συστήματα τους να τα έχουν πάρει σε τιμές promotion (αν όχι δωρεάν) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται το όνομά τους σαν διαφήμιση. Είναι πάγια τακτική των εταιριών. Σε τράπεζα που δούλευα παλιότερα είχε γίνει αγορά πολλών PCs σε τιμή εξευτελιστική (-60%) για να μπορούν να βάλουν στο site τους "Η ****bank χρησιμοποιεί τη μάρκα μας". Το ίδιο συνέβη και στην εταιρία που είμαι τώρα με άλλη μάρκα.

Χρησιμοποιώ στη δουλειά explorer γιατί τα περισσότερα sites φτιάχνονται γι' αυτόν, ενώ με τα netscape-οειδή πολλά sites με frames δεν "ρεντάρονται" σωστά.

Για παρόμοιο λόγο χρησιμοποιώ intel. Για την εξαίρεση δηλαδή που θα κάτσει στο σκατο-software λόγω AMD και θα σκάσει σε εκατοντάδες PC μαζί και τρέχα - γύρευε.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει σκατο software κ να χαλασει η δουλεια λογω AMD.Οσο θα χαλασει με Intel θα χαλασει κ με AMD.Ολοι οι κολλημενοι Intelακηδες λενε για προπολεμικες εποχες των 300 Mhz.Ξεκολλατε.Ειναι απλα πιο καλο το προιον της AMD αυτη την στιγμη.Αφου το παιδι το θελει για παιχνιδια ας παρει τον AMD που ειναι κ πιο μεγαλο μοντελο.Δικαιολογιες του τυπου "εχω ενα φιλο που ειχε ενα ξαδερφο κ του καηκε ο AMD" δεν υφιστανται πλεον.Ολες αυτες οι φημες ξεκινησαν απο τον περιφημο ΥΛΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥ ΘΩΜΑ κ το βιντεακι του.Ειδαμε κ φετος που εφτασε το ιδιο site μπας κ συμμαζεψει την χαοτικη διαφορα των ΑΜD απο τους INTEL στο καθιερωμενο τεστ INTEL-AMD.Εχω AMD οπως κ ολοι οι φιλοι μου εδω κ 5 χρονια.Απο XP μεχρι ΑΜD 64 κ δεν είχα ουτε ενα προβλημα.Κ ο XP μου κιολας υποτιθεται οτι θα επρεπε να είχε προβληματα υπερθερμανσης.

Τα σέβη μου

Δημοσ.
kai tora tha vgei o STELARAS_O kai tha pei: Gia auto i ferrari paei kata diolou fetos... :):):)

Re pedia i mclaren ti exei? Eimai sigouros pos exei intel...allios den eksigeitai i diafora sto amaksi tis fetos...

ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προκαλω τον Billpeppas σε μια αναμέτρηση επιδόσεων με αντιπάλους τους επεξεργαστές μας!

Οσο για τον GEORGE LUCAS το θεμα ειναι ποσα λεφτα του εδωσε η AMD

(Φημες αναφερουν πως και ο GEORGIO ARMANI Exei AMD!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...