Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για επιστροφη προιοντων.

netmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει νομος που να καθοριζει τον τροπο επιστpoφης προιοντων σε computer shops. Αν και εκανα ενα σχετικο search δεν καταφερα μα βρω πολλα πραγματα.

Μπορει να γινει επιστροφη προιοντος και να δοθουν τα χρηματα πισω και εντος ποσων ημερων;

Στην αλλαγη προιοντων τι ισχυει;

Ενδεικτικα αναφερω τι αναγραφεται στις αποδειξεις προιοντων που αγορασα προσφατα:

Πλαισιο: Αλλαγες μεσα σε 20 μερες(09.00-11.00).

Ram Shop: Αλλαγες προιοντων εντος 2 ημερων και κατοπιν συμφωνιας. Επιστροφη προιοντων δε γινεται δεκτη.

Εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα...

Υποψην οτι ημουν Αγγλια για μερικα χρονια οπου υπηρχε το 15day money back guarantee - no questions asked. Χρηση της οποιας επιτυχως ειχα κανει.

Αν μπορειτε δωστε και καποιο link ωστε να εχω κατι χειροπιαστο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=60

αν διαβασα σωστα ναι μεν υπαρχει δυνατοτητα για αντικατασταση η μειωση της τιμης(δεν ειδα επιστροφη χρηματων εκτος φυσικα αν ειναι σε οποιαδηποτε συμφωνια) αλλα για τον χρονο δεν αναφερει τπτ συγκεκριμενο . το λογικο ειναι απο την στιγμη που υπαρχει μια συναλλαγη εχεις αυτοματα συμφωνησει με τους ορους του καταστηματος και την πολιτικη του...αν τυχει να ειναι κλειστα ή να μην εξυπηρετηθεις μεσα στο διαστημα αυτο(που εχει θεσει το μαγαζι) κανεις μηνυση η το καταγγελεις στο ινκα.φυσικα με καθε επιφυλαξη ...δεν ειμαι δικηγορος:P

Δημοσ.

παρε τηλ στο 1520, ειναι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης

θα σου πουν αναλυτηκα τι δικαιωματα εχεις και κατα ποσο δικαιουσαι επιστροφη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...