trospe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Katevasa kata lathos ena arxeio 800mb (on-track data recovery) To ennow kata lathos to katevasa 8-) me to moulari kai otan to anoiksa eida me megali ekpliksi ena iso XP Pro Titanium Edition Sp2!! Ti einai afto re paidia?? Epatha kati otan anakalypsa tin Corporate Edition. H Titanium Version? Ti ergo einai afto??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Είναι κάποια κλεψίτυπη διανομή (warez). Δεν ξέρω τι περιέχει, με ένα γρήγορο ψάξιμο στου Γούγλη ανακάλυψα αυτό το topic σε Γαλλικό forum, δεν λέει όμως λεπτομέρειες. ΥΓ: Παρακαλώ να μην ζητηθούν links για τη συγκεκριμένη κλεψίτυπη διανομή Windows.
xalia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 έχω κατεβάσει και εγώ με το μουλάρι κατα λάθος...ασε!!! πάνε και ονομάζουν ότι θέλουν όπως θέλουν! με googling κάτι έβγαλα αλλα τα γαλλικά μου δεν... http://cgi.ebay.fr/Microsoft-Windows-Xp-pro-Titanium-Edition-1-0-SP2_W0QQitemZ7177808911QQcategoryZ113227QQrdZ1QQcmdZViewItem
trospe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Είναι κάποια κλεψίτυπη διανομή (warez). Δεν ξέρω τι περιέχει' date=' με ένα γρήγορο ψάξιμο στου Γούγλη ανακάλυψα αυτό το topic σε Γαλλικό forum, δεν λέει όμως λεπτομέρειες. ΥΓ: Παρακαλώ να μην ζητηθούν links για τη συγκεκριμένη κλεψίτυπη διανομή Windows. Arxige mou to exw koitaksei kai egw to idio url alla den evgala noima. French = 0; To thema einai ti akrivws periexei afti i ekdosi?? Apo to onoma opoiosdipote tha katalavaine oti mporei na exei afksimeni asfaleia. Alithevei omws?? :?
Vaguras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μπήκα στο link που δίνετε και τελικά από τα λίγα γαλλικά μου δεν λένε και τίποτα για την έκδοση, συζητάνε για το με πόσα kb/s κατεβάζουν το αρχείο μέχρι που κάποιος λέιε ότι η έκδοση είναι παράνομη, ανήκει στα warez και απλά διαβάστε τους όρους του site... κοινώς τα ίδια με το εδώ forum, απαγορέυεται δημόσια η ανακοίνωση links... Τζίφος η δουλειά δηλαδή...
xalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 το μόνο που βρήκα στο site της ms για Titanium είναι το exchange Titanium... βγάλε άκρη τώρα...ρίξε μια ματιά στο iso tropse, όλο και κάνα readme θα έχει που να λέει κάτι...
trospe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Bad news...apo ta 3-4 programmata pou eixe to 800ari rar arxeio Pckillin, on-track kai ena allo ,to iso tou titanium einai corrupted. Dokimasa to ARAR (Advanced Rar Repair) alla tzifos i douleia :sad: Pantws h moulara mou edeikse oti exei vgei mono se french edition. G@mLm3n01 Sovinistes!! :evil:
xalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 απλά ένα Unattended windows xp pro θα φτιάξω και εγώ το "super duper wow great winVista+XP bug free gold platinum edition" να έχουν να λένε κάποια άτομα σε ένα γαλλικό forum! lolololololololololol
trospe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Xaxaxaxa Sovara milas? Ta @@ mas kouniountai diladi? Xaxa... :grin:
xalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 αυτό είναι το μεγάλο κακό του file sharing! και μη πιάσουμε τα fake που κυκλοφορούν...πάλι καλά που τώρα με τις adsl και να καταβάσεις κάνα giga άχρηστο δε τρέχει και τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.