lethes7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 hallo εχω καρτα γραφικων την nvidia geforce4 mx440.Απο που μπορω να βρω και να κατεβασω την καινουργια εκδοση της.αν γινεται γρηγορα.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 προφανώς εννοείς την καινουργια έκδοση των drivers της... http://www.nvidia.com μήπως ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lethes7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 εχω το lineage c3 το καινουργιο κια μολις παω να μπω μεσα μου βγαζει μηνυμα για την καρτα γραφικων οτι θελει την καινουργια εκδοση τι μπορω να κανω για να φτιαξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 να κατεβάσεις τους νέους drivers όπως σου είπε ο billpeppas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.