Προς το περιεχόμενο

έχει κάποιος αυτό το πληκτρολόγιο;

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κλασικό Chicony KB-9810 είναι σταθερή αξία για μένα. Ιδανική αίσθηση πλήκτρων κατά τη γνώμη μου, ούτε πολύ μαλακό, ούτε σκληρό, και με κουμπάκια για shutdown,standby κτλ. που λειτουργούν, όχι για διακόσμηση όπως σε άλλα, μικρά Function Keys, μεγάλο enter, αρκετά μικρές διαστάσεις..

kb-9810s.gif

Δημοσ.

andrip, thanks for the tip. Piga kai to tsimpisa ! 9.90 Euro gia ena USB keyboard pou tha xrisimopoiitai mia fora sthis 2 ebdomades einai kala ! As exei o,ti skata aisthisi thelei, den tha katsw na grapsw tin istoria tis zwis mou se auto !!! ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

exw parei kai egw to BTC 6300 kai oso douleuw toso pio poly mou aresei.

h aisthisi tou einai san forhtou kai ta koumpia tou mia xara oso afora megethos-apostash.isws problhmatisei ligaki sthn arxh alla poly syntoma synithizetai.aksizei ta 20 euro pou edwsa.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχει κανείς αυτό το πληκτρολόγιο, αν ναι θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις.

Features

Three lighting levels: High / Low / Off

Volume control / Mute

Adjustable keyboard angle

Adjustable wrist rest

Black finish and silver keys with laser-cut lettering

Reviews

Manufacturer's Description

Our award-winning keyboard design just got better! The Eclipse PC keyboard features patented TrueVu key illumination for use in any light, from day to total darkness.

True-Vu key illumination through the keys! The Eclipse 104-key keyboard features patented Blue LED key illumination and backlighting, Zero-Slope design and adjustable wrist rest for ergonomic comfort. It is a Plug'n'Play design with USB connector. Compatible with Windows 98, SE, ME, 2000 and XP.

post-13743-129062925122_thumb.jpg

Δημοσ.
Το κλασικό Chicony KB-9810 είναι σταθερή αξία

Πραγματικά φοβερό εργαλείο! για κοντινές "διαδρομές" και για γραφεία σαν το δικό μου: πίχτρα στη σαβούρα, χαρτουρα, σιντακια και βίδες!

Mολις το είδα σε ενα αλλο pc της εταιρείας το βούτηξα -κυριολεκτικά- και του πάσαρα του αλλου μια μαούνα με special ultra magic keys :grin:

εχω ενα μπεζάκι, και ενα μαύρο (απο compaq desktop). εσύ που το βρήκες; σε μαγαζί?

Δημοσ.

christos1, ή όποιος γνωρίζει, έχεις δει κάπου Αθήνα να πουλάνε το πληκτρολόγιο που αναφέρεις;

/sc

Δημοσ.
christos1' date=' ή όποιος γνωρίζει, έχεις δει κάπου Αθήνα να πουλάνε το πληκτρολόγιο που αναφέρεις;

/sc[/quote']

Καλησπέρα.

Από ότι γνωρίζω στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα, αναμένεται όμως να έρθει τους επόμενους μήνες.

Υπάρχει δυνατότητα να το αγοράσεις από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το.

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0009O8YBY/qid=1128090202/sr=8-1/ref=pd_bbs_1/202-1800631-5710225

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δυστυχώς φίλε legatzik το αγόρασα κι εγώ. Πολύ καλό set και με έχει βολέψει παρα πολυ σε writing που δυστυχώς αυτον τον καιρό είναι πολύ αλλα στα games όπως είπες πάτος. Παιδιά αν το θέλετε μόνο για games μακριά. Εκεί που πατάς ένα κουμπί ξαφνικά σταματάει και πρέπει να το ξαναπατήσεις. Επίσης αν πατάς συνδυασμούς πλήκτρων δεν τα πιάνει. Πχ στο pro5 δε γίνεται να παίξεις καθώς δεν πατιούνται μαζί το πάνω+δεξιά+τρέξιμο+πάσα

δυστυχώς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...