Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη γραμμης σε ISDN

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να αλλαξω την γραμμη; Δηλαδη δεχομαι ενα τηλεφωνο στη μια γραμμη και θελω να την περασω στην αλλη τη γραμμη. Καπου ειδα οτι γινεται με #19# και κατι αλλο αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη. Γνωριζει κανεις τπτ;;; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι το ειχα δει αυτο αν και δεν το εβρισκα για να γραψω εκει. Δυστυχως ομως σε εμενα δεν δουλεψε. Εκτος αν εκανα κατι λαθος. Πληκτρολογεις *19# στο τηλ που μιλας, σηκωνεις το αλλο τηλ πατας #19# και κλεινεις το πρωτο τηλ. Υποτιθεται οτι θα εχεις σημα στο 2ο... Αλλα ματαια σε εμενα. Ξερει κανεις τπτ αλλο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μην με κοροιδεψετε αλλα εμενα επειδη δεν με βολευε αυτη η βλακεια,

πηγα στο ηλεκτρονικαδικο της γειτονιας αγορασα μια ροζετα κ ενα διακοπτακι αντιστροφής . το λοιπον τοποθετησα τα καλωδια πανω στο διακοπτακι (με κολλητιρι) κ στερεωσα το διακοπτακι μεσα στη ροζετα για να το προφηλαξω.

ετσι εξεχει μονο το π@π@ρ@κι....(μπουτον)

οταν δεχομαι κληση στο δωματιο κ θελω να την περασω σαλονι απλα γυρναω το μπουτον κ φωναζω...... ΤΗΛΕΦΩΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :-P

Δημοσ.
re tsipa esy kai o magkaiver....pp))))))))

:grin: :grin: :grin: .... xaxa θα το κατοχυρώσω σαν πατεντα...!!!

χωρις πλακα παντως, πανω απο μιση ωρα δουλεια δεν ειναι....

2 + χρονια παιζει κυριλε... α ! οταν το ενα καναλι μιλαει το αλλο το

ειναι τερματισμενο στο διακοπτακι αντιστροφα, οποτε παει μονο του

σαλονι.... :wink:

Δημοσ.
kai se mena me to *19# den ida na ginete kati...kaneis pou na petixe

Παιδιά εμένα μου δουλεύει κανονικότατα η μεταφορά με το 19, εδώ και 6 μήνες+ που έχω isdn.

Μήπως έχει να κάνει με τη συνδεσμολογία των συσκευών σας? Μήπως έχετε και τις δύο στο ίδιο κανάλι?

Εγώ πάντως έχω στο ένα κανάλι ένα ασύρματο και από το άλλο δίνω σήμα στην μπρίζα του σπιτιού, οπότε όταν δώσω εντολή από το ασύρματο χτυπάνε οι άλλες δύο συσκευές και στο ασύρματο μου ανοίγει νέα γραμμή.

Θα ξαναδώ λίγο την εντολή το βράδυ και θα σας πω αν είναι διαφορετική.

Δημοσ.
Πληκτρολογεις *19# στο τηλ που μιλας, σηκωνεις το αλλο τηλ πατας #19# και κλεινεις το πρωτο τηλ.

Πληκτρολογείς FLASH και *19# στο τηλ που μιλάς...

Δημοσ.

thelo na mas peis file mou an prota tin ora pou hdh milas sti mia grammh patas

aggistro h patas amesos *19#. an patisis aggistro to kratas ora pathmeno;

kai ta pliktra ta ipoloipa ta patas exontas pahmeno to aggistro? pes

mas analitika plz.

Ego sto netmod exo 3 siskeyes,mia se mia thesi kai alles 2 pou mirazontai ti dyeterh.

Mipos ftei ayto; oles stis analogikes thires panta.

Pes analitika!

Δημοσ.
thelo na mas peis file mou an prota tin ora pou hdh milas sti mia grammh patas

aggistro h patas amesos *19#. an patisis aggistro to kratas ora pathmeno;

kai ta pliktra ta ipoloipa ta patas exontas pahmeno to aggistro? pes

mas analitika plz.

Ego sto netmod exo 3 siskeyes' date='mia se mia thesi kai alles 2 pou mirazontai ti dyeterh.

Mipos ftei ayto; oles stis analogikes thires panta.

Pes analitika![/quote']

Λοιπόν.. Βασικά η συσκευές μου έχουν συγκεκριμένο πλήκτρο για το FLASH. Βέβαια και το άγγιστρο κάνει δουλειά. Το πατάς για ελάχιστη ώρα πριν το *19#. Συνήθως 0,3-0,5 δευτερόλεπτα. Δεν το κρατάς πατημένο και δεν παίζει ρόλο που είναι 3 συσκευές...

Κάνε και μερικές δοκιμές..

Δημοσ.
gia na kano dokimes omos kapoios prepei na me parei tilefono kathe fora!

tha to dokimaso ksana.molis patiso to *19# apo ekei pou milao aytomata xtipaei

sthn allh (allles) suskeuh; i patao kai apo ekei kati?

Ε πάρε εσύ κάποιο τηλέφωνο και κάνε δοκιμές! Βρε δεν διάβασες το παραπάνω post; Δεν χτυπάει καμία συσκευή, απλά σηκώνεις το ακουστικό από τη συσκευή που θες να μιλήσεις και πληκτρολογείς #19#

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...