Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 malon i komodia tis xronias imo.... 8/10 on the movie side, 10/10 on the funny side apla deite tin...
paschalia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Να ρωτησω κατι ? Αφου υπαρχει αυτο το τοπικ γιατι ανοιγονται καθε τοσο τοπικ με κριτικες ταινιων ?
georgeadams Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Γιατί εκείνο το τόπικ είναι για "κανονικές" κριτικές ταινιών και όχι για συζητήσεις. Διάβασε το 1ο ποστ του epote και πιστεύω να καταλάβεις...
paschalia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Κατα την αποψη μου - που φυσικα μπορει να ειναι και λαθος - το ποστ του Τουφα ειναι μια μικρη κριτικη της ταινιας . Δεν βρισκω (κατα την αποψη μου παντα) οτι δυο γραμμες που δεν λεει τπτ σχετικα με την ταινια ειναι αρχη μιας συζητησης .
Panathachamp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Για το τι είναι κριτική και τι δεν είναι είχαμε κάνει συζήτηση παλαιότερα.Ξεχωριστά τόπικ για τις ταινίες ανοίγουν για να συζητήσουμε διάφορες πτυχές της,π.χ πόσο μας άρεσε μια ηθοποιός κοκ.,τα οποία δεν είναι φυσικά δυνατό να τα λέμε σε ένα θέμα για κριτικές.Τέλος,ένα θέμα μπορεί να συνεχιστεί με οποιονδήποτε τρόπο,από την στιγμή που το topic αναφέρεται σε μια ταινία(ευρύ θέμα δηλαδή),ακόμα και μια λέξη να έχει γράψει ο topic starter.Δεν είναι απαραίτητο κάθε topic να αποτελεί σε κάθε του σημείο συζήτηση,ο καθένας απλά μπορεί να γράφει την άποψη του. Αλήθεια,την υπογραφή σου γιατί την έβγαλες;
paschalia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Panathachamp ακριβως . Το ανοιγμα ενος τοπικ για μια ταινια , πιστευω οτι πρεπει να εχει και καποιες πληροφοριες που να προδιαθετουν τον αλλον να κανει συζητηση . Χωρις να εχω κατι με τον Τουφα -δεν εχω καμια επαφη μαζι του με καποιο ποστ εστω- θεωρω οτι ειναι περισσοτερο προς την κριτικη τα τοπικ του παρα για συζητηση μιας ταινιας (ειναι δυο τρεις λεξεις και αυτο ειναι ολο.) Τουφα αν δεν σου κανει κοπο , μπορεις να δωσεις μερικες πληροφοριες για την ταινια ? Ευχαριστω .
mert Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Yποθεση Ενας σαρανταρης ο οποιος ασχολειται παιζοντας videogames και συλεγει φιγουρες παιχνιδιων δεν εχει κανει ποτε ερωτα στη ζωη του και μερικοι τυποι expert στο να ριχνουν τις γυναικες το εμαθαν και αποφασισαν να τον βοηθησουν αλλα τα πραγματα γινονται χειροτερα ωσπου γνωριζει μια γυναικα που ερωτευεται και.... Παιζει ο Steve Carell(στο Anchorman εριξα πολυ γελιο με το χαρακτηρα που επαιζε),Catherine Keener,Paul Rudd.Ελπιζω να βοηθησα.
^BOOMBOOM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Κατα την αποψη μου - που φυσικα μπορει να ειναι και λαθος - το ποστ του Τουφα ειναι μια μικρη κριτικη της ταινιας . Δεν βρισκω (κατα την αποψη μου παντα) οτι δυο γραμμες που δεν λεει τπτ σχετικα με την ταινια ειναι αρχη μιας συζητησης . Ακριβώς Τουφα αν δεν σου κανει κοπο ' date=' μπορεις να δωσεις μερικες πληροφοριες για την ταινια ?[/quote'] http://www.google.com
georgeadams Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 [...']Το ανοιγμα ενος τοπικ για μια ταινια , πιστευω οτι πρεπει να εχει και καποιες πληροφοριες[...] Κατά τη γνώμη μου, το ποστ του Toufas είναι μια χαρά: σου κεντρίζει την περιέργεια να ψάξεις και να μάθεις περισσότερα για την ταινία. Και, δόξα το θεό, είναι πολύ εύκολο να βρεις περισσότερα γι' αυτήν (πχ imdb, google) [...']που να προδιαθετουν τον αλλον να κανει συζητηση.[...] Μα, δεν σε υποχρεώνει κανείς να συμμετέχεις στη συζήτηση. Αν θεωρήσεις τον τίτλο ενδιαφέρον και αν σου κεντρίσουν την περιέργεια τα ποστς που έχουν γίνει, τότε μπορείς αν θέλεις να ψάξεις και να μάθεις γι' αυτήν και να συμμετάσχεις στη συζήτηση...
^BOOMBOOM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 πάντως την ταινία τη συστήνω ανεπιφύλακτα λόγω τίτλου σε όσους διαβάζουν το τόπικ εδώ (το πιάσατε ε?)
Toufas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 to ergo itan gemato asteies atakes, o steve carell einai poli apolafstikos, kai genika den antigrafei alla erga...apla dite to.. kalitero apo to wedding crashers
georgeadams Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 πάντως την ταινία τη συστήνω ανεπιφύλακτα λόγω τίτλου σε όσους διαβάζουν το τόπικ εδώ (το πιάσατε ε?) Είναι αυτό που λέμε "όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται" εε?!
^BOOMBOOM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Ε ναι, εγω άλλωστε είμαι κατά του προγαμιαίου σεΧ και φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος σε αυτό το τόπικ
BIAP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Tι να πουν και οι μεγαλουτσικες lost in virtuality ε?!!! ΙΧΑΑΑΑΑ! Η ταινια, παρολο που σαφως και αναφερεται σε ιδιαιτερη και τραβηγμενη for the sake of the argument περιπτωση ειναι χαριτωμενα και αναλαφρα δοσμενη αν και καποια στερεοτυπακια δεν τα γλυτωνει. Ευχαριστο περασμα της ωρας για μικρα και μεγαλα παιδακια non virgins, ωρα για ταυτιση και συνομωσια για nurdy-virgins ολων των ηλικιων.
paschalia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Mert , Toufa and BIAP θενκς για τις πληροφοριες σχετικα με την ταινια . Απο οτι λετε , πρεπει να ειναι καλη κωμωδια . Τουφα σορρυ που τα δυο ποστς μου εγιναν αιτια να ψιλο*** το τοπικ σου :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.