kx5 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Αυτός είναι ένας λογαριασμός ΟΤΕ για aDSL 384/128 - Μόνο πάγια Από εκεί και πέρα προσθέτουμε και ISP (πχ Forthnet 384/128 -> 29.63 ευρώ το μήνα ) :evil: :sad: :evil: Πολλά τα λεφτά...
netmaniac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 τα τελη ομως των isp παιζουν. Εχω βαλει forthnet 256/128, με 144e για 10 μηνες(6+4 δωρο). Δηλαδη 14,4 το μηνα(δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτη η προσφορα). Επισης ισχυει και κατι αλλο που μου το ειχε πει η altec(τη οποια ειχα πριν την forthnet), oτι να τους παρω τηλεφωνο για να διαπραγματευθουμε! καποια τιμη. Οποτε μην βλεπετε μονο τις τιμες που παιζουν στα site, παρτε ενα τηλεφωνο και καντε παζαρι λεγοντας τους οτι καποια αλλη εταιρια σας κανει καλυτερη τιμη, τα λεφτα σας θελουν!
GP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 kx5 zhta apo ton OTE na sou kopsoun ta TELH SYNTHR. THLEF. SYSKEYHS. Einai gia na sou kanei service AN exeis parei suskeuh apo OTE kai xalasei. Den glytwneis polla alla...y not
eliask Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Η κατάσταση δυστηχώς δεν αλλάζει παιδιά.Τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.Εδώ κάναμε διαμαρτυρία 3000 άτομα,το έγραψαν οι εφημερίδες,έγινε ερώτηση στη βουλή και ποια η απάντηση??? Ουτε φωνή ούτε ακρόαση από κανέναν.......Μόνο φήμες που τιςλέμε για να έχουμε να ελπίζουμε σε κάτι που ΘΑ γίνει.....(το 2007-8-9 μπορει και το 2010) Αλλά μην πάτε και πολυ μακριά .... Με τα χάλια που υπαρχουν δεν νομίζω να υπάρχουν λεφτά να βαλουμε adsl γραμμές σε λίγο ....
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Einai sta oria pou o OTE thetei. O OTE exei thn upodomh gia kati tetoio/gia tous ISP den eimai toso sigouros. malon oi isp exoun perisoteri tin ipodomi apo oti o ote giati o ote thelei pola lefta na allaxei kartes ktl ktl kai to basiko akoma pio pola na megalosei to bandwidth.kai ta parapona pou eginan ena kai to idio sto eladistan.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 τα τελη ομως των isp παιζουν. Εχω βαλει forthnet 256/128' date=' με 144e για 10 μηνες(6+4 δωρο). Δηλαδη 14,4 το μηνα(δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτη η προσφορα). Επισης ισχυει και κατι αλλο που μου το ειχε πει η altec(τη οποια ειχα πριν την forthnet), oτι να τους παρω τηλεφωνο για να διαπραγματευθουμε! καποια τιμη. Οποτε μην βλεπετε μονο τις τιμες που παιζουν στα site, παρτε ενα τηλεφωνο και καντε παζαρι λεγοντας τους οτι καποια αλλη εταιρια σας κανει καλυτερη τιμη, τα λεφτα σας θελουν![/quote'] ego pisteuo oti pazari den pernoun dioti o ipallilos den mporei na apofasisei ti timi thakanei.apla pisteuo oti einai diafimistiko trik auto gia na pareis til na sou poun oti exeis ena mina doro gia na pareis.
GP Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 malon oi isp exoun perisoteri tin ipodomi apo oti o ote giati o ote thelei pola lefta na allaxei kartes ktl ktl kai to basiko akoma pio pola na megalosei to bandwidth.kai ta parapona pou eginan ena kai to idio sto eladistan.Kartes giati na allaksei? Ki autes pou exei mia xara einai. Allwste kai twra dinei sundeseis 512. To idio kai gia to bandwidth - to idio diktyo ATM tha xrhsimopoihsei. Apo pleuras OTE to mono pou xreiazetai einai kapoio stomataki na pei "OK". Gia tous ISP pou sou lew, ante as eksairesw kamia Tellas/4net, oi alloi exoun bandwidth gia perisseuma na dwsoun? (Ola auta me thn proupothesi oti KAI oi ISP tha kanoun oles tis 384 -> 512 ktl).
netmaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 ego pisteuo oti pazari den pernoun dioti o ipallilos den mporei na apofasisei ti timi thakanei.apla pisteuo oti einai diafimistiko trik auto gia na pareis til na sou poun oti exeis ena mina doro gia na pareis. H υπαλληλος μου ειχε πει οτι οποια προσφορα εκανε οποιαδηποτε αλλη εταιρια, θα μπορουσαν να μου την δωσουν ξεχωρα απο το τι λεει το site τους. Ισως ισχυει για τους εχοντες ηδη dsl. Δεν το δοκιμασα, αλλα μου ειπε οταν ερθει η ωρα ανανεωσης να τους παρω τηλ. και σιγουρα θα μου δωσουν την ιδια προσφορα με οποιαδηποτε αλλη εταιρια.(Τωρα εχω forthnet γιατι στην περιοχη μου παει καλυτερα απο altec). Πιστευω οτι ισχυει, γιατι ο χωρος ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικος.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 To mono pou boroume na kanoume einai na kopsoume tin dsl sindesi .XaXa kai na vlepoume posi megali zhmia tha pathoun... allios den vlepo miosei timon oute stin deutera parousia...
kx5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 kx5[/b'] zhta apo ton OTE na sou kopsoun ta TELH SYNTHR. THLEF. SYSKEYHS. Einai gia na sou kanei service AN exeis parei suskeuh apo OTE kai xalasei. Den glytwneis polla alla...y not Το γελάς???!!! Γιατί να τους το χαρίσω? Έστω και αυτό το 1 ευρώ... εδώ πριν από μερικές μέρες μας κάνανε αύξηση 1 ευρώ στο πάγιο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.