Προς το περιεχόμενο

Ελεος με τις τιμές του DSL.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανένας που να έχει κάποια πληροφόρηση για μείωση τιμών? Ή έστω εκτιμήσεις (οι αισιόδοξες εκτιμήσεις θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως) με κάποια λογική, γιατί εγώ δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα.... μάλιστα θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να συνεχιστεί και για κανα χρόνο+

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε χώρα. Το νταβατζιλίκι και η αφαίμαξη έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Εμείς που μιλάμε για internet και λοιπές πολυτέλειες(!?) είμαστε στα μαλακά ακόμα. Εδώ κοσμάκης τρώει ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ! Που - στην Ελλάδα!!!

Sorry για το offtopic, αλλά δεν ελπίζω σε κάτι καλό από τα λαμόγια...

dimitris πόσο off-topic είναι η πραγματικότητα; Εδώ τα πέρνουν κι από αυτούς που τρώνε απ'τα σκουπίδια... Τι λες τώρα;

Το off-topic τώρα έρχεται, αλλά σχετικό με την πραγματικότητα: Ήρθε στον πατέρα μου το εκκαθαριστικό της εφορίας ('καθαρτικό' το λέει η μάνα μου :lol: ) και του ζητάνε να πληρώσει 1100 ευρώ μετρητοίς, όχι με δόσεις όπως ήταν κάποτε! Μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε ο άνθρωπος!

Και τι μειώσεις να γίνουν στις συνδέσεις, αφού πριν μερικές μέρες ανακοίνωσαν πάλι αυξήσεις στα πάντα: εισητηρία, κόμιστρα ταξί, τρόφιμα, ένδυση, υπόδυση, ΔΕΚΟ! :?

Oσο οι εναλλακτικοι φορεις δεν χρησιμοποιουν δικα τους κυκλωματα αλλα του ΟΤΕ τοσο θα μας χαρατσωνει κανονικοτατα. Δυσκολο βεβαια, αλλα αν υπαρξει δευτερος παροχεας με δικες του γραμμες, και φυσικα εξοπλισμο, ισως το παιχνιδι να γινει πιο ενδιαφερον για τους χρηστες. Λεω εγω τωρα, γιατι Ελλαδα ειναι, ποτε δε ξερεις... :-? DSL δε βαζω, εχω γρηγορη leased line 1Μbit στη δουλεια, αλλα εγω ισως ειμαι απο τους τυχερους.

Mονη λυση που βλεπω, η αποχη απο τις πολυδιαφημισμενες και κατ' αυτους "φτηνες" υπηρεσιες τους, μπας και μπουν μεσα στους ισολογισμους και βαλουν μυαλο.

opos to ipes maria.sto exoteriko o allos pernei 6 mbit download me 40 euro.anyway.stin ellada imaste piso.kai gelao otan perno to linksys sta xeria mou kai grafei oti einai adsl2+ kai oti ipostirizei mexri 25 mbps.les kai iparxei periptosi na ftasoume ta 8 mbps tou aplou adsl gia na pame sta 25.anyway.

384 50 euro me to fpa bre guys. px .ote 384 19.90 + fpa.forthnet 256 20 me to fpa mesa .23 i 384 an thimame kala.tora ti tha kanei i intracom einai alli istoria auto alla den pisteuo oti tha allaxei kati.edo elegan oti tha kanoun ta panta 512 alla pounto?ptosi timon gia tin ora oxi.tora ama einai na pesei miso euro auto ine doulema oxi ptosi timon.oso oti to off topic exoun akrivinei ola auto ine alitheia.i ellada paei opos panta proti se ola ta xalia kai teleutea se ola ta kala.

paidia na kano mia offtopic/sxetiki erotisi kai ego ? Poia einai ousiastiki i pio ftini lisi pou exei kapios gia adsl stin ellada? (an den ton kaliptei i vivodi bebaia pou einai arketa ftini otan exeis diki tis grammi) !Giro sta 35 euro gia mia 256 an exo katalabei kala? Diladi an thelo apla na eimai sto internet sinexeia na koitao ta email mou kai na serfaro...prepei na plirono 35 euro stin kaliteri ...

Otan eimoun stin agglia plirona 20 euro gia 56k flat rate (diladi 56k grammi alla sinexeia sto internet) kai ipotithetai oti plirona kai akriba :(

Κανένας που να έχει κάποια πληροφόρηση για μείωση τιμών? Ή έστω εκτιμήσεις (οι αισιόδοξες εκτιμήσεις θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως) με κάποια λογική, γιατί εγώ δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα.... μάλιστα θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να συνεχιστεί και για κανα χρόνο+
Fhmes lene oti oi 384 tha ginoun 512 mesa sto Septemvrh-Oktobrh. Alla auto einai mia fhmh kai TIPOTA parapanw.

Kanonika prepei na kanoun tis 384 -> 1 mbit, tis 512 -> 2mbit kai tis 1mbit -> 4mbit. Alla...pOTE...

paidia na kano mia offtopic/sxetiki erotisi kai ego ? Poia einai ousiastiki i pio ftini lisi pou exei kapios gia adsl stin ellada? (an den ton kaliptei i vivodi bebaia pou einai arketa ftini otan exeis diki tis grammi) !Giro sta 35 euro gia mia 256 an exo katalabei kala? Diladi an thelo apla na eimai sto internet sinexeia na koitao ta email mou kai na serfaro...prepei na plirono 35 euro stin kaliteri ...

Otan eimoun stin agglia plirona 20 euro gia 56k flat rate (diladi 56k grammi alla sinexeia sto internet) kai ipotithetai oti plirona kai akriba :(

i pio ftini lisi einai 20 euro + fpa ston ote kai meta mia sindesi 256 konta sta 20 euro .ama ine mono gia mail tote mia isdn kai poli einai.meta mono vivodi pou oute ego protino.

Εδώ και έναν χρόνο έχω το πακέτο vivodi dsl phone με 384 σύνδεση και δωρεάν τελεφωνία 500 λεπτά αστικές και υπεραστικές κλήσεις (δικό τους τηλέφωνο 211-xxxxxxx), δίνω 47 ? το μήνα και μου φαίνεται αρκετά φθηνή σε σύγκριση με άλλες εταιρείες. Αν και έχω διαβάσει αρκετά παράπονα για την vivodi, εμένα δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Μένω στον δήμο Ζωγράφου στην Αθήνα. Υπάρχει κάποιος στην ίδια περιοχή που έχει vivodi να μας πει αν είχε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;

Πάντως αν επέλεγα σήμερα σύνδεση, θα έκανα το ίδιο που έκανα και πριν ένα χρόνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...