Προς το περιεχόμενο

Ελεος με τις τιμές του DSL.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Τι γίνεται με τις τιμές τοy ADSL? Θα πέσουν ποτέ? Πότε θα πάψει αυτή η κοροιδία του πOTE ? Πάντως από ότι βλέπω καθόλου δεν συγκινίθηκαν απο την διαμαρτυρία που έγινε. Αντε είπαμε είναι νωρίς ακόμα αλλα πάλι δεν μπορεί ο Γάλλος να surfαρει με 20Mbits με λιγότερα λεφτα απο ότι ο Ελληνας surfαρει με 384kbits(δλδ ~50 φορές πιο αργή σύνδεση). Εγώ είμαι χρήστης 56κ εδώ και 2 χρονια και και έχω βαρεθεί να σέρνομαι για να κατεβάσω ενα πρόγραμμα ή ενα τραγούδι ή ένα αρχείο τεσπα. Πώς το βλέπετε εσείς ?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aφου δεν υπαρχει κανεις να τον ανταγωνιστει τι ψαχνουμε; Και 100ε τον μηνα μπορει να μας ζητουσε και εμεις παλι δεν θα μπορουσαμε να κανουμε κατι. Ο ΟΤΕ ειναι ο μοναδικος νταβατζης και εμεις οι που**νες του.....

Δημοσ.

oso kai na fonazoume oso kai na odiromaste sto elladistan den allazei pote tipota.kai min akouso oti oloi ama skeftontan san emena den tha pigene mprosta i ellada giati piso me pame.exoume balei opisthen olotaxos.

Δημοσ.

diladi ama mazeytoume merikes xiliades kai kanoume NTOU sta ktiria tou,

KATALHPSH dhladh symbolikh 2-3 hmeron de tha kounhthoun nomizis?

gia ksipniste ligo na doume ti tha ginei giati arketa me ton XASAPH (pOTE)

Δημοσ.

O ote signwmi alla min pw giati einai twra.... Aporw re paidia pragmatika poios dinei 100 eyro to mhna gia dsl.

Egw eimai italia kai gia grammh 6Mbit 24/24, 7/7, dinw 40 eyro to mhna. Gia na katalabete poso pisw eimaste...

Giati o ote einia monopolio??? Den iparxoun teledome ktl??? Aytes ti kanoun??

Δημοσ.
Aporw re paidia pragmatika poios dinei 100 eyro to mhna gia dsl.

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι 100 ευρώ το μήνα; Από που κι ως που; Για εξηγήστε και στην άσχεστη που εδώ και ένα μήνα έχει dsl;

Ξεκίνησα με ΟnDSL Economy 1000 αλλά διαπίστωσα ότι δεν μου έφτανε και την μετέτρεψα σε OnDSL Home. Τι έχω δηλαδή να περιμένω παραπάνω απ'τα πάγια, το τέλος ενεργοποίησης της Home και το μόντεμ, στον λογαριασμό; :?

Δημοσ.
Τι έγινε ρε παιδιά; Τι 100 ευρώ το μήνα; Από που κι ως που; Για εξηγήστε και στην άσχεστη που εδώ και ένα μήνα έχει dsl;

Ξεκίνησα με ΟnDSL Economy 1000 αλλά διαπίστωσα ότι δεν μου έφτανε και την μετέτρεψα σε OnDSL Home. Τι έχω δηλαδή να περιμένω παραπάνω απ'τα πάγια' date=' το τέλος ενεργοποίησης της Home και το μόντεμ, στον λογαριασμό; :?[/quote']

maria ts milame oxi gia 256 kai 384 alla gia megaliteres.mia 438 einai konta sta 45 euro to mina mia 25 konta sta 40 alla stin 512 kai 1024 to xeraki mas to bazoun kanonika na mou epitrapei i ekfrasi.

Δημοσ.

Ουφ! Ησύχασα! Λέω κι εγώ!

Πάντως όντως πρέπει να μας τσακίζει ο ΟΤΕ τα νεύρα μας με την ακρίβεια! Κι απορούσα πως γίνεται εκεί στα εξωτερικά και σε κάποια φόρουμς κάνουν uploads με περισσή ευκολία διαφόρων μεγάλων προγραμμάτων, παιχνιδιών και μουσικής! Εγώ έχω 384 κι ο άγγλος 2000!!! Και φαντάζομαι ότι πληρώνουν λιγότερα απ'ότι εμείς την 384 στο Ελλαδιστάν!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...