maverickanos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Γεια σας παιδιά. Τι γίνεται με τις τιμές τοy ADSL? Θα πέσουν ποτέ? Πότε θα πάψει αυτή η κοροιδία του πOTE ? Πάντως από ότι βλέπω καθόλου δεν συγκινίθηκαν απο την διαμαρτυρία που έγινε. Αντε είπαμε είναι νωρίς ακόμα αλλα πάλι δεν μπορεί ο Γάλλος να surfαρει με 20Mbits με λιγότερα λεφτα απο ότι ο Ελληνας surfαρει με 384kbits(δλδ ~50 φορές πιο αργή σύνδεση). Εγώ είμαι χρήστης 56κ εδώ και 2 χρονια και και έχω βαρεθεί να σέρνομαι για να κατεβάσω ενα πρόγραμμα ή ενα τραγούδι ή ένα αρχείο τεσπα. Πώς το βλέπετε εσείς ?
Steven Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Toses kai toses fores ta exoume pei. Ti rotas pos to vlepoume emeis?? Ta idia kai ta idia...den exei noima pia
MariaTs. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Υπάρχει ήδη θέμα περί των τιμών adsl: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98910 :wink:
alex_000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Οτι και να πουμε ο Οτε μας γράφει στα @@ του. Δεν έχει νόημα πια. Η τα σκάς ή το βουλώνεις έτσι είναι εδω.
netmaniac Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Aφου δεν υπαρχει κανεις να τον ανταγωνιστει τι ψαχνουμε; Και 100ε τον μηνα μπορει να μας ζητουσε και εμεις παλι δεν θα μπορουσαμε να κανουμε κατι. Ο ΟΤΕ ειναι ο μοναδικος νταβατζης και εμεις οι που**νες του.....
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 oso kai na fonazoume oso kai na odiromaste sto elladistan den allazei pote tipota.kai min akouso oti oloi ama skeftontan san emena den tha pigene mprosta i ellada giati piso me pame.exoume balei opisthen olotaxos.
greeneye Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 diladi ama mazeytoume merikes xiliades kai kanoume NTOU sta ktiria tou, KATALHPSH dhladh symbolikh 2-3 hmeron de tha kounhthoun nomizis? gia ksipniste ligo na doume ti tha ginei giati arketa me ton XASAPH (pOTE)
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 ego leo na mazeutoume exo apo ton ote kai na kanoume diadilosi oloi gimnoi xaplomenoi ston dromo.mporeis na mas petaxoun kai kana speedtouch.
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 lol mesa poylinos. ego leo na kataskinosoyme taytoxrona. tha einai 3h diamartyria yper: 1)Fthno Internet 2)Eleythero Camping 3)Gymnismos
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 sostos.manitarakia parea kai na stisoume kai ena wi -fi ekei gia free internet afou boutixoume apo ton ote 5-10 misthomenes 2 mbit.
naturas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 O ote signwmi alla min pw giati einai twra.... Aporw re paidia pragmatika poios dinei 100 eyro to mhna gia dsl. Egw eimai italia kai gia grammh 6Mbit 24/24, 7/7, dinw 40 eyro to mhna. Gia na katalabete poso pisw eimaste... Giati o ote einia monopolio??? Den iparxoun teledome ktl??? Aytes ti kanoun??
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 ti na kanei i teledome ti na kanei kai i vivodi.ama den ftiaxnoun apo ales eteries dslam den prokite na ginei tipota.kai to na ftiaxtoun dslam einai mia megali kouventa.
MariaTs. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Aporw re paidia pragmatika poios dinei 100 eyro to mhna gia dsl. Τι έγινε ρε παιδιά; Τι 100 ευρώ το μήνα; Από που κι ως που; Για εξηγήστε και στην άσχεστη που εδώ και ένα μήνα έχει dsl; Ξεκίνησα με ΟnDSL Economy 1000 αλλά διαπίστωσα ότι δεν μου έφτανε και την μετέτρεψα σε OnDSL Home. Τι έχω δηλαδή να περιμένω παραπάνω απ'τα πάγια, το τέλος ενεργοποίησης της Home και το μόντεμ, στον λογαριασμό; :?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Τι έγινε ρε παιδιά; Τι 100 ευρώ το μήνα; Από που κι ως που; Για εξηγήστε και στην άσχεστη που εδώ και ένα μήνα έχει dsl;Ξεκίνησα με ΟnDSL Economy 1000 αλλά διαπίστωσα ότι δεν μου έφτανε και την μετέτρεψα σε OnDSL Home. Τι έχω δηλαδή να περιμένω παραπάνω απ'τα πάγια' date=' το τέλος ενεργοποίησης της Home και το μόντεμ, στον λογαριασμό; :?[/quote'] maria ts milame oxi gia 256 kai 384 alla gia megaliteres.mia 438 einai konta sta 45 euro to mina mia 25 konta sta 40 alla stin 512 kai 1024 to xeraki mas to bazoun kanonika na mou epitrapei i ekfrasi.
MariaTs. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Ουφ! Ησύχασα! Λέω κι εγώ! Πάντως όντως πρέπει να μας τσακίζει ο ΟΤΕ τα νεύρα μας με την ακρίβεια! Κι απορούσα πως γίνεται εκεί στα εξωτερικά και σε κάποια φόρουμς κάνουν uploads με περισσή ευκολία διαφόρων μεγάλων προγραμμάτων, παιχνιδιών και μουσικής! Εγώ έχω 384 κι ο άγγλος 2000!!! Και φαντάζομαι ότι πληρώνουν λιγότερα απ'ότι εμείς την 384 στο Ελλαδιστάν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.