Προς το περιεχόμενο

pio mobo protinete gia AMD ATHLON 64 X2 3800+ DUAL CORE

andreas_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelo ta fota sas paidia gia pio mobo na paro gia enan

AMD ATHLON 64 X2 3800+ DUAL CORE .

mexri 150 euro

den me endiaferi kai toso gia games alla perisotero gia egarmoges epejergasias

video -eikonas k.a :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Φίλε μου, με ενδιαφέρει κι εμένα το ίδιο ακριβώς, αλλά έχω μπερδευτεί παντελώς....

Αφού δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πρέπει να ξεχάσω μητρικές με nForce 4 SLi και να κοιτάξω nForce 4 Ultra ?

Αλλά κάπου διάβασα οτι και το nForce 4 πάει για αντικατάσταση, αληθεύει ?

Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω για όλα αυτά, άς μας διαφωτίσει για να μην κλαίμε τα λεφτάκια μας σε έναν μήνα..

Δημοσ.

Για πιο λόγο να ξεχάσει τα sli mobo.η διαφορα τιμής είναι πολύ μικρή.Εγώ έχω την MSI K8N με sli και 6600gt. Παίζω περιστασιακα παιχνίδια. Αν στο μέλλον θελήσω να αναβαθμίσω αγοράζω ακόμη μία 6600 και βρίσκομαι μέσα στο παιχνίδι.

Δημοσ.

GIGABYTE K8N PRO SLI

MICROSTAR MSI K8N SLI Platinum

Από αυτές τις δυο παραπάνω πιά προτίνετε???

και κάτι ακόμη,

ένας φίλος έχει την παρακάτω και έχει την απορία αν υποστηρίζει dual core επεξεργαστή αν καποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει παρακαλώ

MSI K8N NEO4-PLATINUM NF4U

και όσο γιατο nForce 4 ότι πάει για αντικατάσταση δεν έχω ακούσει τιποτα εγω προσωπικά.

Δημοσ.
ένας φίλος έχει την παρακάτω και έχει την απορία αν υποστηρίζει dual core επεξεργαστή αν καποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει παρακαλώ

MSI K8N NEO4-PLATINUM NF4U

Απ' ότι διάβασα' date=' γίνεται με το τελευταίο bios update. http://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_detail.php?UID=637&kind=1

Έχω την Asus A8N Sli Deluxe με τον επεξεργαστή Athlon X2 4800+ και συνεργάζονται άψογα

Και εγώ για αυτή κοίταζα, αλλά θα περιμένω (έρχεται με παραγγελία) την Asus A8N-SLi Premium http://www.tomshardware.com/cpu/200508011/athlon_64_x2_3800-05.html η οποία είναι ακριβότερη, αλλα έχει fanless chipset. Έχω ακούσει οτι το fan της Deluxe κάνει ΠΟΛΥ φασαρία

Δημοσ.

Οσες μητρικες βλεπω να προτεινουν,ειναι SLI η' εχουν απλο PCIexpress.

Εχω την Χ800pro σε AGP και δεν μου παει η καρδια να την πεταξω.

Θελω να βαλω απο την αρχη 4*1GB DDR400 για να μην με απασχολησει το θεμα μνημης ξανα.

Εχει κανεις καμμια ιδεα-εμπειρια για κατι τετοιο?

Δημοσ.
Οσες μητρικες βλεπω να προτεινουν' date='ειναι SLI η' εχουν απλο PCIexpress.

Εχω την Χ800pro σε AGP και δεν μου παει η καρδια να την πεταξω.

Θελω να βαλω απο την αρχη 4*1GB DDR400 για να μην με απασχολησει το θεμα μνημης ξανα.

Εχει κανεις καμμια ιδεα-εμπειρια για κατι τετοιο?[/quote']

Αυτό λέγεται Thread-Jacking.

Άνοιξε το δικό σου thread όπου θα πείς τις ερωτήσεις σου.

Γιατί αν απαντάμε σε 10 διαφορετικά άτομα, σε διαφορετικές ερωτήσεις, σε ένα thread, θα γίνει μπάχαλο.

Δημοσ.

Δεν ηταν προθεση μου να κανω Thread-Jacking.

Απλα επειδη ηταν για μητρικη για τον ιδιο επεξεργαστη σκεφτηκα να μην κανω αλλο ποστ.

Ζητω συγγνωμη απο ολους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...