eretzum33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Προσπάθησα να μεταφέρω το βίντεο που τράβηξα από την mini-DV βιντεοκάμερα SONY PC-1000 στον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση firewire. Δοκίμασα και το Windows Movie Maker και το Adobe Premiere Pro 1.5, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Μόλις ανοίγω την κάμερα "πετάγεται" το Picture Package της Sony (το οποίο και κλείνω) καθώς και το παραθυράκι των Windows (Professional SP2) που σε προτρέπει με ποιο πρόγραμμα θέλεις να κάνεις capture το βίντεο. Αφού επιλέξω είτε το ένα είτε το άλλο και ξεκινήσω τη διαδικασία, μόλις πατήσω την έναρξη της εγγραφής (και αφού έχουν μεταφερθεί οι πληροφορίες της κασέτας, διάρκεια κλπ, στην οθόνη), ο υπολογιστής κολάει, παγώνει και κάνει επανεκκίνηση μέσα σε ένα λεπτό!!! Πριν το πάγωμα ο έλεγχος της βιντεοκάμερας γίνεται κανονικά από το εκάστοτε πρόγραμμα - δηλαδή μπρος-πίσω - και το μόνο που προλαβαίνω είναι να δω την πρώτη εικόνα του βίντεο. Ο υπολογιστής μου είναι καινούριος με Gigabyte GA-K8NXP-939, Athlon X2, 2GB Ram, 2x320GB HD, 256MB 6600GT και διαθέτει 1 firewire μπροστά και ένα πίσω. Εγώ την έχω συνδέσει στην PCI κάρτα στο πίσω μέρος. Στο σύστημα υπάρχει επίσης και η Audigy 2 ZS, η οποία διαθέτει firewire αλλά προς το παρόν είναι απενεργοποιημένη (δεν την έχω εγκαταστήσει καν!) Έχω επαναλάβει αρκετές φορές τη διαδικασία χωρίς αποτέλεσμα και με διαφορετικές ρυθμίσεις όσον αφορά το Adobe. Στο WMM απλά επιλέγω DV. Περιμένω με ανυπομονησία τις απόψεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.