madboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για οριστική διαγραφή αρχείων ώστε να είναι αδύνατη η επαναφορά τους απο Recovery programs?
RaNd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 gia 99% epityxia dokimase ena Low Level Format... Pera apo auto an o diskos pesei sta "katallhla" xeria ola einai dynata... akoma k me low level format...
STEVEtheGREEK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 δοκιμασε χωρις δευτερη κουβεντα καποιο απο τα προιοντα STEGANOS,εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος αρκετο καιρο τωρα και σε οσους το εχω συστησει εχουν μεινει πολυ ικανοποιημενοι.
madboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Είναι στα τελευταία του ο δίσκος και επειδή θα πάει για αντικατάσταση θέλω να μην υπάρχει ίχνος προσωπικών δεδομένων στην διάθεση αγνώστων. To low level format πως γίνεται και τι ακριβώς κάνει??? Υπάρχει περίπτωση επαναφοράς σε λειτουργική κατάσταση με low level format??? Αν γεμίσω το δίσκο με mp3 λογικά θα χαθούν οι προηγούμενες εγγραφές. Σωστα? Θα δοκιμάσω το Steganos. Και η σουιτα Norton είχε κάτι αντίστοιχο αλλά δεν την έχω αγοράσει.
getty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Γέμισε το δίσκο με μηδενικά και επανέλαβε πάνω από 8 φορές. Όποιος καταφέρει να ανακτήσει δεδομένα απ το σκληρό σου μπράβο του και του αξίζουν!
RaNd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Γέμισε το δίσκο με μηδενικά και επανέλαβε πάνω από 8 φορές. Όποιος καταφέρει να ανακτήσει δεδομένα απ το σκληρό σου μπράβο του και του αξίζουν! Auto kanei to low level format. H ka8e etairia pou paragei diskous exei kai mia souita programmatws pou perilambanoun k thn parapanw diadikasia. (IBM, WD Maxtor klp klp)
getty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Auto kanei to low level format. H ka8e etairia pou paragei diskous exei kai mia souita programmatws pou perilambanoun k thn parapanw diadikasia. (IBM' date=' WD Maxtor klp klp)[/quote'] Συνηθίζεται να λέγεται "low level format" δεν είναι όμως. Συγκεκριμένα, Low level format κάνει μόνο η ίδια η εταιρία πριν τη παραγωγή του hard drive (ορίζει τα physical tracks, sectors κλπ) και είναι μια διαδικασία που δε μπορείς να την κάνεις με το pc σου. Btw αν απλά ανησυχείς μήπως κάποιος άσχετος βρει το δίσκο σου και ανακτήσει δεδομένα, αν γράψεις zeros είσαι καλυμμένος. Αν έχεις τόσο ευαίσθητα δεδομένα που μπορεί να επιστρατεύσει εξεζητημένους τρόπους ανάκτησης, το πάνω από 8 φορές είναι αριθμός κλειδεί και για απόλυτη σιγουριά κατέστρεψε και ολοκληρωτικά τα platters (πχ. θέρμανση μέχρι να χάσει τις μαγνητικές του ιδιότητες το μέταλλο).
ppetr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Κατέβασα ένα τέτοιο από τον fosi. Δεν το έχω δοκιμάσει, λέγεται Active@ KillDisk Professional v3.0. Αν δεν το βρεις, στείλε ΡΜ
madboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Οποιος γνωρίζει απο που μπορώ να κατεβάσω πρόγραμμα που θα κάνει low level format ας μου δώσει το λινκ.
migel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα. Δοκίμασε το Kill Disk (dos) για οριστική διαγραφή αρχείων .
RaNd Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 H Seagate edine ena tool pou eixe 1 epilogh gia low level format k diaforetikh gia Zero Fill. Twra sthn praksh to Low level ekeino an einai antistoixo tou ergostasiou den pairnw k orko .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.