Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Ειχα γραψει περυσι πολλα dvd απο κασσετα με το επιτραπεζιο comet αντιγραφικο.Ξαφνικα τωρα τα πιο πολλα δεν παιζουν και δεν τα αναγνωριζουν σαν δισκακια ουτε dvd επιτραπεζια ουτε απο pc !!!!Καμμια ιδεα για το προβλημα και τυχον λυση ??? Αν και χλωμο το βλεπω...Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:
drm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε το DVD Data Rescue εμένα με έχει σώσει μία δύο φορές, αλλά είναι λίγο αργό...
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Προφανως αυτο ειναι προγραμμα .Ετσι ??? Τι μπορει να κανει οταν το pc δεν αναγνωριζει καθολου το dvd ??? :-? :-? :-? Ευχαριστω παντως. :smile: :smile:
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Πολλα και διαφορα... TDK , Verbatin και πολλα αλλα λιγοτερο γνωστα.... :-x :-x :-x
drm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Αν το PC δεν βλέπει καθόλου το DVD δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήση το DVD Data Recover, αλλά θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις
kx5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Όταν λες δεν τα αναγνωρίζουν τι εννοείς? Το isobuster είδε τίποτα? Αλήθεια το αντιγραφικό comet τα βλέπει?
kleidokratwr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μπα, αν δεν το βλέπει καθόλου δεν νομίζω να μπορεί να κάνει recover. Έχεις δοκιμάσει σε κανένα άλλο reader; Κανένα απο τους καλούς π.χ. : Toshiba, Plextor κτλ κτλ. [Το καλοί είναι σύμφωνα με την δική μου γνώση και ελπίζω να μην πέσει κανένας να με φάει.. ]
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Τα δοκιμασα σε plextor , teach , lg dual layer , panasonic με ιδια αποτελεσματα..Το comet δεν το εχω πια... :-? :-? :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.