nonilious Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Γεια σας παιδια.. Ο αδερφος μου εχει κανει πολυ προσφατως συμβολαιο με την ΤΙΜ με 2 ωρες χρονο ομιλιας..χτες ερχεται ο 1ος λογαριασμος κ διαπιστωνω με πολυ εκπληξη οτι οι 2 ωρες ΔΩΡΕΑΝ χρονος ομιλιας ΔΕΝ ειναι προς ολες τις εταιριες κινητης..Για να γινω πιο συγκεκριμενος απο το 1ο λεπτο κιολας του μηνα-2ωρου χρεωνε ΟΛΕΣ τις κλησεις προς Q!!Ειχε ολων των λοιπων εταιριων με μηδενικη χρεωση (εως οτου προφανως συμπληρωθουν οι 2 ωρες) αλλα της Q τα χρεωσε ΟΛΑ τα τηλεφωνηματα εξαρχης!κουφαθηκα τελειως ομως γιατι εγω με κοσμοτε που ειμαι δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα.. Ερωτηση: αλλος με συμβολαιο στην ΤΙΜ αντιμετωπιζει την ιδια κατασταση ή την πατησε ο αδερφος μου???
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 ναι ισχύει.. είναι κάτι από τα αισχρά που κάνει η ΤΙΜ τελευταία.. κοίτα εδώ http://www.tim.com.gr/tim120.htm κάτω από τον πίνακα με τις τιμές λέει: Στο δωρεάν χρόνο ομιλίας, δεν προσμετρώνται οι: διεθνείς κλήσεις, οι κλήσεις Roaming, η ακρόαση μηνυμάτων προσωπικού τηλεφωνητή και οι κλήσεις προς Q- Telecom.(3) Οι κλήσεις προς κινητά Q-Telecom δε συμπεριλαμβάνονται στο δωρεάν χρόνο ομιλίας βέβαια επειδή όλα παίζουν αυτό το χειμώνα μη ξεχνάμε πως η πιθανότητα να συγχωνευθούν ΤΙΜ και Q παραμένει οπότε θα αλλάξουν κάποια πράγματα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Και πως μπορουμε να ξερουμε σε τι δικτυο καλουμε ???? Τωρα με την φορητοτητα εχει γινει χαμος.Εγω εχω 699 και εχω ΤΙΜ. :smile: :smile:
nonilious Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 ναι, οντως τι να πεις..χαλια μαυρα.. και το ερωτημα τελικα πλαναται στον αερα: Αφου εισαι ΤΟΣΟ μικρη εταιρεια ΠΩΣ πας να τα βαλεις με τα θηρια?
pptsmps Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Σοβαρά μιλάτε; Δεν έχω κανέναν γνωστό σε Q... Aλλά έχω συμβόλαιο με την ΤΙΜ... είμαι στη φάση που λήγει και μου δίνουν μια συσκευή για να συνεχίσω... Θα σταματήσω αλλά που να πάω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.