Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο από DVD

Katerinoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξαφνικά όταν παιζει ένα DVD και στα 2 DVD ROMs του υπολογιστή μου δεν ακούγεται ήχος.Δοκίμασα αναπαραγωγή με διάφορα προγράμματα,επανεγκατάστασή τους αλλά τίποτα.Κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα με ήχο και τα cd ηχου ακούγονται κανονικά.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμχμ κουφό...και τα δικά μου DVD παίζουν χωρίς ήχο στον media player, στον vlc κανονικά αλλά αυτό γίνεται γιατι δεν έχω βάλει κάποιο prog για να παίζει dvd!

Λοιπόν μερικές πληροφορίες ακόμα όπως κάρτα ήχου και γραφικών και ποια prog δοκίμασες...

μήπως έκανες κάποια αλλαγή στο setup σου? η έβαλες drivers η καποιο prog?

Κοιταξε τα ρυθμιστικα σου στο master volume της καρτας ηχου μηπως για καποιο λογο ειναι mute ή κατεβασμενο το wave.

Με ποιο προγραμμα βλεπεις τα dvd?

Εχω NVIDIA GeForce4 MX 440-SE και Realtek AC'97 Audio.Συνήθως έβλεπα με Powerdvd αλλά δοκίμασα και με Windvd, interactual player και real player.Μάλιστα το windvd και interactual player δεν τα ανοιγε καθόλου και μετά από λίγο δεν ανοιγε ούτε το powerdvd και ζητάει να το εγκαταστήσω πάλι!Το έκανα και τίποτα.Δεν εγκατέστησα driver,μόνο μερικά προγράμματα όπως το google earth καινούργια έκδοση mozilla firefox και msn messenger.Την προχθές δεν είχα κανένα πρόβλημα και γενικά δεν έχω άλλο πρόβλημα με ήχο.Στην κάρτα ήχου φαίνεται να είναι όλα οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...