pantoflinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Πριν από μερικούς μήνες αγόρασα από το Πλαίσιο ένα εξωτερικό κουτί για σκληρό δίσκο Vipower USB 2.0 & Firewire.Δυστυχώς δεν λειτουργούσε σωστά και το άλλαξα.Για άλλη μία φορά όμως έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.Όταν προσπαθώ να διαβάσω δεδομένα από το σκληρό που έχω στο κουτί αναβοσβήνει το ρεύμα στο σκληρό και κολλάνε τα πάντα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει μία αξιόπιστη λύση για να βάλω ένα σκληρό WD 160Gb.Χρήση του σκληρού στο εξωτερικό κουτί: απλά αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων.....τίποτα περίεργο............ Ευχαριστώ
billpeppas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Εγω δεν μπορώ παρά να σου προτείνω δύο σίγουρες, και αποδεδειγμένα πολύ καλές προτάσεις: 1: Akasa Integral 3.5" [ review here : http://www.gognet.com/index.php?view=article&article=7 ] 2: Vantec NexStar 3 3.5" PATA [ review here : http://www.gognet.com/nexstar3.htm ]
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Το ίδιο πρόβλημα έχω στον ένα υπολογιστή από τους δυο... Απάντηση Multirama:Οταν θα φέρουμε άλλη μάρκα,το αλλάζουμε. Μάλλον έχει να κάνει με τον controller.
stefanos_79 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω 2 κουτιά της Chronos mobile Disk.Στο ένα έχω βάλει ένα σκληρό 160 και στο άλλο 250 Gb και όλως παραδόξως δουλέυουν τελεια ,αν και δεν έχω ακουσει επαινετικά σχόλια γι αυτά τα κουτία.
vagelisv Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω 2 κουτιά της Chronos mobile Disk.Στο ένα έχω βάλει ένα σκληρό 160 και στο άλλο 250 Gb και όλως παραδόξως δουλέυουν τελεια ,αν και δεν έχω ακουσει επαινετικά σχόλια γι αυτά τα κουτία. sou douleuei to anemistiraki ????
stefanos_79 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 @vagelisv Δυστυχώς απο το ένα κουτί το ανεμιστηράκι υπολειτουργεί.Περιστρεφεται απλα και μόνο έτσι να λεει ότι δουλεύει δεν βγάζει καθόλου θερμοτητα προς τα έξω.Στο άλλο κουτί ολα μια χαρα ...so far.. αλλα το κοβώ να μείνω και σε αυτο απο ventilateur :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.