soko Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Έχω μια Albatron μητρική PX865PE Pro (V2.0) με τσιπάκι Intel 865PE κ' South Bridge Intel ICH5. Είχα ακούσει ότι αν βάλω SATA σκληρό και έχω κάνει έστω και ελάχιστο overclocking το μηχάνημα δεν θα bootάρει. Είχα διαβάσει και άλλους παλιότερα που είχαν αυτό το πρόβλημα, ισχύει? Ισχύει αν ο SATA σκληρός έχει το λειτουργικό ή γενικά? Επίσης η μητρική γράφει ότι υποστηρίζει σκληρούς SATA150, αυτό είναι SATA 1 ή 2? Και κάτι άλλο, όσον αφορά την μάρκα, θέλω έναν 160άρη, προσανατολίζομαι προς Western Digital, να προτιμήσω όσον αφορά την αξιοπιστία κάποια άλλη μάρκα? Οι Seagate που έχουν κ 5 χρόνια εγγύηση τι λένε από αξιοπιστία, έχουν εμφανίσει προβλήματα? Ευχαριστώ.
doctorkostis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Αν η μητρικη σου δεν εχει AGP/PCI lock τοτε ξεχνας το overclocking.Μαζι με το FSB θα ανεβουν και το agp και οι pci αλλα και οι sata δισκοι,οι οποιοι ειναι και οι πιο ευαισθητοι συνολικα.Αν δε σιγουρευτεις για το agp/pci lock μην κλοκαρεις γιατι θα ρισκαρεις κανα bad sector....Ειναι ανεξαρτητο απο το που ειναι το λειτουργικο. Καλυτερα seagate λογω 5ετους εγγυησης.Ισως ειναι και λιγο πιο ησυχοι αλλα μικρες διαφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.