dkoum Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Αυτή την στιγμή έχω το modem/router jetspeed 520 το έχω συνδέσει με το pc μου μέσω Ethernet με crossed καλώδιο. Επειδή θέλω να βάλω και δεύτερο pc που θέλω να έχει internet σκέφτομαι να κάνω την εξής συνδεσμολογία Modem/router jetspeed 520 –crossed utp - 3COM 3C16794 OFFICECONNECT SWITCH 8- 2 καλώδια που θα πηγαίνουν στις θύρες Ethernet των δυο pc Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας ( απλά θέλω όταν κατεβάζω ένα αρχείο στο πρώτο pc ,το δεύτερο να μπορεί να παίζει world of warcraft χωρίς να τα παίζει η σύνδεση ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kitsos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 mia xara eisai... an kai yparxoyn poly ftinotera switchakia kai pio omorfa se kataskeyi apo ta 3com... p.x level one... asus..
DhZou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Otan xrisimopoieis switch oti marka ki an einai den xrisimopoieis crossed kalodio gia na syndeseis otidipote pano tou. To crossover einai gia syndesi 2 idion syskevon px pc me pc i router me router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.