Προς το περιεχόμενο

Χαζη ερωτηση για mouse Logitech MX1000

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Λοιπον εχω αγορασει το εξαιρετικο mouse Logitech ΜΧ1000, και το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο αρκετες ωρες gaming εχει ξεθωριασει το σηματακι της Logitech.Εχετε καμια ιδεα για το πως μπορω να το αποκαταστησω???

Δημοσ.

Αγορασε αλλο ενα mx1000 και κοψε το σημειο με το σηματακι και κολλα το απο πανω.

Το υπολοιπο ποντικι μπορεις να μου το δωσεις εμενα.

Καλη τυχη.

Δημοσ.

Ναι, καλη η ιδεα σου (LOL!!!) αλλα αν ειναι να δωσω αλλα 80 ευρω για ενα καινουριο απλα φωναζω εναν τεχνικο της Logitech μου το βαφει...

Δημοσ.

Και το δικο μου ετσι εγινε μετα απο 8μηνες ακαταπαυστης λειτουργειας(το ασημι logo mxlaser εχει λειωσει!). Δεν βλεπω τροπο να το φτιαξεις αλλα τη σε νοιαζει αφου κατα τα αλλα ειναι το καλυτερο ποντικι της αγορας.

Δημοσ.
Ναι, καλη η ιδεα σου (LOL!!!) αλλα αν ειναι να δωσω αλλα 80 ευρω για ενα καινουριο απλα φωναζω εναν τεχνικο της Logitech μου το βαφει...

Αν φτιάχνεσαι με το λογότυπο τόσο άσχημα , με 50 ευρώπουλα έρχομαι και σου κάνω γκραφιτι το λογότυπο της logitech στον τοίχο αν θέλεις. :razz:

Αλλιώς ψάξε για κανένα αυτοκολλητάκι.. :razz:

Υ.Γ.: Προς τι η όλη πόρωση με το λογότυπο;

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι με καιει το λογοτυπο, απλα μου τη σπαει που φαινεται ξεφτισμενο, ενω κανονικα το εχω προσεξει παρα πολυ κατα τη χρηση του.Βασικα ο στοχος του post μου ειναι πιο πολυ να δω αν το επαθα μονο εγω η και αλλοι.Ασε που τα ποντικια της Microsoft δεν ξεφτιζαν(Μεταξυ μας βεβαια σπανια δουλευαν σωστα με τον πομπο τους, οποτε και δεν τα χρησιμοποιεις καθολου,οποτ και δεν ξεφτιζουν!!!)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χεχεχε, να και το δικό μου optical μετά απο 3 χρόνια συνεχούς και ακατάπαυστης λειτουργίας.. Αρχίζει και φεύγει το λογότυπο..

[Το χω καθαρίσει και πολλές φορές με οινόπνευμα.. :-P ]

post-20592-129062924433_thumb.jpg

Δημοσ.
Καλησπερα.Λοιπον εχω αγορασει το εξαιρετικο mouse Logitech ΜΧ1000, και το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο αρκετες ωρες gaming εχει ξεθωριασει το σηματακι της Logitech.Εχετε καμια ιδεα για το πως μπορω να το αποκαταστησω???

Egw tha sou elega na to sviseis teleiws me oinopneuma i neyti kai etsi tha einai omoiomorfo....... :razz:

Δημοσ.

Kοίτα μπορεί το λογότυπο της Logitech να ξεθωριάζει στην καμπουρίτσα του ποντικιού, όμως αν κοιτάξεις την κοιλίτσα του, το'χει εκεί! :lol:

Και τι να το κάνεις να φαίνεται; Όποιο ποντίκι (ή αρουραίο) χρησιμοποιήσεις πάλι το λογότυπο θα ξεθωριάσει.

Κι εγώ είχα κάποτε (πριν πάρω το ασύρματο της Logitech) το ίδιο ποντίκι με του kleidokratwr και το λογότυπο της Microsoft ούτε που φαίνεται στο δικό μου! :D1089.gif

Δημοσ.

Ασε που τα ποντικια της Microsoft δεν ξεφτιζαν(Μεταξυ μας βεβαια σπανια δουλευαν σωστα με τον πομπο τους, οποτε και δεν τα χρησιμοποιεις καθολου,οποτ και δεν ξεφτιζουν!!!)

apo pontikia ta teleutaia 14 xronia mono microsoft apsoga. kai twra exw to wireless optical mouse 2.0 apsogo xwris kanena apolitos provlima. genikotera h microsoft exei para poli dinates protaseis sta mouse,keyboard joystick ktl.

Δημοσ.
Βασικα ο στοχος του post μου ειναι πιο πολυ να δω αν το επαθα μονο εγω η και αλλοι.

Και γιατί δεν το ρώταγες απ' την αρχή τότε? :roll:

Δημοσ.
Βασικα ο στοχος του post μου ειναι πιο πολυ να δω αν το επαθα μονο εγω η και αλλοι.

Και γιατί δεν το ρώταγες απ' την αρχή τότε? :roll:

Δημοσ.

Εμένα έχει ξεφτίσει μετά από μόλις 15 ημέρες χρήσης. Αν και το mouse γενικά είναι πολύ καλό, μάλλον θα προτιμήσω τα microsoft την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Εμένα έχει ξεφτίσει μετά από μόλις 15 ημέρες χρήσης. Αν και το mouse γενικά είναι πολύ καλό, μάλλον θα προτιμήσω τα microsoft την επόμενη φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...