gvelon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Geia se olous! Prosfata agorasa ena sony vaio montelo fs215s. Antimetwpizw omws ena problhmataki. Otan paizei enas hxos, yparxei ena kollhma me apotelesma polles fores na akougetai paratetamenos kai san na varaei kapoio polyvolo. Ypopsiazomai oti mporei na ftaine :a) ta codecs oi drives tou hxou (realtek) kai c) to olo genikotera fortwma tou systhmatos me norton klp pou trwei ta resources. Na shmeiwthei oti den exw kanei akoma format kai exw valei mono to k-lite codec pack. Mhpws kapoios/a exei antimetwpisei to idio provlhma kai mporei na me vohtheisei gia na mhn paideuomai adika? Euxaristw!!!
paparoupas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Εχω κι εγω το ιδιο μοντελο λαπτοπ, χωρις ομως να εχω τετοιο προβλημα μεχρι στιγμης. Παντως το λαπτοπ οταν το αγοραζεις ειναι φορτωμενο σε αηδιαστικο βαθμο, τοσο ωστε να εμφανιζει συνεχεια μικροκολληματα, τα οποια δικαιολογουν και κολληματα στον ηχο. Απο codecs εχω περασει ενα πακετο NimoCodecsPack και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα. Παντως γενικα -τα γραφω εδω για να μην ανοιξω καινουριο topic θαψιματος- δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος, καθοτι γενικα το συστημα σερνεται, ενω απο την εκκινηση εξαντλουνται περιπου τα 2/3 της -οχι ιδιαιτερα μεγαλης και πρακτικα μη αναβαθμισιμης- RAM. Αναγκαστικα απεγκατεστησα το Norton, αφου αλλιως δε γινοταν να στησω δικτυο. Επισης καθε φορα που φορτωνεται για καποιο λογο το συστημα, το touchpad τα παιζει, και μαλιστα χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να του βαλεις high priority (η τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει τον τροπο). Ακομα δε δικαιολογειται ενα καινουριο λαπτοπ να εχει 8GB κατηλειμμενα στο σκληρο απο την αγορα του, πραγμα που μαλλον οφειλεται και στη διαδικασια ανακτησης, αφου στη συσκευασια δεν υπαρχει οποιοδηποτε cd, οποτε ολα ειναι περασμενα στο σκληρο. Υπαρχουν εγκατεστημενα δεκαδες προγραμματακια και utilities, τα οποια ο μεσος χρηστης δεν προκειται ποτε να αγγιξει και τα οποια βαραινουν το συστημα. Ο σκληρος ειναι εξ αρχης χωρισμενος, πραγμα καλο. Ομως αν το δευτερο partition (D) του γεμισει, η εκκινηση των win χρειαζεται περι τα 2 λεπτα, πραγμα μαλλον παραδοξο αν σκεφτει κανεις οτι το page file βρισκεται μονο στον ©. Οσο για συνδεσιμοτητα ουτε λογος. Αν υποτιθεται οτι τα sony ειναι απο τα καλυτερα λαπτοπ, σκεψου πως ειναι τα χειροτερα. Ενα compaq 3ετιας που εχω, παντως ειναι ισαξιο, αν οχι καλυτερο...
The Crow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Ρε συ paparoupas τα παραλές μου φαίνεται!Εγώ έχω το Sony Vaio VGN-A295HP και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ταχύτητας.Και να φανταστείς ότι του έχω βάλει και άλλα προγράμματα από αυτά που είχε!Το μόνο που καθυστερεί το σύστημα είναι ο Norton τον οποίο μπορείς να τον απενεργοποιήσεις άμα δεν μπαίνεις στο internet.Εγώ τον έχω απενεργοποιημένο όταν δεν είμαι online και το σύστημα δεν κολάει καθόλου!Μη λέμε και ότι θέλουμε από ένα μόνο περιστατικό!Φιλικά πάντα!
de173 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Σαν κάτοχος και εγώ ενός VGN-B1XP μπορώ να πω ότι πράγματι τα προγραμματάκια που έχουν βάλει είναι ΠΑΡΑ πολλά. @paparoupas: Μπορείς να δημιουργήσεις 2 DVD με ότι έχουν μέσα τα 8 GB και έτσι να τα φας και αυτά Τώρα όσο για το πρόβλημα του ήχου, ψάξε μήπως με τηνεκτέλεση του ήχου εκτελείται και άλλο πρόγραμμα και σου κάνει αυτά τα κολλήματα. Προσωπικά έχω βγάλει τον Norton μιας και με έπριζε και έχω βάλει άλλο Antivirus, αρκετά ΠΙΟ ελαφρύ!
paparoupas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 @de173: Τα δημιουργησα τα DVD (μια ωρα και 50' για 2 DVD), αλλα ο σκοπος ειναι να περασω μονο τα win μετα το φορματ. Σερνεται ρε παιδια, ισως τα μοντελα που αναφερετε να ειναι καλυτερα, αλλα εμενα σερνεται σε απαραδεκτο βαθμο. Οταν το πηρα και εκινουσε, ειχε κατηλειμενα 360MB RAM. Αφου εσβησα Norton και διαφορα αλλα προγραμματα Sony τρωει μονο 220, τη στιγμη που ο σταθερος μου αυτη τη στιγμη με Mozzila, Messenger, notepad και προγραμμα TV τρωει 210... Και οχι οτι δε ζεσταινεται...Καιει. Βεβαια πρεπει να ομολογησω οτι τις πρωτες μερες αναρωτιομουν αν ειχε ανεμιστηρα, τοσο αθορυβο ειναι. Φιλικα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.