AnYp0tAkt0s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 IRQ Number Device 9 Microsoft ACPI-Compliant System 10 NVIDIA nForce PCI System Management 11 Standard OpenHCD PCI to USB Host Controller 11 Standard OpenHCD PCI to USB Host Controller 11 Standard Enhanced PCI to USB Host Controller 11 NVIDIA Network Bus Enumerator 11 Realtek AC'97 Audio 11 Standard Dual Channel PCI IDE Controller 11 RADEON 9600 SERIES 14 Primary IDE Channel 8 System CMOS/real time clock 13 Numeric data processor 6 Standard floppy disk controller 4 Communications Port (COM1) 1 Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard Θέλω να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό vga,sound card,usb controllers να έχουν την ίδια σειρά IRQ κ κατα πόσο μπορεί να παίζει ρόλο στο πρόβλημα μου που ειναι κολληματα του μηχανήματος κατα την διάρκεια παιχνιδιών κυρίως στο wow.Eχω καταλήξει πως φταίει η vga για τα κολλήματα μιάς κ το αντιμετωπίζει το πρόβλημα πολύς κόσμος.Να σημειώσω πως έχω δοκιμάσει τα παντα-νεους drivers,update bios,underclocking vga-ram,agp στο 4x(κάτι που μείωσε σημαντικά την συχνότητα των κολλημάτων),agp fast write disable κτλ-αλλά χωρίς λύση.Αυτή ι ιστορία με τα IRQ μήπως μου δώσει λύση?Διάβασα στο support της ΑΤΙ κάτι σχετικό,γιαυτό ρωτάω. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
agent_smith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Isos na min yparksei problima alla egw kapote pou epeza paixnidia eixakati perierga problimata. Se mena epeftan karta grafikwn kai usb mazi. Alla meta apo ligo kairo stamatisa na exw problima. To problima auto itan mono me merika pexnidia otan eixa ena systima me Gigabyte mobo den thimame montelo enan p4 478 sta 3ghz. Kai tora sto new pc peftei karta grafikwn kai usb controler mazi alla den exw kanena problima apolitos. Basika gia tin periptosi tou irq confict den mporeis na eisai 100% sigouros oti tha simbei. An ontos antimetopiseis problima psakse to. Kai isos na dokimaseis mia karta ixou se pci na deis an tha pesei se alla irq. an nai kai se bolebei etsi pare mia pci. Sou ksana lew pos isos den yparksei problima. To problima isos yparksei an pas na kaneis sound recording kathos blepeis tv apo karta tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.