Προς το περιεχόμενο

Intel Dual Core vs AMD Dual Core.

trospe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταζομαι επιτυχημενη θα ηταν μια του τυπου "ΑMD OΛΕ AMD ΟΛΕ"

Ενταξει για τις ηλικιες 10-16 καλο ειναι το ΑMD(για αναφερε μερικες μεγαλες εταιριες που εχουν AMD)

Kαι σαν ειδημονας που εισαι γιατι δεν απαντησες στο ερωτημα "Ti οφελος θα εχει ο απλος χρηστης(οχι εσυ βεβαια!)απο ενα

dual-core?"

η Αληθεια ειναι πως δεν διαβαζω 3-4 ωρες την μερα περιοδικα για υπολογιστες...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ROFL για το διάβασμα περιοδικών.

Χειρότερα θα ήταν αν τα διάβαζες.

Για το τι όφελος έχει ο απλός χρήστης, θα το διαβάσεις σε κάποιο από τα reviews...

δεν έχω ούτε όλη την μέρα στην διάθεσή μου, ούτε έχω όρεξη να γράψω ένα κατεβατό κείμενο.

Αυτό για τις ηληκίες...roflmao...ακόμα πιο ανέκδοτο.

Ένα θα πω...George Lucas.

Δημοσ.

Λοιπόν, από προσωπική εμπειρία πλέον (βλ. άλλο τόπικ που ρώταγα για Amd 4800 vs Pentium D 840) μπορώ να πώ ότι ο 4800+ ότι και να του βάλεις να κάνει από απλό Οffice μέχρη 3d Studio μαζί με το Premiere Pro ανοιγμένο (Έκανα rendering στο 3ds, με ανοιχτό το premiere που έκανε convert ένα mpeg μιάμισης ώρας σε dv avi) δεν καταλάβαινε τίποτα. Λές και του χα βάλει notepad μαζί με wordpad... Νερό πήγαινε...Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Δημοσ.

Βασικα εγω διαβάζοντας όλα αυτα ξεχασα πιο ήταν το θέμα μας....

Να πω δυο πραγματα κι εγω απο τα ελαχιστα που μπορει να ξερω.

Μνημες

Εχει περάσει αρκετος καιρος απο τότε που βγήκαν οι DDR2...Ειλικρινά πιστευω ότι αν ειχαν τη δυνατότητα να δουλεψουν με χαμηλα timings θα ειχαμε δει καποια δειγματα στην αγορα.Γνωμη μου είναι ότι όπως και οι rambus θα καταλήξουν στο καδο ανακύκλωσης...Εκτος κι αν με το που τις υιοθετίσει η AMD ξαφνικα γίνει το θαυμα:)

Προς το παρων οι καλες DDR δίνουν καλύτερα αποτελέσματα κι ας εχουν λιγότερα Mhz...

μητρικές

Ολες οι μητρικές για AMD λενε οτι υποστηρίζουν Μνημες pc3200...Αυτο δε σημαινει ότι δε μπορεις να βαλεις pc4000 ή pc4800 ή και ακομα μεγαλύτερες...Αρχικά όμως όταν θα μπουν στο μηχανημα θα δουλεψουν ως pc3200.Αλλαζοντας ρυθμίσεις τις βάζεις στις επιθυμητες συχνότητες[αμα αντεχουν και τα υπολοιπα parts]

Ολες οι μητρικές AMD skt939 απο τοτε που βγηκαν υποστηρίζουν 1000FSB [5x200] η Intel το υποστηριζει μονο σε συγκεκριμένες εκδόσεις chipset...

dual core AMD vs Intel

Χρειαζόμαστε τα DC?Αν κοιταξω μεσα στο pc μου τα μισα και παραπάνω που έχω μέσα δε τα εχω πραγματικά αναγκη...Οποτε υποθετω ότι θα χτυπουσα ενα DC άνετα αν ειχα τα χρήματα...Αλλα εχω αλλες προτεραιότητες τωρα[7800GT σου ρχομαι:-p]

Απ ότι έχω διαβάσει[reviews-forums] οι DC της AMD ειναι αρκετα καλυτεροι απο τους DC της intel...Δεν εχω ακομα προσωπική αποψη αλλα αν κρίνω απο τη διαφορα που εχουν οι Single core μαλλον ετσι θα ειναι.

Τωρα θα μου πεις ότι οι AMD ειναι και πιο ακριβοι...Nαι,αλλα μπαινουν σε όλες τις 939 μητρικές και δε χρειαζεται να σκασεις κι ενα καρο χρήματα για 945/955 chipset

STELARAS_O Μεγαλη εταιρεία??για να σκεφτω....Α!!! Η ferrari εχει AMD [opteron]για να βγαζει μετρήσεις στις αεροδυναμικες συραγγες....Λες γι αυτο να μη πανε καλα φέτος??:D

Δημοσ.
Ολες οι μητρικές για AMD λενε οτι υποστηρίζουν Μνημες pc3200...Αυτο δε σημαινει ότι δε μπορεις να βαλεις pc4000 ή pc4800 ή και ακομα μεγαλύτερες...Αρχικά όμως όταν θα μπουν στο μηχανημα θα δουλεψουν ως pc3200.Αλλαζοντας ρυθμίσεις τις βάζεις στις επιθυμητες συχνότητες[αμα αντεχουν και τα υπολοιπα parts]

Voitheiaaaaa!

Xwrianoioioi!!!!!!!

Hahahahahahahaha ah ah ah ahahahahaha!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kai pws tha tis valeis re megale tis DDR2 se DDR1 slot???

Me Lima kai silikoni ?? Giati den exei vgei akoma se pci DDR2 upgrade!!!!!!!

Xaxaxa!! :-P :-P :-P

(Edw tha ithela na eixame to smile pou xtypaei to kefali tou ston toixo)

Na 'sai kala m'ekanes kai gelasa...to pio koulo pou exw dei edw mesa mexri twra!

Xaxaxaxaxa!!! :mrgreen:

Δημοσ.
Ολες οι μητρικές για AMD[/b'] λενε οτι υποστηρίζουν Μνημες pc3200...

Προφανως αφου μιλαω για AMD αναφέρομαι σε DDR μνημες...Δηλαδη σε DDR pc4000 ή pc4800 ή pc5000 και όχι σε DDR2

Υ.Γ Μπράβο μου πάντως.Κρατήθηκα...

Δημοσ.

pragmatika kratithikes :) malon o trospe den exei sinadisei pc3500 kai pano ddr ;)

pantos pistevo to krifo xarti einai o mem controler kai sto melon mporei kanontas kapies alages ekei na doume DDR pc4000 kai pano na pernane stin kanoniki agora me idia mobos

vasika i skepsi mou einai an alaze i arxiktoniki kai to HTT pigene px 4x300 apo tin mana tou px tha eixame tin anesi sta idia mobo (toulaxiston nforce pou iparxei lock) na doume kanonika teties mnimes pano...fisika afto einai telios ipothetiko

Δημοσ.
Υ.Γ Μπράβο μου πάντως.Κρατήθηκα...

Min kratiesai palikari mou hspnoi....ekpnoi.....i psyxanalysi kostizei.

Pes mas ti aisthanesai :-P

Αυτο δε σημαινει ότι δε μπορεις να βαλεις pc4000 ή pc4800 ή και ακομα μεγαλύτερες...

Kai gia pes... pou tha tis vreis re palikare tis pc4800 mnimes gia 939 socket tin parousa stigmi pou milame. An den vreis aftes pes mou tote pou tha vreis tis megaliteres :mrgreen:

:mrgreen:

Re paidia tha mas trellanei o paixtis!!

Xaxaxaxa!!!

Δημοσ.

OFF-TOPIC @DarkSon:

επόμενο βήμα της AMD...ενσωμάτωση PCI Express Controller στην CPU.

@trospe...

έχουμε μνήμες που πάνε και PC5600...

καλές μνήμες ελλάδα πρέπει να κάνεις προπαραγγελία συνήθως...

στοκ δεν φέρνουν μεγάλες, γιατί δύσκολα φεύγει το στόκ...

Δημοσ.
Kai gia pes... pou tha tis vreis re palikare tis pc4800 mnimes gia 939 socket tin parousa stigmi pou milame. An den vreis aftes pes mou tote pou tha vreis tis megaliteres

Αυτες σου κανουν????????????

im0004617kz.jpg

dsc002861ff.jpg

Γι αυτο λοιπον πρωτα να σκεφτεσαι πριν ανοιξεις το στοματακι σου...

Δημοσ.

Anakoinwsi o pio g@M@y0s tou forum mas deixnei tis mnimes tou!

Twra megale kati ekanes!!

Kala ksereis posi ilektromagnitiki energeia efages?

Krima re file tsampa aktinovolia.

Ekatses kai evgales fwtografia poies? Tis mnimes sou?

Wraies oi mnimes sou alla den endiaferoun ton kathe xristi.

Sta palia mou ta adidas tis grafw tis mnimes sou!

O kathe xristis pou tha vrei pc5000 stin Ellada?

E? Gia pes?

Edw se thelw kavoura..

Kai opws einai fysiko twra tha eksafanisteis file mou kale kale mou file kai

tha exoume tis mnimes sou na se thymomaste se afto to thread. :-P

Egw megale skeftomai prin milisw.

Esy ti :evil: kaneis??

Ante to lopou twra ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...