Προς το περιεχόμενο

Μήπως καταστράφηκε η οθόνη;

Καριώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι διαβαζω, η επιστρωση εκανε φτερα... αν και μου φαινεται πως αυτη η επιστρωση ειναι antiglare και δεν εχει να κανει με φιλτρο ακτινοβολιας.

Παντως και εγω, εδω και μια δεκαετια καθαριζω με οινοπνευμα και ουδεποτε εγινε οποιαδηποτε ζημια στις οθονες που ειχα (sony, CTX, IIYAMA). Την μονη ζημια που καταφερα, ηταν οταν ενα αιχμηρο αντικειμενο γρατσουνισε την οθονη και φαινεται μια πολυ λεπτη γραμμη η οποια ειναι ποιο φωτεινη απο την υπολοιπη οθονη.... σε εκεινο το σημειο η επιστρωση εκανε φτερα.

Απο την αλλη βεβαια εχω δει κατι τραγικα αποτελεσματα καθαρισματος με AZAX πανω σε μια 17αρα philips....

Πρεπει παντως να εχει σημασια στην ανθεκτικοτητα, ποιος φτιαχνει την επιστρωση και τι ειδους ειναι αυτη.

Δημοσ.

an eine krystalo ekso den nomizo na xalase kati...

malon pige kati MAGNITIKO opos hxeia kai diafora antikimena pou exoun magnites...

dokimase apanilimena na kaneis apomagnitismo..

an den exei apomagnitismo i othoni sou (nomizo oti to kanei kapios texnikos)

episis to porvlima tha elatothei pernontas o xronos.

;-)

Δημοσ.

ego pantos kai tft kai sony 15 ara pou ixa panta tis katharizo me poli ligo nero pano se ena panaki apo gialia.einai para poli malako kai den xarazeui oute afinei pano stigmata i xnoudia.oute oinopneuma oute tou emporiou oute moromantila kai tetoia.me nero feugoun oloi oi lekedes aneta kai sigoura den kanei zimia.

Δημοσ.

Ε βεβαια!! Ο σωστος pc user δεν αλλαζει φακους επαφης καθε μηνα. Αλλαζει κατευθειαν ματια. Οσοι εχουν δουλεψει σε πορτοκαλι οθονη ξερουν τι λεω!!!!

Δημοσ.

Χεχε, τουλαχιστον οι πορτοκαλι και πρασινες οθονες ειχαν καλη αναλυση (hercules). Για θυμηθητε τις αναλυσεις της CGA....

Δημοσ.

Παντως καλο ειναι να αποφευγει κανεις το καθαρισμα της οθονης με καθαριστικα διαφορα, εκτος των ενδεδειγμενων, γιατι η επιστρωση φευγει πολυ ευκολα. Λιγο νερο σε ενα πανι, καλο στυψιμο, και η οθονη ειναι 1 χαρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...