parkos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 στην ακρη όλοι εχω celeron 300Mhz me 128mb kai 3,2gb ata100 XP SP1 (το σπ2 δεν χώραγε) και πάει μια χαρα. και celeron 400 160mb ata100 HDD SP2 πετάει... τύφλα να χει ο ντιπ μπλου της IBM και γενικά όποιο PC βλέπω μπροστά μου του βάζω XP. έχω κι ενα cyrix 200mhz αλλα δεν βρίσκω μνημη ρε γμτο.
Members gsarig Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Members Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Centaur79, μήπως αυτό που θέλεις είναι το nlite; - δες το παρακάτω topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=135208&highlight=nlite
kosko42 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 paidia ta windows gia na trexoun me minimum hardware prepei na einia se safe mode pane sfaira...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Παρακαλώ να αποφεύγετε αναζήτηση παράνομων αντιγράφων των Windows XP ή δημοσιοποίηση link για τέτοια αντίγραφα. Το Stipped To The Bone Edition μπορεί να δημιουργηθεί από τον καθένα χρήστη, με τη χρήση του nLite (υπάρχουν πολλά links στο thread που μας δίνει το μέλος gsarig). Σας παρακαλώ να σεβαστείτε τους Όρους Χρήσης του forum, δεν θέλω να αναγκαστώ να κλειδώσω αυτό το θέμα.
LEFteriz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 τι να λεμε.. τα πέρασα σε ενα Compaq Pentium II 350Mhz (σε Σλοτ 1 και χωρις ανεμιστήρα.. ) με 64ΜΒ RAM!!!! (λοιπα χαρακτηριστικα, ΑΤΙ Rage3D, 6GB hd ) Κι όμως.. έτρεχαν... τα βασικα μπορουσες να τα κανεις :)
Genius Hermes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Οι ελάχιστες απαιτήσεις των Windows XP ειναι: CPU: 300MHz (Έχει παρατηρηθεί χρήση τον ΧΡ και σε 266ΜΗz) RAM: 64MB καλύτερα 128ΜΒ G.C.: ικανή να δώσει 800Χ600, 16bit (έχω δεί και ΧΡ με 2ΜΒ μνήμη στην G.C.) HDD.: 2GB Ελεύθερα στον σκληρό CD-ROM drive Στο PC (υπογραφή) μου τρέχουν το XP με το Office 2003 και Photoshop 7.0
Centaur79 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 sorry paredwse, syni8ws eimai prosektikos se afta... afti ti fora den to skeftika ka8olou oti afto pou zitaw einai mlkia.
wizzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Paides, egkatestisa WinXP Stripped to the Bone sto laptop kai meta diapistwsa oti den mporei na egkatastisei Elliniko pliktrologio - sinepws den mporw na grapsw me ellinikous xaraktires. Iparxei lisi ? Logika prepei na egkatastisw ena arxeio alla poio kai pou to briskw ? Sto Google brika mono liseis gia Win98 ! Loipon ? (kserw oti anasirw thema 1 xronou kai pleon, alla skeftika oti tha itan xrisimo gia poli kosmo na mathei ti lisi sto problima mou, kati pou den tha ginotan an to elina me apostoli pm se kapoio melos)
AlexNet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Egw s'enan ypologisti pou exw gia katevastiri trexw mia apo tis prwtes ekdoseis twn xp pro. Ti sin8esi exei to pc ? Celeron sta 700mhz me 64 ram k 10 gb disko......
wizzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 kapoios allos me apantisi sxetiki me to erwtima mou ?
random Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 wizzy, ολες αυτές οι σούπερ custom εξτρα pimped windows εκδόσεις που κυκλοφορουν στα τορρεντ ειναι κατα 99% φτιαγμένες απο ξένους. Για να τις κανουν ελαφρές κοβουν απ οπου μπορούν, και φυσικά μπορει να σου αφησει απ έξω τα απαραιτητα αρχεια για ελληνικά, οπως κι εγώ, οταν φτιαχνω ενα τετοιο cdάκι, πετάω έξω τα κινεζικα , μόνο που αν το ανέβαζα σε τρακερ για παγκόσμια διανομή θα το έγραφα σε καμιά σημείωση οτι τα έχω αφαιρέσει, να μη χάνει το χρόνο του ο κάθε Κιμ Λάο Τένγκ δυστυχώς για να το διαπιστώσεις, πρεπει να υποστείς κατέβασμα και εγκατασταση. γι αυτο τα δοκιμαζουμε πρωτα σε vmware ή virtualbox πρώτα. καλύτερα φτιάξε μόνος σου την light εκδοση xp που θελεις. χρειάζεσαι ενα cd/iso των xp του 2001, συν το SP2 ή ενα cd των xp με ενσωματομένο sp2, και το nlite κάνει παπάδες: προεπιλογή/προεισαγωγή χρηστών, passwords, theme, regional settings, tweaks, αφαιρεση άχρηστων (messenger, games, services, κλπ). ελπίζω ο pkotzia να ειναι πιά καλυμένος με ολες τις απαντήσεις απο Αυγουστο του '05 μεχρι σήμερις.
wizzy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 file Random, se euxaristw gia tin apantisi, alla auti tin stigmi den exw xrono gia na kanw auto pou proteineis, gia auto epsaxna mia pio amesi lisi. Opws kai na exei, se euxaristw gia ton kopo kai ton xrono sou. An brw lisi pio konta se auto pou zitisa, tha tin dimosieusw.
Eusebius Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δες τη λύση που περιγράφει ο alkisg εδώ: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152878
Dklearhos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Αυτή τη στιγμή τρέχω ΧP SP2 σε pentium mmx@225 με 128ram σχεδόν οριακά.Στα παλιά μηχανήματα έχω παρατηρήσει ότι το πρόβλημα της ταχύτητας περιορίζεται περισσότερο από τη μνήμη και το σκληρό παρά την Cpu.Με δίσκο στις 7200 και μνήμη 256(οπωσδήποτε πάνω από 128 ) οτιδήποτε cpu πάνω από 400mhz είναι αρκετό για τα βασικά όπως office internet downloading και music.Για divx ταινίες χρειάζεται μια καλύτερη cpu στα 700mhz και κάρτα γραφικών με τουλάχιστον 8mb.Οπότε στην περίπτωσή σου δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.Απλά απενεργοποίησε τα eye candys και όποιες υπηρεσίες δεν χρειάζεσαι για να γλιτώσεις μνήμη.
wizzy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Φιλε Eusebius, είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ !!!!! Ευχαριστώ για το link, ήταν αυτο ακριβώς που έψαχνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.