Προς το περιεχόμενο

minimum requr for WixXP

pkotzia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
My Computer-> δεξί κλίκ-> Properties-> Advanced-> Performance settings. Από εκεί κλείσε ό' date='τι μπορείς να ανεχτείς...

Με το cyrix, απορώ που κάποιος διατηρεί έναν σε λειτουργική κατάσταση....[/quote']

Epidi eimai ligo aschetos, ti einai τα eye-candy? ti protineis na kleiso. Sto ipologisti pros to paron einai egkatestimena ta Win XP SP2, Norton System works 2004, office 2003.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Epidi eimai ligo aschetos, ti einai τα eye-candy? ti protineis na kleiso. Sto ipologisti pros to paron einai egkatestimena ta Win XP SP2, Norton System works 2004, office 2003.

Εννοεί να κλείσεις τα διάφορα οπτικά εφέ που έχουν ενεργοποιημένα τα ΧΡ όπως σκιές στα μενού, στις γραμματοσειρές, κινούμενα μενού κλπ.

Οσο περισσότερα κλείσεις απο το παράθυρο που σου λέει ο Marcos_Aurilius, τόσο καλύτερη απόδοση θα έχεις στα Windows.

Δημοσ.
Εννοεί να κλείσεις τα διάφορα οπτικά εφέ που έχουν ενεργοποιημένα τα ΧΡ όπως σκιές στα μενού' date=' στις γραμματοσειρές, κινούμενα μενού κλπ.

Οσο περισσότερα κλείσεις απο το παράθυρο που σου λέει ο [b']Marcos_Aurilius[/b], τόσο καλύτερη απόδοση θα έχεις στα Windows.

Echo klisei ta panta apo to eye-candy kai pali einai argo to bootarisma.(Ascheto den echo vali SP1, echo omos SP2. Prepei navalo kai SP1?)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα WindowsXP Pro SP2 σε PII Celeron 433MHz με 192ΜΒ Ram.

Πιο κάτω δεν πρέπει να πηγαίνει... θα είναι απελπισία.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

An valeis xp theloun na afaireseis kapoia pragmatakia opws anaferthike..ta etrexa se celeron 333 kai se p2 350...oxi kai toso arga tha elega...omws giati den pernas win 2000 sp4???sigoura pio elafria

Δημοσ.

Pkotzia βγάλε το norton system works 2004 τελείως και για antivirus βάλε το nod32.. αν πάλι σου φαίνεται πολύ αργό το pc, δοκίμασε τα 2000 sp4 όπως είπε ο dbdrag

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση να crashάρει το μηχανημα επειδή η VGA είναι σε AGP με 4MB μνήμης;;;;;; :( Το σύστημα είναι Ρ3 @1100ΜΗz, 512 SDRAM σε mobo με chipset VIA. Δοκίμασα Win2000SP4 En και WinXP Pro EN SP2 και τα ίδια σκατά..... Ή restart θα κάνει ή θα crashάρει.... Έχω κάνει τα πάντα, μέχρι και με Ultrex λούστηκα! :)

Edit: Σχετικά με την απάντηση του ODT, η κάρτα είναι PCI ΟΧΙ AGP, mea culpa. Τώρα που το λες memtest δεν έτρεξα ακόμα. Κάτι άλλο;

Δημοσ.

χαρνγουερικό είναι το πρόβλημα αλλά δεν θα έλεγα πως έχει να κανει με την κάρτα γραφικών απαραίτητα...εγώ έχω μία viper v330 pci και παίζει πολύ καλά (4mb), κοίτα και τις μνήμες....είναι βέβαια και αυτό το γ@μοβία τσίπσετ...νομίζω πως θα δεις διαφορά μετά από καμιά δεκαριά λουσίματα...

Δημοσ.
τα ΧΡ εχουν minimum requirement 256ram' date=' αλλά με 512MB θα εχεις μεγαλη διαφορα...

θελουν μνήμη τα ατιμα...[/quote']

ego pantos pou piga na ta valo sto palio pc mou (p mmx sta 128 mhz kai 32 MB ram) zitage os minimal ta 64MB RAM.

• 1 μήνα μετά...
  • Members
Δημοσ.

Εδώ και κάτι χρόνια τρέχω τα ΧΡ SP2 σε έναν Pentium II 350 MH, 640 MB RAM, 20 GB HDD και μια παμπάλαια κάρτα γραφικών. Χάρη στη μεγάλη μνήμη τα τρέχει πολύ άνετα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα έχω "adjust for best performance".

Και χρησιμοποιώ με σχετική άνεση προγράμματα όπως Office 2003, Photoshop CS, Dreamweaver κλπ.

Βέβαια, πιστεύω πως καλό είναι να εγκαταλείψεις το norton για κάποιο πιο ελαφρύ antivirus. Εγώ π.χ. χρησιμοποιώ το NOD32 και το Sygate Firewall που θεωρώ ιδανικό συνδυασμό για το συγκεκριμένο PC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...