Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια από παλιές κονσόλες!!!(polystation)

dj_a.c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες παλιές κινέζικες κονσόλες σαν το polystation.Είναι κάποιες απομιμήσεις του playstation.Για να παίξεις με τέτοιου ίδους κονσόλες χρειάζεσαι κασέτες σαν αυτή στη συνημμένη photo .Υπάρχει κανένα πρόγραμμα ή συσκευή που να μπορεί να κάνει τις κασέτες αυτές cd ώστε να μπορώ να παίζω στο pc μου?Ξέρω είναι λίγο δύσκολο αυτό που ζητώ .Μην διστάσετε να προτείνετε οτιδήποτε , ακόμη και αν νομίζετε ότι αυτό που θα πείτε θα είναι καμιά μα…………………………. Thnx :)

post-28501-129062924342_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτά πρέπει να είναι απομιμήσεις του Nintendo NES (όσον αφορά το Hardware), που δεν έχει καμία σχέση με το playstation. Τις φτιάχνουν να μοιάζουν με το playstation γιατi ο κόσμος αυτό ξέρει και αυτό εμπιστεύεται. Όσον αφορά την μεταφορά στο PC σου, γι'αυτό έχουν φροντήσει άλλοι και images παιχνιδιών ΝΕS καθώς και playstation κυκλοφορούν παντού στο internet.

Δημοσ.

Βασικά είναι hard emulator του NES.Θα τις βρείς απο NES εώς XBOX (έχω δεί και Saturn, SNES, MDRIVE κ.α.).

Όπως λέει και ο afantos, βρές NES Emu για το PC σου, βρές τα roms και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
γι'αυτό έχουν φροντήσει άλλοι και images παιχνιδιών ΝΕS καθώς και playstation κυκλοφορούν παντού στο internet[/b'].

Δεν κατάλαβα τίποτα!!!Τι εννοείς?Κάντα πιο νιανια :???:

Δημοσ.
Βασικά είναι hard emulator του NES.Θα τις βρείς απο NES εώς XBOX (έχω δεί και Saturn' date=' SNES, MDRIVE κ.α.).

Όπως λέει και ο afantos, βρές [b']NES Emu για το PC σου[/b], βρές τα roms και είσαι έτοιμος.

Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω.Τι γλώσσα είναι αυτή?Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να βρω ΝΕS Emu αλλά τι είναι αυτό???

Δημοσ.
βρές NES Emu για το PC σου

Τι θα κερδίσω αν βρω έναν NES Emu???Θα βοηθήσει καθόλου σε αυτό που θέλω να κάνω?

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα ή συσκευή που να μπορεί να κάνει τις κασέτες αυτές cd ώστε να μπορώ να παίζω στο pc μου?

Πάντος από οτι κατάλαβα αυτό δεν μπορεί να γίνει.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βρω αυτά τα παιχνίδια μέσα σε roms?

Δημοσ.

O emulator είναι ένα πρόγραμμα που κάνει το pc σου να νομίζει οτι είναι ένα άλλο μηχάνημα (στην προκειμένη περίπτωση ένα Nintendo NES), υπάρχουν emulators για πολλά παλιά μηχανήματα όπως για Arcade (παιχνίδια που παίζαμε στα UFO), Amiga, Snes, Atari st, Megadrive, Playstation και ένα σωρό άλλα. Το αν θα παίζει ο emulator ικανοποιητικά τα παιχνίδια του μηχανήματος εξαρτάται από τον επεξεργαστή σου (για το Nes ένας PII αρκεί νομίζω). Roms από την άλλη είναι τα παιχνίδια για όλα αυτά τα παλιά μηχανήματα, σπασμένα και περασμένα από τα φυσικά τους μέσα αποθήκευσης (cartiges ή CD ή οτιδήποτε άλλο) σε αρχεία που βλέπει ο υπολογιστής σου (πράγμα που είναι παράνομο αν δεν έχεις το παιχνίδι original, αλλά τι δεν είναι παράνομο σε αυτή τη ζωή?). Για να παίξεις ένα παιχνίδι που έχεις βάλει στο μάτι λοιπόν, θέλεις τον emulator του μηχανήματος που έτρεχε το παιχνίδι και την Rom του παιχνιδιου. Τώρα που θα τα βρείς ολα αυτά? Καλό ψάξιμο.... Δεν είναι δύσκολο!

Δημοσ.
O emulator είναι ένα πρόγραμμα που κάνει το pc σου να νομίζει οτι είναι ένα άλλο μηχάνημα (στην προκειμένη περίπτωση ένα Nintendo NES), υπάρχουν emulators για πολλά παλιά μηχανήματα όπως για Arcade (παιχνίδια που παίζαμε στα UFO), Amiga, Snes, Atari st, Megadrive, Playstation και ένα σωρό άλλα. Το αν θα παίζει ο emulator ικανοποιητικά τα παιχνίδια του μηχανήματος εξαρτάται από τον επεξεργαστή σου (για το Nes ένας PII αρκεί νομίζω). Roms από την άλλη είναι τα παιχνίδια για όλα αυτά τα παλιά μηχανήματα, σπασμένα και περασμένα από τα φυσικά τους μέσα αποθήκευσης (cartiges ή CD ή οτιδήποτε άλλο) σε αρχεία που βλέπει ο υπολογιστής σου (πράγμα που είναι παράνομο αν δεν έχεις το παιχνίδι original, αλλά τι δεν είναι παράνομο σε αυτή τη ζωή?). Για να παίξεις ένα παιχνίδι που έχεις βάλει στο μάτι λοιπόν, θέλεις τον emulator του μηχανήματος που έτρεχε το παιχνίδι και την Rom του παιχνιδιου. Τώρα που θα τα βρείς ολα αυτά? Καλό ψάξιμο.... Δεν είναι δύσκολο!

Οκ 2 ερωτήσεις έχω ακόμη!!Συνδέω τη κονσολα polystation με το ΗΥ ή το ίδιο το πρόγραμμα(emulator) συμπεριφέρεται όπως η κονσόλα?2η Δεν μπορώ να παίξω με τις δικές μου κασέτες?? :???: .

Μπορείς να βοηθήσεις να βρω κάτι?Επείδη πρώτη φορά ακούω γι αυτά που μου είπες.

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεσαι ούτε την πραγματική κονσόλα, ούτε την κασέτα (catrige) του παιχνιδιού. Ο υπολογιστής σου "μεταμορφώνεται" σε κονσόλα με τον emulator και το παιχνίδι το κατεβάζεις από το internet με μορφή αρχείου. Τις κασέτες δεν μπορείς να τις παίξεις με το pc, είναι αδύνατο (για τον μέσο χρήστη τουλάχιστον). Κοίτα αυτά τα site, θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις.

http://www.retrogames.com

http://www.vg-network.com

http://www.e-mule.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...