Προς το περιεχόμενο

Nero + εγγραφή δίσκων DVD DL

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει γράψει κανείς δισκάκι dual layer με το Nero;

Αν ναι ποιά έκδοση;

Εγώ έχω την αρχική 6 και δεν μου βλέπει ένα Dual Layer δισκάκι της DataWrite που έχω αγοράσει... Έχω το Nec 2510 το οποίο κανονικά γράφει και DL, αλλά μου το αναγνωρίζει σαν απλό CD...

Σας παρακαλώ, αν έχει καταφέρει κανείς να γράψει σε τέτοια δισκάκια, να μας πει τον συνδιασμό recorder - software - δίσκων DVD DL που χρησιμοποιεί.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Έχει γράψει κανείς δισκάκι dual layer με το Nero;

Αν ναι ποιά έκδοση;

Εγώ έχω την αρχική 6 και δεν μου βλέπει ένα Dual Layer δισκάκι της DataWrite που έχω αγοράσει... Έχω το Nec 2510 το οποίο κανονικά γράφει και DL' date=' αλλά μου το αναγνωρίζει σαν απλό CD...

Σας παρακαλώ, αν έχει καταφέρει κανείς να γράψει σε τέτοια δισκάκια, να μας πει τον συνδιασμό recorder - software - δίσκων DVD DL που χρησιμοποιεί.

Ευχαριστώ.[/quote']

ekanes update to nero?? teleutaia ekdosi 6.6.0.16 ..... an oxi tote auto ftaiei giati grafei kanonika.......

Δημοσ.

//

http://www.de.nec.de/software/1578_...iter_(1.07).pdf

Ρίξε μια ματιά στο αρχείο και βασίσου μόνο σε αυτό.

πχ το δικό μου 3540A με DVD+R της Verbatim χάλια ταχύτητα (ούτε καν 8x), ενώ με Taiyo Yuden +/-R 8x κανένα πρόβλημα.

//

Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post ρίξε μια ματιά στην λίστα για συμβατότητα το writer με το dvd της DataWrite

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...