freskas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Σημερα ξημερωσε αναποδα :-x Προσπαθωντας να βαλω την καινουργια ψυκτρα, εσπασα 1 απο τα ποδαρακια της cpu (478 p4). Ξερει κανεις τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις ? Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει ? (Καπου θυμαμαι σχετικο topic αλλα δεν το βρηκα με search) Μπορει να κολλησει το ποδαρακι? Τωρα φαινεται 1 τρυπα με πλαστικο εκει που ηταν το ποδι. Το ποδι το εχω αλλα ειναι στραβωμενο (προσπαθοντας να το ξεκολλησω απο τη mobo). Αλλο υλικο στη θεση μπορει να παιξει? Μαγαζι που να κανει τετοια υπαρχει? S o S !
trospe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Σημερα ξημερωσε αναποδα :-x Προσπαθωντας να βαλω την καινουργια ψυκτρα' date=' εσπασα 1 απο τα ποδαρακια της cpu (478 p4). Ξερει κανεις τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις ? Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει ? (Καπου θυμαμαι σχετικο topic αλλα δεν το βρηκα με search) Μπορει να κολλησει το ποδαρακι? Τωρα φαινεται 1 τρυπα με πλαστικο εκει που ηταν το ποδι. Το ποδι το εχω αλλα ειναι στραβωμενο (προσπαθοντας να το ξεκολλησω απο τη mobo). Αλλο υλικο στη θεση μπορει να παιξει? Μαγαζι που να κανει τετοια υπαρχει? S o S ![/quote'] Check your PM.
billpeppas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μπορείς να το ξανακολλήσεις μόνο αν έχεις πολύ καλό κολλητήρι. Είτε αν δεν έχεις, να σπάσεις μια καρφίτσα στο μέγεθος του pin, και να το βάλεις στην motherboard μέσα στην αντίστοιχη τρύπα του socket.
freskas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Τελικα, μετα το σπασμενο ποδι (το οποιο τλκ δε φτιαχνεται), στην προσπαθεια μου να το κανω να δουλεψει (με κομματι σιδερο στη mobo - billsTyle) αρχισε να βγαζει καπνους (η mobo) κ' μαλλον εχει πει την τελευταια της λεξη κ' αυτη. Μεσα σε 2 μερες εχασα το pc μου !!! Οτι να 'ναι. Παμε γι' αλλα. Thanks for sharing
phovos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Πριν αρχίσεις να βάζεις χέρι στο pc δοκίμασες να βάλεις τη cpu να δεις αν θα δουλεψει το μηχανημα?Αν δεν ήταν καποιο σημαντικό πινακι μπορει και να δουλευε μια χαρα και με 477
freskas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Μπαα phovos, το δοκιμΑΣΑ με 477 αλλα δε λειτουργουσε : με το ανοιγμα δεν ακουγα το μπιπ κ' ειχα μαυρη οθονη Με την καρφιτσα ακουσα μπιπ αλλα ειχα παλι μαυρη κ' μετα απο λιγο κ' καπνους (απο ενα σημειο της mobo) Δεν εκανα αλλη δοκιμη απο τοτε. Ισως αργοτερα .... να το καψω λιγο :razz:
ANEMOS-V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 oi kapnoi proerxonte apo spinthirismo sto sigkekrimeno podi afou de kanei kala epafi (dokimase na to koliseis prosektika me kolitiri poli psilis mytis) kai vazontas kalai mono , pano sti miti tou kolitiriou ligi vevea min enothei me allo podi tha ginei kalei doulia ,(omos an o cpu sikosei poli megali thermokrasia yparxei periptosei, na liosei to kalai, giayto prosekse tin kali psyksi tis CPU. goodluck
freskas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Σέυχαριστω ANEMOS-V για την καλη τυχη, αλλα με αυτη τη mobo δεν εχω αλλη. Οταν εβγαλε καπνους πεταξε σπυνθηρες το φις που συνδεεται η mobo με το τροφοδοτικο (το μεγαλο) και μετα αρχισε να καιγεται ενα κυκλωμα δεξια απο τη ram. Μνημη κ' καρτα γραφικων τα testara σε αλλο pc κ' γλιτωσαν. Για το τροφοδοτικο δεν ξερω (θελει δοκιμη κ' αυτο). Η mobo δε πρεπει να τα καταφερε... Η cpu δεν ξερω. Θα δοκιμασω να τη φτιαξω αν φτιαχνεται (αν και μου ειπαν οτι δεν εχει ελπιδες) Καινουργιο pc χρειαζομαι. Περισσευει σε κανενα? :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.