Προς το περιεχόμενο

user account sta win2k + restrictions

nethawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon exo ftiaksei enan user account sta win2k kai thelo na valo restrictions mono se auton ton account.dld na min exei prosvasi stous diskous ton control panel ktlp ktlp.Kserei kaneis pos ginetai???

thanks

Δημοσ.

- Για το αν έχει πρόσβαση σε καταλόγους στο δίσκο είναι θέμα file system. Στη σχολή σου έχουν NTFS γι'αυτό. Αν έχεις FAT32 μόνο με utilities.<p>- Μέσα στο system32\com τρέξε το comexp.msc και από εκεί μπορείς να φορτώσεις όποιο msc σε ενδιαφέρει (console -> open). Βρίσκονται στο winnt\system32. Κοίτα τα όλα, έχουν ενδιαφέρον και ρυθμίζεις άπειρα πράγματα.<p>- Μπορείς και να πειράζεις το registry. πχ. για το Control panel ή τα Display Settings κλπ. Πρόσεξε να μην μπορεί ο άλλος να κάνει τίποτα import στο registry ή γενικότερα να αλλάξει κάποια τιμή. Ίσως να μην του αρέσει βέβαια και να σε βρίζει σε μερικές περιπτώσεις. mad.gif" border="0<p>[ 10-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: AbreLosOjos ]</p>

Δημοσ.

koita egw trexo to mmc kano add/snap-in ena group policy kai meta rithmizo tis diafores epiloges...to thema einai omos oti ta restrictions pou kano apply isxioun gia olous tous accounts.an mporeis eksigise ligo pio analitika pos mporo na ta kano na isxioun mono gia ena account...thank you!

Δημοσ.

Φτιάξε πρώτα ένα νέο group για τους χρήστες που θες να περιορίσεις, από το lusrmgr.msc,

πρόσθεσε μετά τους χρήστες που θες,

άνοιξε το secpol.msc και πείραξε τα permissions του group που δημιούργησες μόνο (Local Security Settings -> User rights assignment).<p>Ελπίζω να κατάλαβες. smile.gif" border="0

Δημοσ.

katalava alla aplos mallon zitousa pragmata adinata.dld apo oti ida autes oi rithmiseis einai tou tipou px disable shutdown from a remote system kai tetoia.egw aplos auto pou ithela itan na perioriso ton account se merikes ergasies.px na min exei prosvasi ston control panel.alla apo oti katalava den ginetai kati tetoio.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς...

Μάλλον δεν το έψαξες αρκετά.

Εκτός κι αν ζητάς κάτι τελείως παράλογο.<p>Κοίτα και _εδώ_<p>[ 12-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: AbreLosOjos ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...