Προς το περιεχόμενο

K700i προβλήματα/παρατηρήσεις/tips

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του πραγματικού αυτού διαμαντιού εδώ και αρκετούς μήνες αλλά μόλις πρόσφατα με την αγορά ενός laptop ενεργοποίησα το DSS-25 cradle που είχα αγοράσει εδώ και 2 μήνες. Όλα καλά τα πάντα δουλεύουν αλλά οι ταχύτητες είναι πραγματικά απογοητευτικές. Έχοντας συνδέσει το cradle σε USB 2 port θα ήταν λογικό κανείς να περιμένει καλύτερες ταχύτητες από 2-3KB/s... Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;

Συνεχίζοντας ήθελα να μοιραστώ με τους φίλους που έχουν το κινητό αυτό κάτι το οποίο ανακάλυψα πριν από 2 βδομάδες, εντελώς τυχαία, και αφορά την προυσίαση των εικόνων. Βλέποντας τις εικόνες σε πλήρη οθόνη είχα πάντα την επιθυμία να κάνω το slideshow να σταματάει σε μια εικόνα. Δοκίμασα όλα τα κουμπιά του πληκτρολογίου χωρίς επιτυχία. Κατά τύχη πάτησα το joystick προς τα μέσα και δούλεψε! Προσωπικά είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιώ συχνότατα καθώς επιτέπει να απολαμβάνεις μια λήψη fullscreen.

Τέλος ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα εξωτερικό joystick που είχα δει να διαφημίζεται πριν από μερικούς μήνες στο Γερμανό. To βρίσκω πια μόνο εδώ . Επειδή πια παίζω αρκετά παιχνίδια στο K700i σκεφτόμουν να το αγοράσω. Ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω αν είναι συμβατό με το K700i αφού στο παραπάνω site δίνεται ως συμβατό του Z600. Έψαξα και βρήκα την εικόνα που φαίνεται παρακάτω και το interface του gameboard μου φαίνεται το ίδιο. Ξέρει κανείς να μου πει στα σίγουρα;

Ευχαριστώ πολύ για όποιες παρατηρηρήσεις/λύσεις έχετε σε αυτά που αναφέρω παραπάνω.

post-25772-129062924337_thumb.jpg

Δημοσ.

Εαν διαβάσεις καλά εκεί στο σύνδσμο λέέι : " Gameboard για συσκευή Sony Ericsson Z600 " . Όσο για το slideshow εχει ξαναναφερθεί , το κακό είναι πως δεν αναφέρει κάτι τέτοιο το manual που διαθέτει το πακέτο μόλις αγοράσεις το κινητό.

Γενικά , anexann , μπορείς εύκολα να βρείς πολλά <<κόλπα>> του κινητού με μία αναζήτηση στο forum και γενικότερα ένα λεπτομερές ψάξιμο στο ίντερνετ.

Όσο για την βάση , δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια.

Πιστεύω πως θέλει ένα Update στο firmware της συσκευής.

Εαν ξέρει κάποιος το λόγο ....

Δημοσ.

Για το Gameboard πράγματι από ό,τι βλέπω δε δουλεύει με το K700i αφού ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρεται κάτι τέτοιο. Κρίμα πάντως γιατί αν το κινητό δεν πάθει πλάκα με το πάτημα των κουμπιών του δε θα το άλλαζα τουλάχιστον για κανά 2 χρόνια.

Πάντως για το θέμα της ταχύτητας μεταφοράς μέσω USB έχω την έκδοση R2AEO33. Αν έχει κανείς μεταγενέστερο firmware και χρησιμοποιεί USB sync ας μας πει τις εντυπώσεις του για το transfer rate.

Δημοσ.

Γειά σου φίλε,

εγώ έχω το Κ700 εδώ και 2 χρόνια σχεδόν και δύσκολα το αλλάζω!! Μια πολύ καλή πηγή πληροφόρησης για το κινητάκι σου είναι η παρακάτω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31786

Για τη βάση δεν ξέρω λεπτομέρειες, νομίζω οτι είναι μόνο για να κάνεις software upgrade και synchonisation και όχι μεταφορά δεδομένων, εγώ προσωπικά έχω infra red adaptor στο pc μου και όλα πάνε καλά - χρησιμοποιώ το παρακάτω free πρόγραμμα:

http://fma.sourceforge.net/main.php ( δοκίμασε το version 2.0 stable) .

Δημοσ.

έχω ακούσει πως και μέσω της βάσης κάνεις ανταλλαγή αρχείων...

εγω πάντως εννοώ update στο λογισμικό της βάσης κ όχι του κινητού - καινούργιους drivers δηλαδή.

Δημοσ.

Θα ήθελα να διευκρινήσω πως το DSS-25 έρχεται με επίσημο software που διευκολύνει τη μεταφορά αρχείων, το format εικόνων και ήχων ώστε να είναι συμβατα με το Κ700i αλλά και δυνατότητα χρήσης του κινητού ως modem.

Εδώ και μερκούς μήνες έχω βρει ένα καλό site που προσφέρει προγραμματάκια που λύνουν τα χέρια για πολλές καθημερινές χρήσεις (η υπενθύμιση σημαντικών ημερομηνιών μου θυμίζει το παλιό καλό Nokia 3510i που ήταν πολύ καλό σε αυτό τον τομέα).

Θα δω και εδώ αν μπορώ να βελτιώσω τα πράγματα αφού δεν έχω κάνει ακόμα update στα προγράμματα που χρησιμοποιώ.

Όσον αφορά εφαρμογές τρίτων δε θα έλεγα πως τις προτιμώ αφού το software της Sony και επίσημο είναι και μέχρι τώρα κάνει ακριβώς ό,τι λέει, το οποίο με καλύπτει 100%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...