marten91 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Γεια χαρά... Χρησιμοποιώ στην ιστοσελίδα μου το phpbb2 plus 1.52... Σκέφτομαι να εγγραφώ σε ένα δίκτυο ανταλλαγής banner...όΤαν κάνω την εγγραφή θα μου δώσουν ένα κώδικα html... Που το τοποθετώ μέσα στο php αρχείο??Μου φαίνετε πρέπει να το τοποθετήσω στο πάνω μέρος της σελίδας δίπλα στο logo του σιτε... Επίσης σε ποιο αρχείο?? Και τέλος, αφού λύσουμε τις προηγούμενες ερωτήσεις με ποιο τρόπο τον τοποθετώ??Δηλαδή πάω στο τέλος του αρχείου και γράφω ενώ είναι όλα σε php <html> και το γράφω??? Please... Βοηθήστε με...!
giannis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 ayto tha prepei na ginei mesa apo ta template pou xrisimophei to forum soy.
marten91 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 mipos gianni mporeis na gineis pio sygkekrimenos??
giannis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 kaneis edit to template kai vazeis ekei pou thes ton kodika
Adavis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε και από τις επιλογές banner του ACP το Custom HTML Code. Λειτουργεί και έτσι...
EkLektos-net Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Άνοιξε το overall_header και πέρνα το κώδικα εκει...
-NetHawk- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε και από τις επιλογές banner του ACP το Custom HTML Code. Λειτουργεί και έτσι... Δοκιμασε το αυτο.Για παραδειγμα εγω χρησιμοποιω mambo και στο panel του admin υπαρχει επιλογη components->manage banners και μπορω να "συνδεσω" τους banners του εκαστοτε template με τη url που θελω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.